| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : JIP a ARO

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 453  [Dalších 153 >>]
Veveruss + 3 70884
7.5.2009 21:42:41
Iví, přesně, souhlasím. Ono o to kojení jí jde a taky být s malou. Díky za podporu, zítra se dozví, jestli najdou místo, už teď ví, že šestinedělí je plné, ale snad je šance na gynekologii a za malou bude chodit. Ještě jednou díky a držte palce ~x~
.ganesha. 83982
7.5.2009 21:42:14
Měla jsem Viktorku na JIPce na Bulovce (nar. 33+4) a návštěvy povoleny byly. Vždy max. 2 lidi u miminka v návštěvních hodinách.
A maminky samozřejmě neomezeně.
iví,Verunka, Adámek 52692
7.5.2009 21:38:54
Můj syn skončil na Jipce, ale né v Kolíně. V 10 měsících měl silnej průjem, ve stolici měl krev, teploty nic, moc, ale ta krev byla rozhodující. Na Jipce jsem s ním byla po celou dobu, pouze, když usnul mohla jsem odejít na pokoj, abych se vyspala i já. Musim říct, že jsem byla moc ráda, že tam jsem s ním. Naše ošetřující dr na mou otázku, zda tam můžu být s ním odpověděla, že dítě má právo být se svou matkou. Tak jsem do nemocnice šla s tím, že se domů nenechám poslat.
Nevím, jak je to u novorozeňat, ale předpokládám, že stejné. Neboť tam jde hlavně o kojení. Samozřejmě beru to, že takhle malé dítko sedící matku vedle postýlky nepotřebuje, ale měla by být vedle na pokoji, aby mohla kdykoliv kojit.
Hlavně přeji brzké uzdravení.
Veveruss + 3 70884
7.5.2009 21:35:51
Dáňul, to víš, že hned říkala, ať nejezdíme, že malou neuvidíme, tak jsem jí hned sepsula, že snad je taky důležitá ona, ne? A malou si potulím jindy. Díky moc.~x~
Dáňula 68603
7.5.2009 21:31:23
Veru, tak to je dobře. :-) Určitě bude mít radost a malá bude za týden OK. Tak ať se nebojí. ~;)
Veveruss + 3 70884
7.5.2009 21:29:48
Dáňul, jasně, my tam jedeme na 100%, miminko uvidím později a hlavně je to maminka, kdo teď potřebuje zvednout náladu. Jsem z toho přešlá, jak se to zkomplikovalo, ale určitě bude líp. Antibiotika má mít taky týden, tak myslím, že pak to už bude fajn.
Dáňula 68603
7.5.2009 21:25:58
Jinak teda ještě k tomu pobytu s maminkou - vím, že za ní chceš jet, tak nevím jak v Kolíně, ale v Lbc v tom nebyl problém - telefon byl na pokoji a v kuchyňce, přístup návštěv v těch prostorách prakticky neomezen - už jsem nebyla vedena jako pacient, ale jako doprovod pacienta s tím, že kdyby něco, mohu se na dr. kdykoli obrátit. Akorát teda k dítku se nikdo nedostal. Takže muž se mnou mohl být klidně celý den, ale za děckem ho pustili jen na tu půlhodinku denně. Takže jestli jedeš utěšit mamču, tak jeď, určitě jí to zvedne náladu, akorát toho prcka si nepochováš. ~d~
Veveruss + 3 70884
7.5.2009 21:24:21
Holky, díky moc za reakce, pozitivní i negativní. Ono člověk tápe.

Dáňulko, díky, o to mi šlo, jak to tam chodí. No, nic radostného, ale co se nadělá, že jo ~d~
Dáňula 68603
7.5.2009 21:19:17
Veru, já měla kdysi na novoJipce staršího taky s infekcí. Teda né v Kolíně, ale v Lbc, ale počítám, že je to všude stejný, nebo aspoň hodně podobný. Byla jsem na pokoji pro matky, na kojení mi volali interním telefonem - vstup na JIPku byl na zaheslovaný dveře, návštěvy povolili jen rodičům(když přijel muž, tak jsme mohli pobýt navíc půl hodinky přesčas) a pak prarodičům, ale těm jen jednou za pobyt mimča tam. Jinak to bylo tak, že prostě jsem přišla, když mě zavolali, že je malej vzhůru, nakojila, přebalila, zvážila(teď už přesně nevím, v jakém pořadí), malej usnul, šup s ním na hlídačku dechu a musela jsem zase pryč, pokaždý se umývat dezinfekcí, malej měl v ruce kanylu a pořád spal, ale jinak byl donošenej a v pohodě. Byly tam děti, co na tom byly o dost hůř, nebo nedonošeňátka. Celý ten pobyt trval týden - to bral ATB a pak šup domu.
Annitta 58510
7.5.2009 21:15:11
Nevím jak JIP, ale rodila jsem tam v termínu...zpětně to beru jako hrůzu a děs...někdo je spokojenej, někdo ne...na mě byli docela dost nepříjemný, že i manžel čučel...dětský lékaři jsou milý, ale dost přísný, sestřičky ok až na výjimky a v mém případě podpora kojení veškerá žádná~o~ na odd byl bordel(myslím ve smyslu organizace)...uklízečky jsou protivný jak noc, tak se jich nebát a klidně jim odseknout...asi to bylo hodně způsobený tou přecpanou kapacitou míst...ale jinak jsou dr ok...jo, doporučuju jí nadstandart! normální pokoje jsou strašně malý a není tam žádný soukromí...stěny jsou navíc všude strašně tenký, takže je slyšet monitor z patra porodnice a řev rodících mamin...no a navíc všude jsou strašně přes zdi slyšet brečící miminka, takže i když to moje spinkalo, tak se nedalo spát...~d~
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 453  [Dalších 153 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.