| michaELAela | 82790 |
|
|
7.5.2009 21:10:13
Ahojky ,mám osobní zkušenost,dcera se tam narodila ve 34+3tt. nemají tam umělou ventilaci,takže jí za nekonečných a zbytečných 10hodin převezli do Prahy na Karlák...moje sestra tam měla chlapečka ve 36tt a chodila ho každé 3hoďky kojit...návštěvy nejsou povoleny,ale to jako asi na každé JIP pro novorozence,každý člověk sebou přeci jen přináší miliony bakterií.
|
| Markéta, dva kluci |
| • |
7.5.2009 21:07:34
Ahoj, já rodila v Kolíně vloni v říjnu, sice jsem byla na normálním oddělení, ale všichni JIPku hrozně chválili, jedna z maminek tam měla chlapečka, tak jsem s ní chvíli povídala. Jestli je to jako na odd. šestinedělí, tak návštěvy byly možné kdykoliv, režim v pohodě, o děti se staraly všechny sestry ukázkově. Tak snad jsem trošku pomohla.
|
| Sisqi | 85011 |
|
|
7.5.2009 21:05:22
ještě něco:
http://www.nemocnicekolin.cz/detske |
| Veveruss + 3 | 70884 |
|
|
7.5.2009 21:05:22
Sisqi, díky za odkaz, to je super
Doufejme, že to tak i funguje ![]() ![]() |
| Sisqi | 85011 |
|
|
7.5.2009 21:02:44
Našla jsem toto: http://www.nemocnicekolin.cz/prava#deti
Není to nic konkrétního, ale zní to povzbudivě, ne? |
| Veveruss + 3 | 70884 |
|
|
7.5.2009 20:58:49
Dobrý večer, máte někdo zkušenost s novorozeneckou JIP v Kolíně? Kamarádce tam dnes odvezli v úterý narozenou holčičku, malá je donošená, ale má infekci spojenou se silnou novorozeneckou žloutenkou a bude léčena antibiotiky. Zatím řeší převoz maminky, jestli najdou místo... Chci se zeptat na návštěvy, možnost pobytu s maminkou, lékaře, režim.... Kamarádka se víc dozví až zítra, ale už dnes je nedočkavá. Poradíte? Moc děkuji
![]() |
| ELIN + Matyášek + Darinka :)) | 13164 |
|
|
27.4.2009 17:26:24
dotazníček najdete tady:
http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/pomoc-a-podpora-rodicum-nemocnych-deti/ budu vděčná za jakékoliv Vaše postřehy, které můžete doplnit. Zajímají mne Vaše pocity, dopady, které mělo onemocnění Vašeho dítěte a přístup odborníků na Vás, případně na Vaši rodinu a vztahy. |
| nzuza | 84442 |
|
|
3.4.2009 12:00:25
Já jsem mohla na nedonošenecké aro klidně i ve dvě v noci, na JIPku, co jsme byli teď(21 měsíců je malému), jsem mohla když byl vzhůru a jednou vnoci taky ponocoval od 12 do 1,tak to jsem tam s ním byla taky. Hodně záleží na lidech a také na tom jaké tam budou mít i jiné případy.
|
| Staronová.luc | 34895 |
|
|
24.3.2009 12:07:45
Ahoj holky, operace malého byla odložena na duben, protože v termínu operace dostal zánět průdušek. Štve mi to, protože už to mohl mít za sebou. Nicméně, když jsem volala na Lochotín a přeobjednávala ho, ptala jsem se i na režim na JIP a řekli mi, že přes den tam mohu být s ním, v noci bohužel ne (ale to jsem čekala). Snad to zvládneme.
|
| nzuza | 84442 |
|
|
9.3.2009 12:10:50
Jasněnko, přesně, jak píšeš, nejhorší je , když pro to druhé nemáš hlídání, teď jsme byli na JIPce a na normálním pokoji byla holčička kolem dvou let a nikdo za ní ani nechodil, kolik toho času proplakala a provolala maminka kde je? Šílený, sestřičky jí teda moc neuklidňovaly, ačkoliv v té době jen seděly (4) až na nějakou výjimku, spíš po ní vyjely, že vzbudí i jiná miminka.
Já byla u malého , když byl vzhůru, jinak jsem byla na pokoji a o dvě patra vejš. Jediné, co mi vadilo, že ho odvedli na jip a zavedli mu kanyli beze mě. Jinak jsem tam mohla být 24 hod vkuse, stejně jako před skoro dvěma lety na neonatologii na ARU. Hodně záleží na filozofii daného oddělení a myslím, že moderní doktor ví, že dítě s matkou se uzdravuje daleko rychleji a líp na vše raguje a to od novorozeňat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.