| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : JIP a ARO

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 453  [Dalších 133 >>]
Mili+5 20018
20.1.2009 16:24:24
Nevím, jaká je situace nyní, třeba se to už zlepšilo, ale před dvěma roky na Jip Dětské kliniky FN Lochotín jsem musela svou těžce nemocnou dceru nechat samotnou, přesněji nám byl dán do ruky papír a na něm jasně napsáno, že návštěva je možná v kteroukoliv denní dobu, ovšem pouze na 15 minut, Vzhledem k tomu, že nejsme z Plzně, byla jsem nucena tam nechat Milenku dva dny samotnou a když jsme za ní přijeli, byla v hrozném psychickém stavu, já jsem byla připravená bojovat za to, že tam s ní zůstanu a bylo nám jasně řečeno přednostou MUDr. Kobrem, že to naprosto není možné, že na to nejsou vybaveni atd.(přitom ve srovnání s Jip v Motole, kde jsme byli o pár dní později a kde matky být mohou, mají podmínky o hodně lepší). Nakonec jsme protahovali návštěvu tak dlouho, až nás raději přeložili na standartní oddělení. Možná se jejich přístup už změnil, ale tenkrát byl k pobytu vysloveně nepřátelský, staniční sestra nám tenkrát řekla, že ty návštěvy rodičů jsou jen k horšímu.
Raďulka 16249
20.1.2009 13:58:50
Meggy u tak malého mimča navíc kojeného bych trvala na pobytu s ním i na JIP. Není to takový problém jak ti to budou asi tvrdit oni, jen je třeba stát za svým. Pokud opravdu chceš být se s vým dítětem i tam, nedej se!
Já bych dcerku bez sebe ve špitále nenechala, ale vím, že některé matky to zvládají s přehledem a ani jim to nepřijde divné.
Staronová.luc 34895
20.1.2009 12:21:46
Jitko, moc děkuju za odpověď. Já jsem si myslela, že mi tam za ním vůbec nepustí, až bude na JIP po operaci, tak jsem trochu klidnější. Budu u něj, bude se cítit líp brouček malej ~s~
Jitka, Barča 8/99, Terka 9/02 606
19.1.2009 13:27:03
Ahoj,
my jsme leželi na dětské JIP na Lochotíně před třemi lety, návštěvy byly neomezené (ale ne po dlouhou dobu s ohledem na ostatní pacienty), ale nocleh s dítětem nebyl možný.
Jinak personál je strašně příjemný, na JIP běží dětičkám pohádky, mají k dispozici i nějaké knížky atd., byly jsme tam 3 dny, tak to docela uteklo, 1,5 dne malá byla v umělém spánku a ten zbytek utekl.
Držím palce!
  • 
19.1.2009 13:26:08
Co zavolat přímo do nemocnice a informovat se tam ????

Jistě dostaneš ucelenější a přesnější informace než takhle stylem "jedna paní povídala".

Držím palce, ať vše dobře dopadne !
Staronová.luc 34895
19.1.2009 13:13:53
Ahojky,
mého 5ti měsíčního syna čeká operace ledviny. Po operaci prý bude asi 2 dny na JIP v Plzni a po té ho přesunou na dětské oddělení. Na dětském budu s ním, ale jak je to na JIP? Má tady někdo zkušenosti, jak to chodí na JIP v Plzni?
Jak se to s návštěvama, případně pobytem matky a jak s kojením?
Za všechny odpovědi předem děkuju.
Malea 84697
16.8.2008 15:40:24
Ahoj,je to tak,že na JIPu dítě prohlédnou a pak se rozhodnou podle stavu.A jinak:s laryngitidou není žádná legrace,malej s ní byl na JIPu několikrát a jednou byl dokonce 13 dní na ARO na umělé plicní ventilaci.
Raďulka 16249
15.8.2008 23:39:13
To opravdu není pravidlo, vždy záleží na posouzení stavu pacienta přijímacím lékařem ve špitále. Nicméně děti s laryngitidami tam dávají poměrně často, především proto, že to je většinou v noci a je třeba děcko aspoň pár hodin hlídat trošku víc než na běžném dětském oddělení.
Lili 60681
15.8.2008 21:41:19
Renko,není to pravidlem...je to podle stavu pacienta;)
Renka
  • 
14.8.2008 22:31:19
Dobry vecer vsem!

Dcera trpi na laryngitidy :( a minule po prevozu zachrankou skoncila na JIP prestoze si myslim, ze to jeji stav pak uz navyzadoval. Ne ze by mi to vyrazne vadilo, samozrejme jsou tam ruzna neprijemna omezeni v porovnani se standardnim pokojem na normalnim detskem oddeleni, ale prezily jsme to.
Je pravidlem ze VZDY po prevozu zachrankou skonci na JIPce? Nebo to zalezi JEN na aktualnim stavu pacienta?

Diky a hodne zdravi, Renka

[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 453  [Dalších 133 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.