| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : JIP a ARO

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 453  [Dalších 53 >>]
Staronová.luc 34895
3.3.2008 22:05:55
To je pěkně debilní, jak se tu míchá několik diskuzí najednou ;((. Celá Rodinka je nějaké pomatená.
Marcelína 19865
3.3.2008 22:01:52
Díky Bohu za naši (krajskou) nemocnici!!! Na dětskou JIPku přijímají s dítětem automaticky i matku, lékařka mi dokonce řekla, že do sedmi let věku mám na to právo, ale netuším, jestli tím myslela přímo právní nárok, popř. co je na tom pravdy.

Moje maminka ležela na JIPce 2 týdny před smrtí. Lékaři nám od začátku tvrdili, že je to beznadějné, tak nevím, jestli tohle byl důvod, že nám návštěvy povolili, a to ať byla při vědomí nebo poslední dny už v bezvědomí. Dopoledne tam chodil taťka, já po obědě, kdy jsem uspala tehdy ani ne dvouletou dcerku, a večer brácha, každý z nás tak na hoďku až hoďku a půl, každý den. Ale návštěvy tam chodily i za jinými pacienty, kteří na tom byli zjevně líp.

Takže můj názor zní - jako všechno ostatní je to jen a jen o lidech.
Petra, 4 děti
  • 
3.3.2008 21:31:45
Lidské to možná je, ale není to "normální".
Nás taky pustit nechtěli, měli jsme tam děti 3x a pokaždé nám povolili vstup POUZE v návštěvní hodinu, jinak NE.
K synovi s alergickým šokem nás nechali nahlédnout na okamžik "mimo", protože se tam dostal v něší nepřítomnosti, ale fakt je, že stejně spal.
Dcerku s akutním břichem (dvouletou) sebrali a striktně nám zakázali jít dál. Nepomohly prosby, nic.....
Takže - řekla bych - jak kde.
Někde - ne.
taky mi to přijde dost smutný, nemít právo být s děckem, když mu je zle...jako kdyby rázem přestalo být naše a stalo se vlastnictvím nemocnice, státu, prostě byrokracie. To člověk nepochopí, pokud to neprožije.

Fakt je , že před 18ti lety a dále do minulosti se na návštěvy k dětem na pokoj nesmělo vůbec.
Takže krok kupředu je znát....jenže - !

arsiela, 59672
3.3.2008 20:33:27
Povinnost to není,ale je to na výsost lidské a ve slušných nemocnicích i normální.
TERINEK 72293
3.3.2008 19:03:59
Povinností to sice není, ale každá sestra, každý lékař, co mají trošku lidské cítění to povolí...
BERBER+A+L+V 7963
3.3.2008 17:10:55
teda, aby to nevyznělo nějak blbne, zatím překousnem měl být asi smajlík~j~:-D nemyslela jsem to nijak zle;-)
BERBER+A+L+V 7963
3.3.2008 17:08:51
Koukám že se nám tu do hlavní diskuze namíchávaj tématické příspěvky, noco to nějak překousnem...

V první řadě blahopřeji Hafíbí ke klukům, jsou to pašáci;-) chlapáci....
Já už jsem fakt stará páka,je to už xy-tá generace snažilek, kterou jsem tu viděla plodit, těhotnit a rodit.
Tím chci říct, všem NOVĚ PŘÍCHOZÍM, že až na "smutné vyjímky" se to tu celkem vesele obnovuje, a přichází noví a noví... a ... a třeba před vánoci otěhulilo DOST dlouhodobých snažilek....
Mám co dělat, abych tu teď, když nahlídnu, někoho znala.
Což je pozitivní ne??!!!
Ráchel, 3 děti
  • 
3.3.2008 16:52:41
my mohli za dědou na ARO v podstatě kdykoliv, jen ne víc než dva lidi najednou
Elois 42064
3.3.2008 16:48:10
Bohužel není to povinností... dokonce se to nesmí a možno to povolit jen se svolením lékaře... nejlíp toho kdo slouží je li to v noci... jinak ošetřujícího...
Sandiago 78999
3.3.2008 16:45:26
Dobry den,
potrebuji rychlou radu. Je povinnosti nemocnicniho personalu vpustit navstevu na JIP i mimo navstevni dobu, pokud je zrejme, ze stav pacienta je velmi vazny? Dekuji;((
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 453  [Dalších 53 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.