| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zahraniční politika a události

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 71979  [Dalších 71739 >>]
Stará husa 154854
19.8.2024 18:53:40
Ropucho, tak to víš, že to nebyla jenom idyla. Měla jsem své starosti typu že se mi dělaly pupínky, měla jsem strach, abych nezůstala sedět v tanečních nebo že zkoušení z chemie, vadilo mi, že nemám žádného kluka, protože se mi nikdo nelíbil a bála jsem se, že budu navždy sama, měla jsem strach z maturity a nemohla jsem sehnat černý rolák. Ale tak nějak jsem si už tehdy uvědomovala, že to není nic zásadního a v dospělosti budu řešit daleko důležitější věci.
babi_ 48341
19.8.2024 18:51:19
Ropucho, spíš mám nějaký oslabený pud sebezáchovy (psala jsem tu o tom již mnohokrát, na životě nelpím).
babi_ 48341
19.8.2024 18:49:59
Záchranku mám, na tu jsem to zatím uhrála. A vypadá to, že se i domluvíme na tom, že "sledovat" mě bude aplikací ta Záchranka (nějaký signál v určité časové frekvenci), nikoli někdo z rodiny, a s tou Z. budu pak komunikovat, když tam usoudí, že jsem v pr..ůšvihu.
Tedy nadále se děti občas dozvědí až/jen z fotky na whapp, že jsem v nějakém úžasném klínu hor...
Zasjaj. 54917
19.8.2024 18:49:58
Je Babi, když jsem četla tu pasáž o smrti Vinnetoua, tak jsem byla chvíli naprosto skálopevně přesvědčená, že jsem v minulém živoťe Vinnetou byla. To bylo prostě úplně jasné.
Ropucha + 2 120300
19.8.2024 18:48:57
"největší stres z toho, že způsobím potíže"

~8~
Jsi ztělesněná ohleduplnost.
Ropucha + 2 120300
19.8.2024 18:46:13
Huso, to zní jako z románu z nějakého devatenáctého století :-)
Úplně idylické.
Mé středoškolské roky byly typické zmatky dospívání, trochu stres, trochu revolta, trochu nuda a bezradnost, nějaké ty sny... No a pak revoluce, euforie, svoboda... a život konečně na plno začal :-)
babi_ 48341
19.8.2024 18:46:02
Ropucho, v takových okamžicích mám největší stres z toho, že způsobím potíže (zásah HS apod.) a snažím se fakt fest, abych se z toho dostala sama.
Beat 107867
19.8.2024 18:43:25
babi, chápu.. nesla bych do toho. Je to tak, ze bude ve stresu, když se ztratis ze signálu. Aplikaci Záchranka na ploše tel mas?
Ropucha + 2 120300
19.8.2024 18:40:37
Babi, tvé sólo běhání po horách je každopádně odvaha.
Jestli jsem se v poslední době vystresovala, tak jednou právě takovým sólo pobíháním. Za tmy, ve vánici, v lese na kopci, stromy jen vrzaly, já neměla světlo... To jsem měla nahnáno, že jsem to asi přepískla a jestli uklouznu nebo na mě padne strom a jestli tam není signál, tak mě ožere zvěř, než mě někdo najde :-)
Stará husa 154854
19.8.2024 18:27:09
Ropucho, pro mě doba na gymplu byla nejkrásnějším obdobím mého života, na které stále s nostalgií vzpomínám. Škola mi vůbec nevadila, naopak mě bavila, i když taková deskriptivní geometrie byla pro mě tedy zapeklitý oříšek a nikdy jsem ji nepochopila. Ale měli jsme hodnou profesorku, která nám nekazila vysvědčení blbou známkou z tak nedůležitého předmětu. Měla jsem ve třídě dvě velmi dobré kamarádky a další tři trochu méně blízké, hodně jsme se nasmály. Ve volném čase jsme chodily na procházky, do kina, tancovat, do divadla, na minigolf, plavat, hodně jsem četla, většinou klasiku, strašně mě to bavilo. Na vysvědčení jsem bez větších problémů měla vyznamenání. Doma jsem se učila, hlavně slovíčka do jazyků, na zkoušení a na písemky, ale nijak jsem to nepřeháněla. Volného času jsem měla spoustu, gympl byl 5 minut autobusem od mého bydliště, takže když jsme končili ve škole o půl druhé, ve 3/4 už jsem byla doma, maminka v práci, táta na procházce, svoboda, volnost, samota. Žádné povinnosti, žádné starosti. Super to bylo.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 71979  [Dalších 71739 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.