| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Snažilkovské maminky

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 23535  [Dalších 23445 >>]
Mikk & 2 píďata 69867
19.7.2011 14:25:53
Teda Markét letí too, už 24tt~:-D
No tenhle nakonec nemůžeme, páč ségra dorazí o fous dřív, takže tu bude od soboty, ale ten další víkend by určo šel, jen aby nám přálo počasí...

Jinak aktuální míry jsou 6 měsíců + 10dnů 63,5cm a 5860g, takže máme pohnout s příkrmy, aby ji nechybělo železo a trochu nabrala, jinak se líbila, odpovídá korigováněmu věku cca těm 4,5 měsícům~:-D
Dostala hexu a synflorix a teď mi drobeček spinká u okna...celý to tam proječela, ona je prostě na chlapy jak na ní sáhne dospělá cizí ženská ječí...i když taky ne na všechny a jak vidí chlapa culí se jak měsíček na hnoji~t~
Mikk & 2 píďata 69867
19.7.2011 11:36:30
Ahojík,
jen nakukuju, letím si vysušit vlasy a pak pomalu k dr. na půlroční~:-D
Habi to se nenudíš, dovču si užijete~;)~;((
Do ZOO se chystáme trochu sme to posunuli, manža měl minulý týden pohotovost, takže asi příští vík. uvidím jak se domluvím s Markét, abych viděla holky pohromadě a okoukla jak jim to sekne~:-D~:-D~:-D
Nakouknu jak to půjde, jsem zvědavá jak mi cácora zase povyrostla~:-D
Habi[Simi 2/00&Tomi 8/08] 67615
19.7.2011 9:03:20
ahojky ...

Jsem v jednom kole, tak ani nedočítám ... chodila jsem teď do práce ... ve oátek jsme odvezli děti ke tchýni, tak má náš nejmenší premiéru ... ale prý zatím dobrý, jen po ránu volá maminku ~s~~s~ ... já chtěla malovat, jenže bohužel se to nějak neuskutečnilo, neb razíme směr republica Hrvatska ~R^~R^ ... měli jsme vyrazit už v pátek večer, ale bohužel kvůli jednomu kreténovi od mm z práce razíme až v neděli pozdě večer - neb mm má pohotovost a on by to za něj vzal, ale jen když on za něho vezme tu jeho, což je hned týden na to ... a to budeme ještě v Chorvatsku ~o~~o~~o~~o~ ... taky má smůlu, až bude něco potřebovat tak nasrat ~o~~o~

Netuším, kdy máte spicha v ZOO Pha???, ale vracím se až okolo 6.-7.8 ... tak nevím, zda to nemáte v tento termín, jinak pokud bych měla vozidlo, ráda bych vyrazila s Vámi ~R^

Mizím, jedu něco pokoupit, uklidit a možná vymaluju aspoň kuchyň ~R^
Tak se tu opatrujte pa pa
P/L 81708
18.7.2011 14:40:48
Mikk, diky. Dam vedet.

MM ma dovcu prvni dva srpnove tydny, tak jedem jedeme ke znamym pres Machac smer Ceska Lipa a druhy jsme prave rikali ten Liberec. Jeste je ve hre rodinna chalupa nad Hradcem, ale nejak to tam mame prosmejdeny a neni tam nic pro vekovou kategorii L.

Ja jsem jak kojenec, dneska jsem mela mrkvovou omajdu s testovinama - po tom vcerejsim grilovani, zitra planuju bramboracku z tech zbylych zampionu po grilovani a kluci maji sekanou:).
Mikk & 2 píďata 69867
18.7.2011 13:36:08
Pal jinak doufám, že vám vyjde počásko abyste si to v Lb aspoň trochu užili~;)
Larísku no joo vždyť Máťa už bude taky slavit tu trojku, to je děsný~:-D
Snad se oslava povede a počasí bude trochu přát~;)
A květák sem neměla ani nepamatuju, asi udělám zítra~;)
No nic, jdu na sebe něco hodit, oblíknu prcky a jdeme na kafíčko ke kámošce na zahrádku..snad nebude pršet vypadá to tam všelijak~;)
Mikk & 2 píďata 69867
18.7.2011 13:33:05
Pal, jestli půjdete pěšky~:-D tak po kolejích směr Lidové sady, koutek je přímo na konečné, pokud autem, tak zase přímo po kolejích, je tam konečná tramvaje a parkování zadarmo, určitě to najdete, není to nic složitého a my tam býváme dost často, pro děti ideální, houpačky, pískoviště, klouzačka..je tam i takový pidi občerstvení, ale největší úspěch má teda mašinka a ruské kolo..
Ta bobvka je fajn, Maty by jezdil furt dokola~t~ je trošku jinačí není to takový to koryto, ale je stabylně na kolejích nebo jak to popsat
Zkusím najít odkaz...
háá tady:
http://www.liberecky-kraj.cz/dr-cs/adrenalinove-sporty/liberec/bobova-draha-obri-sud-javornik.html
P/L 81708
18.7.2011 12:55:24
hojik,
diky moc za tip. Prosim te, musim te zneuzit:) - ten koutek je zhruba kde - ten kousek od ZOO. My pujdeme do mesta, protoze jsme na Slevomatu koupili tapetu a chcem ji v ramci vyletu vyzvednout, ale letos jsme uz byli v zoo Hodonin a Pha, tak mne to moc nelaka, protoze L to moc nebere, i kdyz cim dal tim lepsi. A ten koutek zni fajn.

Sychrov urco, bobova draha - to bychom mohli vyzkouset, nase dite uz miluje mirnej adrenalin, lanovka na Jested, ten Frydland a Libvera - prochazka a bude hotovo, noc nebo dve nekde prespime.

My taky vcera grilovali, zlata mycka, i gril mame elektrickej Bosch a rost a spodek pod spiralou - takovej plech, kde je voda a kape tam bordel, myju v mycce. Delali jsme i zeleninu, kapie a zampiony, no namka, ja to nikdy nedelala, houbicky byly uzasny.

No nic, byli jsme ve vedlejsi obci na hristi, L hotovej, ja taky, tak ho jdu nacpat do kocaru a zatrepat prasetem do Lidla, mam ukol koupit kompresor, snad ho do kocaru narvu:)))).

Mikk, dik.
Larinka+3svišti 55666
18.7.2011 11:29:25
Ahoj holky!

KOukám,že tu je živo :-)Já zrovna pachtím oběd-květákovej mozeček s bramborem a k tomu salát z okurky a kefíru.Odpo jdu až do 11 do práce,tak jsem dneska tady trošku poklízela,abysme zítra mohli do města-potřebuju dokoupit detaily na Máťovu oslavu.....i když počasí zase hlásí nic moc~a~~o~

Maargitt,na myčku si sakra rychle zvykneš~t~~;)-já už bych bez ní nedala ani ránu-strašně mi to ulehčuje život.Já bych vůbec bez tý moderní techniky nemohla být~d~:-)

Mikk,myslím že to už zoubky budou-věk už na to má a když si vezmu,jak mi teď rostl moudrák,že mě to "tlačilo" ale na omak ještě nic cítit nebylo,tak chápu,že je to těm dětem nepříjemný :-)

A jinak ještě pořád řešíme,co s tou naší dovčou na v říjnu,jestli teda vyrazíme někam do Liberce,když tam těch možností co podniknout právě je celkem dost nebo budem trčet doma a konečně vymalujem obývák ~d~
Navíc babička s dědou slaví zlatou svatbu,tak musíme mít termín tak,aby jsme mohli vyrazit k nim,jsme pozvaní,ale ještě přesný termín neurčily-jen že koncem října.
Navíc bych se ráda podívala za příbuznými zase do Litomyšle-takže toho je celkem dost,co bych ráda podnikla a nějak právě toho času je pomálu.....takže ještě uvidíme
Mikk & 2 píďata 69867
18.7.2011 10:12:45
A ještě jednou já a už s tou samomluvou končím a jdu něco dělat~t~
Blíženko samozřejmě jsem ráda, za to, že mám dvě krásné a zdravé děti...o tom žádná, je mi jasné, že je spousta žen co by dala nevím co, aby měli alespoň jedno, nerouhám se, moc si vážím toho co mám, takže to je jen takové zvlykání, že další už nebude, není tragédie ani konec života, jen jsem si trochu posteskla nic víc~;)
Víc se bojím toho myomu, dost mě bolí teď břicho, jsem strašně nafouklá fuj...vůbec se necítím fajn...~t~
Mikk & 2 píďata 69867
18.7.2011 9:56:02
Markét a super, že už je myčka doma, určitě budeš nadšená ještě víc, až po vaření nebudeš muset stát půl hodiny nad dřezem~t~

my včera grilovali, ještě s jednou fajn rodinkou, no na to, že jsem toho moc nedělala, páč manžovi stačí buřt a já se trochu krotím no a samo Maty ten si nedá nic, tak nádobí jak pro region~t~ tak sem byla fakt ráda, že sem to jen naskládala do myčky a ručně sem odmyla jen pár plasťáků co se mi tam už nevešlo a nechtělo se mi čekat
Emmí rostou asi zuby bo co..slintá jak bernardýn, strká si furt něco do pusy a vztekle to "kouše", je i taková trošku nevrlejší, než je u ní zvykem~d~, ale nevím, u Matyho jsem to poznala až když už byly vidět bílý špičky od zoubků, dásně nateklé nemá, jen malinko červenější obě jedničky nahoře~d~
Ale na noc už jsem jí šoupla nurofen, páč to byla katastrofa a hle spala jak zabitá~y~
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 23535  [Dalších 23445 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.