| Mikk & 2 píďata | 69867 |
|
|
19.6.2011 10:03:51
Já jsem s ním spokojená, dá se trošku polohovat, takže mu nepadá hlava dopředu když usne, místa tam má dost i v zimě.., sic sem tady na rodine celta asi milion stiznosti, ze je uzka apod., ale teda na Maťulu uzka není, tak nevím...já jsem spokojená, máme ten potah hightline už sem ho i prala několikrát a pohoda...
já do těch 9-36kg moc jít nechtěla ( údajně nejsou tak bezpečné ), přeci jen hodně jezdíme, takže jsem chtěla bezpečnou a taky sem plánovala další, takže mi to krásně vyjde, snad, a pak už jen malé dokoupím tu samou co bude mít Maty a ty jim už vydrží na dýl, pak se z toho dá použít ten podsedák.. |
|
|
19.6.2011 9:45:20
Ahoj holky,
Lari jasan tak to nějak skloubíme, aby to vyšlo, že bys měla volno, taky bych vás ráda viděla ![]() Takže i dnes v práci joo?..Teda ty budeš bohatá ![]() ![]() Markét já mám na Maťulu Romer King plus...doufám, že jště přibere a vyroste než doroste malá, páč mu chci koupit větší a to buď Maxi cosi Rodi nebo Romer Kid plus a malá by pak šla do Kinga ať nemusím kupovat novou... Jen musí fakt přibrat má furt necelých 13kg a nějakých cca 94cm...tam se doporučuje alespoň 15kg , tak uvidíme mno |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
19.6.2011 8:54:09
Ahojda holky!
Zdravím z práce-dneska volnějc,tak postupně dočítám a můžu i psát ![]() Mikk,do prahy se chystáme taky,nejen do zoo,ale hlavně ta cesta vlakem,metrem atd.-pro děti,milujou tyhle jízdy.No,ale musím to zkombinovat samozřejmě s prací,protože chodím právě i o víkendech,ale rádi se přidáme ![]() A kofolanda vypadá super-my doma nic netvoříme,není čas,takže jen ve školce.Zrovna včera večer jsem stahovala fotky ze školky,jak už chodí i Má´ta a dle fotek tam parádně zapadnul,tak jsem ráda.....ve čtvrtek dokonce měl kašel (takovej ten štěkací),tak ráno vstal,ptala jsem se ho,jestli bude doma nebo půjde do školky a on hlásil,že do školky ![]() Maargitt,já bych toho tvýho chlapa zabila -na druhou stranu,když jsi šla do druhýho dítka,tak jsi věděla jaký on je a musela jsi s tím počítat,že se prostě nezmění. Každopádně-jestli chce mít uklizeno,ať přiloží ruku k dílu,domácí práce nerovná se ženský práce,domácnost je obou,tak by se měli rovným dílem podílet.....u nás je to totiž teď doma taky jak po boji,včera jsem uklízela,dneska už to není vidět-není prostě čas a MM taky nějak nechápe,že i když je s dětmi venku,je potřeba uklízet i doma![]() |
|
|
18.6.2011 21:41:56
Maty taky otravuje, nechápu, oči jak angorák a furt trajdá, přečetla jsem tři pohádky, víc má smolíka...to je furt "chci pít, čurat, kakat" jen aby nemusel do pelechu, opičák mrňavej
![]() |
|
|
18.6.2011 21:40:59
Mno nevím, mě to přijde takový nějaký
![]() ![]() Mě se třebas zdálo o Adélce, ale věděla jsem že to nedám, manža chtěl strašně Natálii, ale to mi nešlo přes pusu..já chtěla Emmu nebo Stelu, Elenu, tak sem si to taky prosadila ![]() ![]() ..Emma byla první co mě napadlo když jsem ji viděla v tom 4D.A když na mě v pordce vybafli jaké jméno napsat, automaticky jsem řekla Emma.. ![]() |
|
|
18.6.2011 21:02:52
no já bych dala Sofii![]() , mě se mos Saskie nelíbí...ani si nedokážu teď honem vymyslet jak bych jí říkala...napadají mě úplně šílený patvary![]() |
|
|
18.6.2011 17:43:59
jo nevíte jak je to s cvičením u kojení?..ráda bych už alespoň dvakrát týdně vyrazila, páč se na sebe už fakt nemůžu dívat..
![]() nsic váhu už mám původní, ale ta pneu kolem břicha a vůbec sem celá taková rozkydlá ..., tak furt nevim, sem četla, že se to nemá přehánět, ale si říkám, že 2x do týdne, by to už šlo...ve středu jdu na bosu a v neděli na pilates no uvidím jak to bude malá zvládat, jdu až večer, to už bude chrnět , tak snad to bude okááá |
|
|
18.6.2011 17:39:57
Tak Emmí právě objevila kouzlo svého hlasu a krásně mi tu piští
![]() ![]() ![]() Maťula je s tatíkem venku, tak mám veget a dokonce i vyžehleno, na chvilku ![]() |
|
|
18.6.2011 15:49:25
Tak naše kofolačka
![]() A medovník, furt nevím jak chutnal mno |
|
|
18.6.2011 14:18:47
Prostě nechápu, že je takovej sobeckej...tak musel vidět, že toho máš plný kecky ne?..státnice, těhotenství...to snad nějaký ten nepořádek počká, tak já nevím jsou důležitější věci než naleštěná domácnost...
Já to vidím u sebe, raději sem s prckama celý den venku než leštit a voskovat podlahu ![]() ![]() Prostě je bordel a bordel že jo |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.