| Mikk & 2 píďata | 69867 |
|
|
18.6.2011 14:14:12
Markét jak kdy, dneska zrovna usnul, záleží v kolik ráno vstává, když brzo, dávám ho po o spát, když dýl chci většinou aby se trošku natáhnul a odpočíval nemusí spinkat, ale jen tak se válet, to si prohlíží knížky nebo kouká na pohádku...a pak jdeme ven nebo podnikáme něco jinýho..když vím, že po obědě pojedeme někam dál, tak ho čapnu a razíme hned, páč vím, že mi v autě určitě usne
![]() ![]() Asi to bude nejlepší pro vás oba, evidentně on se moc nesnaží a já bych taky furt neustupovala..., já teda snesu hodně, fakt, že jo, jsem takovej trouba, ale to co vydržíš ty ![]() ![]() ...třeba bude lepší tatínek, když nebude ve stejné domácnosti...kdo víTak super, moc ráda vás uvidím a tebe s bříškem jééé ![]() ![]() |
|
|
18.6.2011 13:29:41
Markét my teda taky hlavně tvoříme když je ošklivo, prší a nedá se být venku, jinak sme furt v čudu...na hřišti, na odrážedle apod., i když už je to sranda, Emmí skoro přes den nespí, ani venku v kočárku, chce čumákovat, takže se vzteká, že z kočárku nic nevidí, ale zatím to nějak vydržíme, do sporťku půjde až na podzim...v hluboký má zatím místa dost, tak uvidíme...
Chjo chjo ten tvuj chlap je fakt na zabití ![]() ![]() , fakt obdivuju, že si ho ještě něčím nezabila...když je tak pořádkumilovnej, tak ať ráčí zvednout svůj línej zadek a uklidí si to sám... ...Kdyby mě manža peskoval za nepořádek by viděl...jako vytřeno, prach apod. mám, to dělám vždycky večer, včera sem se asi obzvlášť nudila, páč sem prala v jedenáct záclony a myla koupelnu a kuchyň, skončila jsem v půl jedný, ale je to jako nové ![]() ![]() ,ale takový ten provozní bordýlek tu prostě je, tuhle hračka, tuhle míč, tuhle lahvička s pitím, támle další...![]() ![]() a vytažené prkno a prádlo na žehlení, opět, sotva sem dožehlila můžu zase začít...Jo a v červenci se chystáme s dětičkama do ZOO do Prahy, tak když se někdo přidáte, budu ráda..chceme razit dle počáasi, žádnej hic, ale ani deštivo..tak nějak normoš ![]() ![]() ![]() |
|
|
18.6.2011 12:31:45
Čus holky
![]() Libi paráda, že čapka dorazila , konečně, sem ostuda děsná![]() ![]() A doufám, že je čím dál líp... ![]() ![]() Teda Markét, si užíváte, žaludeční potíže brrr....moc dobře vím jak ti asi je...hodně na to trpím.., ale já si za to můžu sama, svýma příšernýma stravovacíma návykama ![]() A co sem to, jo konečně sem stáhla fotky, tak pak hodím toho kofoláčka, tedy naši slečnu kofolačku ![]() Medovník se povedl, teda vypadal vcelku hezky, jak chutnal se dozvím dnes ![]() , snad to bylo poživatelné![]() Blíženko super, že se zabydlujete..., ty nakonec ještě fakt budeš přenášet ![]() Habi jak bylo v práci?...to je něco nového?..já už v tom mám zmatek |
| Habi[Simi 2/00&Tomi 8/08] | 67615 |
|
|
18.6.2011 9:10:27
ahojda
Mikk, je šikulka šikovná ![]() ![]() Peti, malá je princezna, šikulka a bráškovi pomůže ![]() Libi, buď opatrná ![]() Maargitt, koukám, zdatná v měření ![]() Nějaká práce volááá ![]() ![]() |
| Blizenka | 72193 |
|
|
17.6.2011 19:43:46
Jojojo, mame se dobre, furt teda jeste krabice vsude, ale je jich min a min.. a ja, kupodivu, i kdyz mam par dnu pred terminem, jeste ani rodit nechci.. I kdyz rozmeru Nelci se desim dost
![]() |
| Petkaaa+8/05+12/08 | 76731 |
|
|
17.6.2011 13:21:14
Ahoj Libi a copak tě trápí? kdy jsi sebou sekla? taky úvana a nervy ne?
...ať je brzy lépe ![]() Blizenko, chápu to, musíš toho mít plno, hlavní je, že se máte dobře ![]() ![]() |
| Libča+holčinky | 78124 |
|
|
16.6.2011 19:57:01
ČUS ŽENSKÝ,
jdu Vás pozdravit... Habi, jsem ráda, že je líp... jen odpočívej... zasloužíš si to!!! ![]() Mikky, moc díky... sluší jí... pak pošlu foto... se omlouvám, ale není mi nic moc... od té doby, co jsem sebou sekla, se mi zdraví s... je to na palici... už jsem myslela, že bude dobře, ale bohužel... |
| Blizenka | 72193 |
|
|
15.6.2011 13:36:07
Jen jsem zbezne mrkla a pochopila..
- takze Maargitt - GRATULUJU!!!!!!!!!!!! ![]() |
| Blizenka | 72193 |
|
|
15.6.2011 13:35:13
Peti, promin, nestiham odpovedet na ICQ, mam sice pocitac pusteny skoro porad, ale nejsem u nej a furt se snazim neco delat, protoze je to tady porad jako kdyz padne bomba.
Bydli se bezvadne, domecek je fakt uzasna vec, teda spis zahrada! Podle vcerejsi kontroly to fakt vypada na prenaseni! Ale nevadi mi to, necitim se zle a jsem rada, ze mam jeste cas na zabydlovani, s Evou a miminem uz podle me nebudu mit silu neco vybalovat a rovnat.. Tak se opatrujte, ani nedocitam, jdu si dat sprchu, zachod a zase neco uklidit nez se muj urvanek Evicka probudi.. |
| Petkaaa+8/05+12/08 | 76731 |
|
|
14.6.2011 20:44:47
ahoj holky,
Maargit, gratulace veliká, hlavně že je to za tebou ![]() !Mikk, teda ty jsi akční, to já a tvoření s dětmi už ani náhodou , s M. sem dělala hodně věcí, ale s malým už jaksi na to nemám ...ještě že M. je moc šikovná a všechno ho nejvíc naučí ona...on teda stejně nejraději jezdí s autama a staví stavebnice, ale něco vyrábět ho zatím příliš nebaví...M. prošla talentovými zkouškami na výtvarku a příští rok bude chodit do školy umění , tak má obrovskou radost a my samozřejmě taky , vybrali z celé školky jen 5 dětí a ona byla mezi nimi !Jinak se máme fajn, pořád jsme venku a za chvilku nás čeká dovča !Habi, vztahy v rodině jsou téma samo o sobě, všude je něco , bohužel .Ty se snaž hlavně odpočívat a užívat si volna, přeju ať je ti dobře !Na Ajo myslím, snad se ozve co nového !Blizenko, na tebe myslím taky, ty nakonec budeš přenášet . A jak se bydlí? |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.