| Petkaaa+8/05+12/08 | 76731 |
|
|
5.5.2011 14:09:04
Ahoj holky,
to se udělala zima co? včera ráno jsme měli jen 2 stupně , zase jsem vytáhla zimní vesty , no dneska už to vypadá líp, tak snad konečně . Ráno jsem byla utrácet, tak sem si udělala radost tríčem a odpolko má naše slečinka besídku pro maminky v MŠ,tak se těším .Lari, pokud víte, že na to Nikča má, tak ji do školy dejte, myslím, že je to rozhodnutí hlavně vaše...M. je srpnová a jde, hrozně se těší, ale taky mě napadlo, zda ji nedat za rok, je hodně šikovná a další rok ve školce by se asi dost nudila, ale přece jenom už ji nastanou jen a jen samé povinnosti . O. jde do školky, ale zatím nevím od kdy, jestli až od svých 3 let a nebo mi ho vezmou o chvilku dříve...já už se fakt těším do práce . Habi, gratulace k přijetí do školky , a co tě trápí ohledně zdraví? Tak hlavně ať to dobře dopadne, moc držím palečky ! |
| Habi[Simi 2/00&Tomi 8/08] | 67615 |
|
|
4.5.2011 19:41:35
Jinak ještě tady přeji Libi všecičko nééééj k narozeninám ... hodně zdravíííčka, toho je totiž zapotřebí opravdu hodně...lásky, štěstí a taky krapet peněz navíc
![]() ![]() ![]() |
| Habi[Simi 2/00&Tomi 8/08] | 67615 |
|
|
4.5.2011 19:29:59
ahojky
![]() Lari, myslím, že není potřeba Nikču dávat o rok později, pokud je šikovná, tak se chytí a jak tu padlo, třeba ti nakonec bude studovat až do 25let .. takže pak se to věkově ztratííí, bude menšího vzrůstu,po kom asi ... ale když vidím některá ta vaše videa, je to šikulka ![]() ... odklady spíš u kluků .. ti jsou lenivci a u nich se to vyplatí, u holčiček nééé ... kámoška má holku v 1 třídě a je narozená 1.9 ... ve školce tichá, spíše samostatná .... teď školní kašpárek a šikulka ![]() jdu se pochlubit, vzali nás do školky, takže jsem nadšená, malej pomaže okamžitě toho 1.9 ![]() .... otevírá se tu u nás soukromý krám, bohužel už teď koncem května, mohla jsem nastoupit, pokud by to bylo až v srpnu ... takhle nemám kam svého mrňouse upíchnout ... no nic, snad se něco najde ![]() chodím méně už i na FCB, řeším větší zdravotní problémy (říkám si, že to dobře dopadne, ale po večerech mám spíš splíny a fňukavá posezeníčka u TV), do toho ta kultura v obci ... a tak celkově je toho moc .... Slavnosti se nám vydařili, ale byla to opravdu makačka ![]() ... lítala jsem od 7h od rána jak hadr na holi a pořádně se zastavila až okolo 21h ... to jsem pak dala 2 piva a měla náladu ... sluníčko mě taky dost upravilo ... ... fotky ze slavností vložím na FCb, tak pak jukněte ...Teď se loučím, snad zajdu častěji ![]() |
| P/L | 81708 |
|
|
4.5.2011 15:13:48
hoj,
vsichni litaji po venku, ne???? My dobry, ja byla v pondeli na zakroku, polyp je fuc, narkoza 15 minut, takze samozrejme predem strachy, potom pohodicka. Nekrvacim, bruch trochu boli, snazim se mlade nezveda. Ted jsem dokocarovala a dobry, ale pri tom se bricho nepouziva:). Vsem cekatelkam gratuluju k pokracovani tehu, Maargit drzim palce, at to odsejpa rychle s diplomkou. My se placatime doma a po okoli, v sobotu jsme byli na Vitkove na vysteve veteranu, ted mame o vikendu dve navstevy. Dva dny tady byla tchyne delat MM a L spolecnost, kdyz jsem nebyla doma, takze to docela pichlo. Pustili mne vcera rano, magori jsme sli hned do Metropole, aby si L v desti pohral, tak jsem z toho po obede vyspavala:). Jinak mne uz nic nenapada, mirne bojujem s rymou a kaslem, MM konci alergie, mne dneska zacala - o dva a pul tydne driv nez normalne, jak je vsechno vpredu, L ma nudli a tak. Tak se mejte!!!!!!!! ![]() |
| VVerka + Pepča | 79697 |
|
|
4.5.2011 13:10:19
Ahoj holky,
tak jak se všechny máte? |
| Mikk & 2 píďata | 69867 |
|
|
2.5.2011 21:52:56
Jinak s tou školou no nevím, pokud máš pocit, že to Nika zmákne a že do školy chce, tak bych jí dala..já šla od sedmi a bylo mi to líto, já do školy moc chtěla, ale pro mámu bylo pohodlnější mít mě ve školce, ač sem červnová a odklad sem mít nemusela..
Já pokud Maty bude šikovnej, taky nebudu chtít odklad, to opravdu až kdybych viděla, že by to nezvládl nebo nebyl zralý apod. u něj jde o tři týdny, takže uvidím, na to je ještě chvilku čas ![]() |
|
|
2.5.2011 21:48:22
Maargit no jasný, však tam můžeš taky a budeš mít A. kousínek
![]() Lari tady to nehcci psát, ona na rodinku chodí, tak dyžtak přes fcb na chat |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
2.5.2011 21:32:06
Ahojda holky!
KOukám,že se tu rozpoutala debata -tak se taky připojím....jen na chvilku ale,dorazila jsem před chvílí ze zumby,tak musím do sprchy a chrnět-noc bude totiž asi opět výživná,protože Máťa marodí.Začal včera kašlat a dneska už i horečkuje.Ale zatím to zvládáme (ťuk,ťuk)za pomoci babiček,abych si nemusela brát očko,to bych nerada takhle ve zkušebce.Jinak vážně přiznávám-nic nestíhám,prostě je to novej styl,takže i pc flákám amám i resty na mmb,kde paní dlužím balíček-nějak nikdo nemá cestu na poštu,tak zítra to už musím napravit ![]() Mikk,copak se stalo???? Margitt,četla jsi?-už jsme s Nikou byly na endokrinologii ![]() Jo,jinak za 2týdny jdem s Nikou do PPP poradny-pořešit,jestli teda půjde do školy už letos nebo až za rok.Ale uvidíme,jestli vůbec tam zlomí moji důvěru,protože všichni maj na předčasnej nástup (o pouhé 2měsíce)názor takový,že jsme hloupý,berem ji dětství atd.-dokonce,když tam dneska MM volal,tak psycholožka Niku ani neviděla,neví jaká je,nezná ji a hned mu řekla,že by to nedělala a nechala ji ještě ve školce.Tak co si pak o tom myslet ![]() |
|
|
2.5.2011 20:34:36
Maargit písnu ti do na fcb do zpárv, tady to nechci moc pitvat...
![]() ![]() Jinak věřím, že se ti stýská..mě se po Maťulovi stýská taky už během chvilky, i když teď si trochu toho klidu i užívám ![]() |
|
|
2.5.2011 20:19:41
Ahojííík,
jdu vás taky pozdravit, nějak mě teď net moc nebere, sem nějaká chcíplá a jak je hezky sem furt s dětma venku ![]() ![]() ![]() Larísku takže v práci dobrý?..časem se sehrajete a ani ti to nepřijde a vše budete zvládat bravurně ![]() ![]() Blíženko, dušnost jsem měla u Matýnka asi 2x co si tak pamatuju a dobrýýý, držte se a ještě chvilku vydržte 2v1 ![]() ![]() Maargit obří gratulace k 62mm miminku ![]() ![]() jen tak dál..Jinak co tak vtipného odpovědět .. no shodou náhod mě psal dáávný přítel, neviděli jsme se asi milion let, on nebyl moc vhodný k založení rodiny, ale jako přitažlivost tenkrát maximální![]() psal mi na čarodějnici, ať mu prý neuletím![]() ![]() , neodepsala jsem, nějak mě nenapadlo co napsat, jen sem se blbě uculovala, že si vůbec po takové době vzpomněl..to mě potěšilo..hlavně teď, kdy mám pocit, že s každou plínkou mi klesá IQ a připadám si jak vorvaň..nějak nejsem ve svý kůži..doma jsem s dětma ráda, ale nějak to na mě poslední dny padá...a do toho taková strašně smutná zpráva o jedné kamarádce, já teď nevím jak se k ní chovat, co říct, protože na tohle asi slova útěchny nepostačí![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.