| Blizenka | 72193 |
|
|
2.5.2011 18:35:36
Tak super! Samy dobry zpravy
Jen tak dál!!! |
| Blizenka | 72193 |
|
|
2.5.2011 16:14:33
No nestras.. Ve ctvrtek jdu k dr., tak se zeptam.. Ale bylo to jednou, tak snad...
Jak to s Tebou tehdy nakonec dopadlo? Musi si help syndrom vygooglovat.. |
| Blizenka | 72193 |
|
|
30.4.2011 9:54:50
Maargitt, jo, na vsechny velyk tam.. Po NT me objednali automaticky na 22. tyden, pak zase na 32. tyden.
No delam jen ty kocici hrbety, mam ted posledni dny pocit, ze kope jinde, tak jsem zvedava na ctvrtek, to jdu ke sve dr. a ta mi UTZ urcite udela, aby se podivala.. Jinak teda mi posledni dva dny fakt enni nejlip - vcera rano me chytla nejaka dusnost, to vubec neznam, pri kazdym kroku jsem dychala uplne zhluboka, trosku mi to pripominalo rozdychavani pri porodu.. Do toho desny motani hlavy.. Nastesti byla Eva zrovna hodna a tak po hodine to preslo, ale stejne... No jeste kdybych vydrzela 2-3 tydny, jsem uz v pohode A i ted to beru tak, ze nejvetsi rizika uz jsou za mnou, ja se nejvic bala, ze porodim pred 30.tydnem, ted uz budou brzy snad i plice OK..Lari, to je fajn, ze jste mely stesti na doktorku. A kdy budou vysledky te krve? |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
28.4.2011 20:53:19
Ahojda holky!
Jdu vás alespoň pozdravit-omlouvám se,ale už ani nestíhám dočítat -jsem teď v jednom kole.Dneska jsme byli s Nikou konečně v růstový poradně-paní doktorka strašně příjemná (až mě to překvapilo,nejsem tady od nás na to moc zvyklá,jede se tu způsob-pásové výroby-prostě každý pacient je jen kus a tady bylo vidět,že prostě mají vztah pacient=člověk).Změřili ji,zvážili a nabrali krev.To skoro zbourala nemocnici -přitom pak uznala,že to ani tak moc nebolelo.Kontrolu máme za půl roku,tak se uvidí,jak do tý doby poporoste a hlavně jsem zvědavá na ty výsledky.A co holky plánujete na čarodejnice? |
| P/L | 81708 |
|
|
26.4.2011 8:42:18
tady mrtvola...
jak se mate??? co velikonoce??? u nas dobry, mazanec sezran, L zajimaly nejvice Kinder Surprise, jak chrastej a samozrejme ty hracky, cokoladu nechal rodicum... mezi prarodicema lazaret, tak jsme jim poprali uz v tydnu a byli sami, MM vzdycky odpo delal, dneska mu zacala dovca, tak uz odjel kamaradovi montovat satelit a my pojedeme vlakem, nejak mne jiny program nenapadl jo, objednali jsme ten First Bike, vcera jsme ho zkouseli obchode, a ac mi pani ve firme rekla, ze redukce do 90cm a L ma o pet vic, kolo je mu velky, takze jsme vzali i redukci v tydnu mame ruzny akce, doufam, ze az se zlepsi pocasi, vyrazime do plzenskyho Dinoparku, pry je tam krasny hriste, a pristi tyden jdu do toho spitalu, snad to preziju, tak se mejte, vzpominam na Maargit, tak uz konci prvni trimestr, ne?:) |
| Blizenka | 72193 |
|
|
22.4.2011 20:19:34
No, nejak uz ji snad porodim
![]() Spis mi jde o to, aby byla natocena spravne, at se mi pri porodu nejak "nezasekne".. Vcera uz jsem delala kocici hrbety, na dnesek si najdu baterku, je to sice dost silena babska rada, ale pry se ma svitit baterkou do mista, kde ma mit hlavicku a nektery deti tam pry jdou za svetlem Takze pred spanim budu vypadat asi dost legracne ![]() |
| Petkaaa+8/05+12/08 | 76731 |
|
|
22.4.2011 15:22:09
každý utz byl menší, než by měl být v tom týdnu. Narodil se 3 dny po termínu 3,6 a 52cm. Utz před porodem tipoval 3,8kg, takže neboj, ber to s rezervou, ono to přesné určitě není...
|
| Blizenka | 72193 |
|
|
21.4.2011 22:39:29
Diky Peti, je fakt, ze vytrit podlahy je potreba nejen s ohledem na otoceni mimca
![]() Kolik vazil Ondra, kdyz se narodil? |
| Petkaaa+8/05+12/08 | 76731 |
|
|
21.4.2011 13:05:29
Blizenko, hodně být na čtyřech se doporučuje, umývat podlahy a lést po čtyřech, dělat kočičí hřbety...měla by se otočit a myslím, že pokud není vyloženě opačně, takže se otočí, hlavně že je vše ok
![]() |
| Blizenka | 72193 |
|
|
21.4.2011 12:59:43
Tak jsem zpet z kontoly, byla jsem u Apolinare na velkym UTZ.
Mimco neni dobre natoceny, pokud by tak zustalo, musim na cisare.. Poloha "šikmá hlavou vlevo". Samozrejme rikal, ze se spravne otocit jeste muze.. Neznate nejaky babsky rady? Si rikam, kdyz neni vylozene hlavou nahoru, ze by se jeste "pošoupnout" mohla.. Neni ani primo napric, spis proste jako je na hodinach cislovka 8. No a je vetsi.. Podle tabulky by s takovou mela v terminu pres 4 kila... ![]() Ted uz ma 2,2kg, a to zacinam 32. tyden.. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.