| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Snažilkovské maminky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 23535  [Dalších 23225 >>]
Petkaaa+8/05+12/08 76731
18.4.2011 10:22:07
Blizenko neboj, snad jsi si to vybrala s Evičkou, to by byla hodně veliká smůlu kdyby na to trpěla i Nellinka ~;). No já jen když vidím miminko, tak si říkám, že není možný, že tak malý byli :-).
Blizenka 72193
17.4.2011 22:22:37
No Maargitt, vypada to, ze sotva dorostou Eve posledni, zacnou rust Nelci.. U te ale doufam, ze to nebude mit tak desnej prubeh jako u Evy, protoze ona je fakt rarita, co slysim od ostatnich..Tak doufam, ze dve rarity mit nebudu ~;)

Holky ja dnes byla vyzvednout New born pleny a to snad ani neni mozny, jak jsou malinkaty ~:-D
Petkaaa+8/05+12/08 76731
17.4.2011 18:43:07
Maargit, jj zkoušeli a když mu trošku pomáhám, tak šlape, občas se zasekne, tak zatlačím a jede dál ~:-D, jj je to kus chlapa, aktuálně 15,5 kg a 106cm...no obr jako hrom ~t~~t~~t~!
Jinak teda pořád hodně oblíbené odrážedlo, které je mu malé, takže boty dodřené hrůza a děs ~n~ a pak zkouší kolobku, ale to mu moc nejde se odrážet jednou nohou, ale na to časem příjde :-). Když je venku s naším sousedem a ten tam mám to kolo-odrážedlo, tak raději šáhne po kolobce ~d~
Blizenka 72193
17.4.2011 16:00:05
Evu jsem porodila 10 dnu pred terminem..to by se mi libilo i ted :-) Jen ten porod kdyby byl rychlejsi.. Treba tak 10x rychlejsi ~t~ (rodila jsem od patku a narodila se v nedeli v noci..).

Peti, konecne ma aspon vsechny spicaky a posledni stolicky se mi zda, ze se nechystaji. Snad si to nenechava na cerven, kdy mam TP..

Petkaaa+8/05+12/08 76731
17.4.2011 13:13:06
Ahoj holky, tak mě tvrdlo břicho docela dost u obou a náznak toho, že bych měla ležet a nebo nedonosit nebyl ani náhodou ~:-D, oba jsem ještě pěkně přenášela a ven se jim nechtělo, takže to je asi případ od případu ~;)!
Blizenko, ty už to máš za chvilku co? letí to neskutečně, ale neboj, určitě donosíš do konce ~s~! Co Evička? vylezly konečně zoubky potvůrky otravný ~:(?
Maargit, tobě to taky utíká co? nedávno jsi hlásila // a ono už máš trimestr za sebou ne? Neboj, taky nemusí znamenat, že když se A. narodila dřív, tak že to bude stejné i teď ~s~, držím palečky ať to vydržíte co nejdéle ~R^! Já jen slyšela, že k předčasným porodům vede, když má někdo krátký čípek, např. s ním měl problémy a kus mu ho ufikly, tak potom se hůře donosí dítě, ale jinak je to asi na přírodě, já mám dělohu zase otočenou úplně naopak a to jsem se dozvěděla až u druhého těhu :-), se mi dr. divil, že dokážu normálně otěhulit ~t~
Blizenka 72193
16.4.2011 23:04:37
... mně tvrdlo... hrubka jedna oskliva :-)
Blizenka 72193
16.4.2011 23:03:24
Maargitt, me tvrdlo bricho nekdy kolem 13. tydne.. Ja si vtipne myslela, ze uz jsou to pohyby, protoze pri prvnim tehotenstvi jsem tvrdnuti nezazila snad vubec (no hlavne ze jsem druhorodicka... ~t~ ). Pak to ale nekdy kolem 16. tydne prestalo a ted me ani neboli bricho, nic.. Tak snad to dotahnu aspon do 36. tydne (Mikk, nebo mas jiny nazor? ~;) ).. Ted uz pomalu zacinam byt klidnejsi, ale kolem toho 20. tydne, kdyz jsem vecne tahala Evu a porad jsem nejak necitila, ze by to bricho bylo v klidu, jsem se obcas fakt bala a propadala panice, ze to proste nemam sanci donosit.. Ted si rikam, ze jeste tak 3 tydny a to nejhorsi mam za sebou.. Aspon co se rizika predcasnyho porodu tyce.
Ve ctvrtek jdu na UTZ ve 30. tydnu (ja teda uz budu na zacatku 32. tydne), tak jestli uz odhadnou vahu ke dvema kilum, myslim, ze mame vyhrano :-)
Mikk & 2 píďata 69867
16.4.2011 21:02:12
Maargit mám tucha na půlku října ~t~~t~~t~
Mikk & 2 píďata 69867
16.4.2011 13:18:08
Jinak s tím předpovídání~:-D nevím jak to, ale já to prostě tak cítila...u Matýnka sem si byla na chlup jistá, že budu rodit v září..jen sem teda měla teda měla tušáka až na 23. no je 21. ~t~ u Emmí sem věděla, že to bude v lednu, ale myslela jsem si že kolem toho dvacátého, dřív, že nevyleze, to jsem se trochu sekla~t~~t~, fakt nevím, ale prostě jsem to tak cítila..dokonce jsem koukala do jejich deníčků a u Emmí jsem si to tipla v 13tt a u Matýnka v 17tt~t~~t~~t~, mám na to čuch, kamarádce jsem taky určila datum a jak ho šikulky splnily ~t~~t~
Mikk & 2 píďata 69867
16.4.2011 13:13:43
Maargit, dr. právě říkal, že se nedá prostě jasně říct proč to, většina předčasných porodů je vyvolána zánětem, ale ten já neměla, takže by to mohlo být tou malou dělohou, ale taky nemusí..~d~, jen mě trošku mrzí, že ani tentokrát jsem si nezažila takový to už ať je venku ~t~, bříško mi nepřekáželo nic..mno tak třeba ještě nějaký ten benjamínek, někdy ~t~~t~~t~ kdo víííí
Utrouš sem brala spolu s ascour. jen do 12tt, ale hlavně kvůli tomu krvácení a hematomu co jsem měla, jinak pak už jen magnezko s vápníkem a pak sem chodila na kapačky, no nakonec sem se stejně tý nemocnici nevyhla..., ale tak hlavně, že to dobře dopadlo..
Trošku sem nerovzní z tý neurologie
A tvrdne hodně? Co to jde odpočívej a moc netahej A., ale to určo všechno znáš ~:-D
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 23535  [Dalších 23225 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.