| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Snažilkovské maminky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 23535  [Dalších 23215 >>]
Mikk & 2 píďata 69867
15.4.2011 20:44:55
Maargit u Matýnka mi tvrdlo břicho cca od 17tt a teď mi tvrdlo břicho už od 11-12tt ..už jsem věděla co to, takže mě jen překvapilo, že tak brzo...a tvrdlo mi v podstatě skoro furt až do porodu..mám hodně dráždivou dělohu..
Předč. porod, Dr. říkal, že se to zjistit nedá z čeho to...jelikož zánět ani nic takového jsem neměla...jen mám hodně malou dělohu, prý i v tom by mohl být problém..hodně rychle pak stlačí mimčo dolů a tím tlačí na čípek a ten se zkracuje, paradoxně se mi po prvním těhu zmenšila a teď po šestinedělí byla prý na druhorodičku nezvyklé malá, další těhu mi dr. nedoporučuje, říkal, že bych nejspíš musela být už opravdu dlouho v nemocnici a nejspíš rodila ještě před 30tt, už tohle se horko těžko dotáhlo takhle daleko...je to zvláštní u nás v rodině jsou jen ženský co rodili jak po másle..tři, čtyři i pět dětí, bez problémů..., ale i tak na to vzpomínám jako fakt nej období v mém životě...bříška jsem si užila dost, měla jsem ho v podstatě od začátku~t~~t~~t~
P/L 81708
15.4.2011 18:58:39
ahaaaa...

no ja - absolutne antipiskovistni typ, nesnasim to - dala rec s maminkou, tak ta se vylozene tesi, jak dostane pet platu a uzije si prazdniny s malou a pak lazo - plazo neco bude hledat, na plavani chodi pani z Rudny, ty se nevyplatilo jit do prace, protoze malou nevzali do skolky, tak ma do cervna podporu, prazdniny prezije a od zari ona do prace, mala do skolky, no ja uz mam taky jedinej pozadavek, vydelat na poplatky a na skolku, to jsem dopadla:(, jsem cetla, jak jsme sice nejlepsi stat v delce materstvi a nejhorsi v realizaci matek po navratu z MD...
P/L 81708
15.4.2011 18:24:11
no my chytli dneska na Zlicine i nejaky kroupy...

Maargitt, ty jsi pred tehu nedelala? Furt nechapu, ze nebudes mit rodicak(to chapu), ale misto nej treba nemocenskou jako Blizenka??? Mam mezery, sorry:)

Tady v MS je datum, kdy se muze jit nahlidnout do spisu, nechapu, k cemu to je - nebo cekaj na uplatek??? Pak to za nekolik dnu prijde ofiko pisemne. No jelikoz tady MM hlasenej nebude jeste dlouho, my budeme mit problemy i za rok...

Koukam, ze pisu chapu - nechapu....

To je Maty sikula, L teda prace s micem zadna slava. Ale ted vyzral ze zapacenyho parku v listovym parek a listovy nadrobil, toz jdu luxovati:) a vyhlizet Vecernicek:)~R^
Mikk & 2 píďata 69867
15.4.2011 16:44:54
Maargit no to je jasný, já to myslím s tím druhým děckem, že zatím to není tak znát, ale je mi jasný až oba začnou do kroužků apod. to bude nářez, ale to už zase pomalu půjdu normoš do práce, tak se to snad nějak zmákne..
Maty jde k zápisu k malým fotbalistům bude z něj - snad - malý sportovec za slovan LB ~t~~t~~t~
No jinak nás pozvali ze školky abychom se vyjádřili k podladům..no šaškárna, když vím, že ho nevzali ~:-D~:-D~:-D, tak hold spolu jště budeme doma, možná ho šoupnu na pár dnů do miniškolky nebo tak..se uvidí...
Botky nás taky čekají..jarní a sandálky na doma..furt čekám až se umoudří počasí, Ještěd už je zase bílej~a~
P/L 81708
15.4.2011 15:22:40
hojik,
ja se pridavam k nakupcim bot,
tchyne - babicka mela na par tydny u sebe kamaradku, co si zlomila obe ruce a samozrejme za to nic nechtela, umira ji bracha, tak to mela jako terapii, ze nebyla sama, no a pani porad neco cpe L - dobroty a tak, a narozloucenou penize, takze jsem uplne nahodou koupila dneska sandaly v Deichmanovi, maji atest a jsem moc spokojena. Kdyz vidim kecky, co s nima udelal tyden na odrazedle, no nevim nevim, jestli vydrzi do podzimu, mam pocit, ze jsem vcera videla diru.

My byli na vylete v Clovickove. Dle ocekavani ho to bavilo pul hodiny - Maargit:))))), tak jsme vyrazili na obidek k Mekovi a tam je herni vez, tak samozrejme tam vydrzel hodinu. Cestou pro kocar jsme se stavili v Puntanele, kde meli ukazkovy mixazni pult - uzasnej - tak si zamixoval. No a sli jsme zpet do Clovickova, kde mi pani dala cerez, ze tam mam veci a jdu pryc, tak at si znova zaplatim. Jeste ze jsme byli na odchodu:), ani mne nenas....

Rozpocet je u nas taky narez, ja si nekupuju proste nic, co neni potreba, a tenhle mesic byl silenej co se tyce investic do zahrady, ale co jsme chteli to mame a jsme za to moc radi.

Vcera tady byla kamoska a jeji MM uci AJ dva personalisty, tak jim da muj zivotopis az nazraje cas, tak mne to potesilo, alespon nejaka nadeje...to stehovani banky nejak furt nemuzu vydejchat.

No ja mam hruzu snad jenom z toho IVF - jestli to teda podniknem - konci nam stavebko, ale jsou to jediny prachy, co jeste budou, pak uz jenom zelezny rezervy kdyby nekdo prisel o praci, no tak uvidime. V tydnu jdu na predoperacni vysetreni, to je urad:). Zrovna muj tata vzpominal jak byl v nemo s krecakama, objednal si spekovy knedle na obed a oni ho po vizite vysoupli se kuryrovat domu:))).

Jsem se nejak rozepisala, mam relax, druhy kafe a uziram brusinky z Ikey. Kdo nevi, je tam do 1.5. akce - kilo mas. kulicek, dve kase, flaska brusinek a dva pytliky s omajdou za 190,-, uspesne to likvidujeme.

Tak hezky vikend, my mame zitra akci Den zeme v miste bydliste a v nedeli navstevicka a mozna se potkam s MM:), uz maji pry pulku chaty podbity~t~
Mikk & 2 píďata 69867
15.4.2011 12:45:48
Čusík,
tak máme vítání za sebou, to budou fotky~t~~t~~t~
Dod no však uvidíte, ono je to vždycky těžký, když jeden by chtěl, druhý ne, třeba to časem nějak vykoumáte k vaší spokojenosti~;)~;((
U nás to v podstatě byla nakonec jedna velká náhoda, ale jsem ráda, protože už jsme v tu dobu hodně dumali, jestli teda do toho druhého jít, ač sem vždycky chtěla, finanční situace atd. nás nutila hodně přemýšlet a nebýt toho jednoho nechráněného sexíku asi bysme opravdu do druhého nešli..a nakonec to až tak moc zatím do rozpočtu nezasahuje..v plínkování se vyměnili a za oblečení utrácím furt stejně, jen o to míň za sebe, což mi teda vůbec neva~t~~t~~t~
Mě se opět nic nechce a mám to tu jak po výbuchu~q~ a toho žehleníí..fuj~t~
Dodulka 72151
15.4.2011 8:56:47
Aho MArgit, kde jsi objednávla ty boty? Jinak nám fedexem jezdí pořád něco, když nemají problém se clem, tak to dodávají jako pošta - bez kontaktování, nemají povinost volat ti. Být tebou, zavolám jim s tím trackingovým číslem a domluvím se s nima.
Clo se platí až od hodnoty 150 EUR, jediné, co čeho můžeš spadnout, je DPH, to se platí od hodnoty 22 EUR a je to 20% z hodnoty zboží.
a jak je??? Snad líp...
Já doma nadhodila miminko a divila jsem se, jak rozumně mi mm začal vysvětlovat svoje důvody proti, jako že se nerozohnil... stejně na to máme každý jiný pohled a oba ty pohledy mají svá pro a proti..
Mikk, blahopřeji, že se Emí umoudřila!!! LEpsší být za deb... než mít nějaké trápení.~x~
Mikk & 2 píďata 69867
14.4.2011 21:16:39
Maargit hodím na FCB, už se mi to nahrává..jinak s Fed. zkušenost nemám žádnou..:-)
Mikk & 2 píďata 69867
14.4.2011 17:48:06
Ehm sem fakt d...l~o~ se ptám jak ti je, když tu čtu, že blbě, no hold vykojenej mozek hadr~o~~o~
Mikk & 2 píďata 69867
14.4.2011 17:45:27
Ahojda,
Maargit hele nakonec ta naše potvora u dr. ukázkově zvedla tu hlavu, že se na mě dr. dívala jak na blázna, jako co to kecám~t~~t~ večer schválně fotnu, jak jí to fakt krásně jde, si ze mě dělá prču~t~~t~~t~
A jak ti je?
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 23535  [Dalších 23215 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.