| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Snažilkovské maminky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 23535  [Dalších 23205 >>]
P/L 81708
13.4.2011 20:40:48
tak ma okolo 95cm, prodejce je z P8, tak tam zavolam a poradim se~5~
P/L 81708
13.4.2011 16:54:13
aha...., jsem to nenastudovala tak do hloubky, tak az bude L spat, to napravim,
my jsme s MM zahledenci do First Biku, ale viz. zdejsi diskuze, ze se da poridit lacinejsi a dobry, musim to nacist,

loni v lete jsme byli na vylete ve Vlasimi, tam je krasnej park, L tam napred dve hodiny jako pinda chodil, my sbirali houby a pak totalne odpadl a spal a kdyz jsme lezli do auta, tak nam prisla SMS, ze se muzem nastehovat, domek je vyprazdnenej....., ale to nechci rict - jen ze tam jezdil prcek dvouletej s prarodicema, tak jsme chvili kecali a on to tam projizdel na First Biku jako drak, tak jsem vychazela i z veku,

mam vyluxoseseno, vyrabim obed pro MM, zitra ma 16ku, v patek jede k C. Lipe pomahat kolegovi - kamasovi, toz uvidim ho v sobotu rano, ale ma v tydnu "velky volno"= tri dny doma, pak velikonocni vikend dela a sefuje, takze tam fakt bude smrdet, pak 14dovolena a pak zase "velky volno", takze to je mesic, jupiiiiii, jenom at je hezky a vic nepotrebuju
P/L 81708
13.4.2011 15:19:24
cauky,
kolik meri nevim, ale nosi 98, vazi 16kilo, ale to neni tema:). Kolo objedname za 14dni, vcera zase nafrcel odpoledne docela dost. Ale helmu pacholek nosit nechce, ale na First Bike bez ni nepujde, to odrazedlo - budis.

Dneska se normalne posral v bazenu. Absolutne nechtel plavat, jestli mel boleni, tak si hral na melcince, teda on to ma po prsa a najednou zrudnul a zatlacil, jsem myslela, ze mne klepne. Tak jsme doplavali... teda dneska.

My chytli celkem slusny dopoledne, byli jsme i venku, MM instaloval piskoviste na zahrade a ted uz topim, jdu L vzbudit, konci druhou hodinu a budeme smrdet doma, prsi. ~o~

Mikk & 2 píďata 69867
13.4.2011 13:21:47
Čus bus,
Maargit, tak aspoň, že z teploty nic není~;((, úplně chápu tvé stavy, jakobych to měla před sebou..ty první týdny to bylo fakt utrpení..
Mě se tak dneska nic nechce, sem jak chcíplá~o~
Blizenka 72193
13.4.2011 13:13:58
Maargitt,
za me tam byl tehdy MM a sedel tam myslim od dvanacti ("otviralo" se v jednu)..
Blizenka 72193
12.4.2011 18:36:19
Maargitt, tak jak je..?
P/L 81708
11.4.2011 20:45:51
Maargit, tak se drzte a prezijte noc.
P/L 81708
11.4.2011 20:44:33
normalne bychom to taky nedali, ale dostal na nej k vanocum, jen jsem vsechno, co mam bokem dala MM na vystavbu zastreseni a vrati mi to z dani, toz tak... akorat nevim, jestli taky koupit redukci, pisou, ze pro dvouletaky je potreba, tak ji vezmeme... MM pravil, at oslovim nekoho na ulici, aby si to L zkusil, uz vidim, jak majiteli sebereme kolo, L sedne na cizi kolo, projede se, ja posoudim a s diky odejdeme - teorie dobra, praxe nemozna:) tak to koupime pres net, doprava gratis, no odrazedlo moc neprohnal a prijde mi, ze uz je mu knapp
tak d noc, jdu spat s L, MM si uziva s pullitrem, asi po pul roce, tak ma narok:)
Mikk & 2 píďata 69867
11.4.2011 20:02:22
Jinak first bike je super, hrozně sem ho chtěla, ale nakonec sem usoudila, že za to ty prachy nedám~t~ tak sme koupili levnější a taky spokojenost, už na něm hezky drandí
Mikk & 2 píďata 69867
11.4.2011 20:01:05
Maargit nevadí, snad z teploty nic nebude~;((
zítra se optám dr. korigované je jí měsíc a půl, tak zas to snad taková tragédie není a časem na to přijde
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 23535  [Dalších 23205 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.