| Katka +3 | 77171 |
|
|
27.2.2013 9:40:14
Taky jsem si vždycky říkala, jak nesmírně frustrující to musí být, když mrňouska vlastní tělo ještě moc neposlouchá. U všech mých dětí se situace výrazně zlepšila, když se začaly plazit. A to jsem neměla postýlkovoúkočárkové děti, dle svého přání a mé potřeby byly skoro pořád v náručí/šátku a z nedostatku jiných mezilidských kontaktů jsem s nimi neustále konverzovala. Přestože to nejsou děti nijak výrazně temperamentní, ta vynucená pasivita je přiváděla k zoufalství.
|
| Hilly. | 103234 |
|
27.2.2013 9:20:38
Moje dcera měla taky reflux a nějak extrémně se nechovala. Možná bych tohle chování ale považovala za normální, nevím
|
| Hilly. | 103234 |
|
27.2.2013 9:19:35
Zkuste se ale do těch dětí vžít, pokud jsou temperamentnější. Vás by bavilo ležet v postýlce a čumět neustále do blba?V jedné pozici vznikají proleženiny. Já se taky v noci neustále převaluju, ležet v jedné pozici je nepříjemné a nezdravé. Myslím, že ty řvoucí mimina jsou chytřejší a prostě si důrazněji říkají o to, co potřebují
![]() |
| veronika82,Kamilka,klučík03/09 | 29769 |
|
|
27.2.2013 9:14:48
Po přečtení úvodního příspěvku jsem se tě chtěla zeptat jestli nemá reflux....
Je to nepříjemné.Matýsek byl pohodové miminko dokud jsem ho nešla kojit a po jídle. Nevěděla jsem čím to je. Na reflux se přišlo až po roce věku. Ublinkával tedy hodně,ale to dcera taky. |
| Hilly. | 103234 |
|
27.2.2013 9:11:16
Nerostou mu zuby? Vidět to nemusíš, někdy to bolí ještě před tím, než se vyklubou.
|
| gf fgfhf | 99674 |
|
27.2.2013 8:51:55
Něco podobného jsem taky měla doma, akorát zdravotní problém tam nebyl krom pomalého PMV a cvičení vojtovky, ale první 3 měsíce byl děs, kojený jsem sice nebyli, ale pořád se chtěla nechat nosit a chovat, jakmile jsem jí někde odložila tak byl řev, neuměla sama usnout takže uspávání na ruce, které trvalo vždycky tak tu půl hoď. uspala jsem jí na ruce zabalenou v zavinovačce aby minimálně cítila ten pohyb přenosu do postýlky, položím do postýlky a řev a nanovo.Přes den sjem se tak nějak držela, ale večer jsem chytla už nerva, a pak pak brečela i sní ze zoufalství, že už sjem nevěděla co s ní dělat. V kočáru mi přes den spala dobře, ale musel kočár jezdit jakmile se zastavil tak řev. Kdyby se narodila jako první, tak by mi to ani tak nevadilo, klidně bych courala celé dny s kočárem a domu jen zastávky na jídlo, ale narodila se jako druhá a já se musela starat i o staršího i když chodil do školky tak to bylo hodně náročný.
|
| arsiela, | 59672 |
|
|
27.2.2013 8:43:20
Vitamíny proto píšu,že nevím,jestli to při refluxu může.
|
| Kreaty | 128225 |
|
|
27.2.2013 8:30:13
Arsi, nevím kdo má jaký reflux, ale moje dítě při jakémkoliv překlopení do jiné polohy vyblinkal vše co měl v sobě, důkazem bylo to, že první čtyři dny byl na porodnici sám, já byla na aru a normálně jim hubnul při plném příkrmu UM, který mu nasadili hned co se narodil, když mně ho dali do ruky a kojila jsem, tak začal hned přibírat, protože jsem dohlížela, aby to z něj nevyteklo ven, klubíčko vůbec nehrozilo-další tři hodiny po jídle. Pak už ale bylo další jídlo.
|
| erika,2 děti | 94827 |
|
|
27.2.2013 8:21:23
Kukuřice to znám. Synáček byl taky takový, uf. Dodnes na to nerada vzpomínám. S věkem se to zlepšovalo. Byli jsme s ním i na neurologii na vyšetření ve třech měsících, nic zvláštního na něm nenašli. On měl i hrozné problémy s usínáním, po půlhodinovém uspávání jsem ho položila a za pět minut byl s řevem vzhůru, byla jsem z něj na nervy. V noci spal tak 6 hodin v kuse, přes den skoro vůbec, třeba jen v jezdícím kočáře venku hodinku - nesmělo se ale zastavit. Když byl nemocný a nemohli jsme ven, nespal vůbec. Pak jsem z čirého zoufalství ho nechala pospat třeba dvakrát denně u prsa, podudával a spal. Dudlík nepřijal. Prostě peklo. Čím byl starší, tím se to zlepšovalao, ale pořád byl dost závislák- visící na noze. Dnes je mu šest, od pěti má epilepsii, záchvaty ve spánku, často přemýšlím, jestli už se mu v té hlavičce něco dělo, když byl mimčo, a proto nechtěl spát....Jinak je to osoba hodně mazlivá, komunikativní, hysterická, tvrdlohlavá~:-
|
| Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
|
|
27.2.2013 8:02:44
Naše nejmladší dítě přestalo ječet úderem prvního roku.
Najednou šel i režim a začala i spát ![]() Čím to bylo, nevím dodnes ![]() Myslela jsem si, že po nedonošených dvojčatech mě nic už nemůže překvapit a překvapilo![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.