| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Respektovat a být respektován

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 8637  [Dalších 7687 >>]
Lassiesevrací 134328
22.7.2013 13:09:08
5 na 2? To bych chtěla vidět ~t~
ronniev 8556
22.7.2013 13:08:33
Dceři je jedenáct a urazit se umí důkladně, včetně práskání dveřma apod.
Odesílám do jejího pokoje, za cca půl hodiny se tam jdu podívat a tvářím se, že se nic nestalo. Obvykle se jí to mezitím rozleží a je ráda, že se nezlobím, takže poslechne.
Je to takové psycho, které jsem se naučila jako malá. Moje máma byla schopná se mnou nemluvit dva dny, takže když se po hádce náhodou tvářila normálně, ulevilo se mi tak, že bych byla ochotná se stavět na uši a odstrkovat nohama, kdyby to po mně chtěla.
Yuki 00,03,07 49504
22.7.2013 13:05:22
jj, tak dlouho se respektuje, až se zapomene na druhou polovinu - respekt k rodičům, autorita rodiče jaksi není, přece jen dítě ty mantinely potřebuje
Vanda.w 138093
22.7.2013 13:02:50
tak to jedině tak. Ošetřovačka mě nenapadla. Takže bych jí to pak mohla prezentovat tak,že jsem byla s ní na Očr, mám proto méně peněz a nemohla by si dovolit něco, co by si přála a takto by na ni dopadl důsledek jejího chování. Ale pro ni by to asi byl další důvod k breku, než poučná příhoda a motiv to příště udělat lépe.

Jinak vši jsem babičce nahlásila, to dělám vždy(a očekávám to i opačně), je na ní,jestli je preventivně něčím omyje.
Senedra 14756
22.7.2013 13:02:00
Vando, já mám takovou teorii, že děti jsou nejvíc na přetržení právě u těch, kteří je mají nejraději..ví, že si to mohou dovolit a tím pruzením se tak nějak ujišťují, že je máme pořád rádi. Píšu to trochu zmateně, snad to pochopíš. O naší slečně slyším třeba ze školy jen chválu, jak je úžasná, báječná, poslouchá, uklízí po sobě... No, asi máme doma dva klony, jeden chodí do školy a jezdí na návštěvy a druhý zůstává v domečku ~t~
Xantipa. 34439
22.7.2013 13:00:14
No to já taky neměla a v podstatě nemám doteď - a co? To je mám vystřelit na Mars? Prostě buď podnikáme něco všichni a nebo každý zvlášť - pochopitelně na střídačku. Týden bez dětí se nám poprvé poštěstil, když malýho konečně vzali na tábor a jely na něj všechny naše děti. Jinak doma máme pořád někoho, když každý jezdí jindy a jinam.
Vanda.w 138093
22.7.2013 12:59:23
Senedro,

věřím,že prázdniny jsou náročná doba. Dítě se stěhuje z jednoho místa na druhé po týdnu. Vím,že přesuny jako takové jí asi moc dobře nedělají. Protože když přijede od tatínka domů, tak je taková přecitlivělá z toho. Vždycky to odnesu já. U táty je v pohodě, tam platí za nejhodnější ze tří dětí. Doma to o ní rozhodně říct nemohu.
Senedra 14756
22.7.2013 12:58:00
Xantipo, jenže ne každý má možnost celého týdne bez dětí. Máme děti čerstvě 8 a za pár dnů 4 a minulý týden jsme bez nich byli dva dny - a do koce léta už nebudeme, vždycky jedno bude doma, většinou to 4leté.. hlídání není a prostě nemáme šanci si někam vyrazit.

prostě nechat doma 8leté týden je skutečně trest spíš pro rodiče než pro dítě. A to, když je třeba citlivější povahy, prostě nezvládne být doma celý den samo. Naše osmiletá je dost šikovná, ale nedala by to...O čtyřleté ani nemluvím.
Xantipa. 34439
22.7.2013 12:56:56
No tak by k babičce přijela o 2 dny později. Vzala bych si ošetřovačku. Ale stejně se hlavy musí mýt víckrát a ty další děti bych tedy taky raději myla - pro jistotu.
Xantipa. 34439
22.7.2013 12:55:43
- a když by dítě onemocnělo, tak co? Nebo hlídací babička onemocněla. Prostě je to jedno, dítě je doma a režim bude takový, jako jindy. Nevidím v tom problém.
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 8637  [Dalších 7687 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.