| K_at | 121378 |
|
4.10.2023 22:20:01
Tak Annamarie (tuším...???) mi bylo líto. To, jakým způsobem se vyjadřoval snad její trenér, nebo kdo, k těhotenství, tuším potom ještě potratu. To bylo strašný. Absolutně mimo. Myslím, že tam byl už problém i to, že nikdo neřešil, co vlastně chce ta holčina. Přece "my víme, co je dobrý, tak makej a poslouchej" - přehráním, ale cítila jsem to v tom.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
4.10.2023 22:16:37
Missy, tak zase známe jen část příběhu... a je fuk, jak dopadl, už jen ta šance je dobrá zpráva... a nikdo z nás netuší, jestli třeba neovlivnil tenhle příběh i jiné děti... už jen to, že se o tom mluvilo je hodně...
Nikdy nikomu nemůžeš vnutit "větší dobro", ale je super ho nabídnout a být připraven, že co vidím já jako to nejlepší, nemusí ten druhý vidět stejně nebo to snad chtít ![]() |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
4.10.2023 22:15:53
Ty bys chtěla aby tam manžel nebo syn jezdili? Už jsem o tom dřív četla, jak strašný je to tam v těch autobusech. Řidiči se zamykaj a za jízdy tě klidně někdo zmlátí nebo okrade.
|
| K_at | 121378 |
|
4.10.2023 22:15:24
Rose, kurýr není charita. Jako co bys chtěla? Aby teda pizzerie a kde kdo jezdil znovu a znovu někam a nechal se případně zmlátit? Tohle nelze.
To není o tom, že zlehcuju nebo nechápu. Jen prosté konstatování, že tito prodejci prostě nemají sebemenší povinnost riskovat své zdraví. To už je jen důsledek a drobnost v tom celém balíku problémů. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
4.10.2023 22:10:53
To řešení nemá, kdyby mělo, je to už vyřešený.
|
| ~•~Missy~•~ | 4201 |
|
|
4.10.2023 22:10:04
Rose, to se shodnem, nobelovku pro toho, kdo vymyslí, co s tím. Já si vždycky vzpomenu na tu holčinu "balerínku" ze Slovenska. Talentovaná, nadějná sportovkyně. Pak přišla puberta, hormony a šlus. A mohli se všichni postavit na hlavu, podpora jela ze všech stran, a ona raději zůstala v 16 těhotná s borcem v ghettu, než aby se bičla a snažila se svůj život nějak lépe nasměrovat
![]() Takže za mě dobrým skutkům se meze nekladou, naivní jsme asi bývali všichni, třeba se opravdu najdou případy, kdy se to povede, ale osobně tomu šanci moc nedávám. |
| babi_ | 48341 |
|
|
4.10.2023 22:09:55
Kat, no ale proč jeden může být rozcapený, a druhý ne, protože má kreténa souseda? Dobře, má smůlu. Stane se. Ale proč by mu tedy nemohl student ze Zatlanky zařídit dovoz pizzy, aby mu tu smůlu drobet odlehčil?
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
4.10.2023 22:09:49
Kat, jenže kurýr je jen první cihla ve zdi .. takhle to přece začíná vždycky...
A ať jde o zbytnou věc nebo ne, je dělení lidí na základě adresy nepřijatelné... Btw ta akce necílí ani na tu pizzerii, nikdo je nenapadá, nevyčítá, jen poukazuje na to vyčleňování |
| K_at | 121378 |
|
4.10.2023 22:06:16
Rose, sanitka je průšvih, policie je průšvih. To je jasný. Ale sorry, kurýr s pizzou je jen kurýr. Prostě on to nevyřeší. Je to absolutní marginálie v celém tom soukolí.
Jo, a to mi možná vadí - že takovouhle problematiku spojili s takovým prvkem, jako je pizza. |
| Muumi | 41406 |
|
4.10.2023 22:04:29
Ale bylo by fajn, kdyby ta akce neporušovala zákon. Protože jestli vybírají peníze, nazývají to "sbírka", tak to mají mít v pořádku. Pořád mi není jasné, čí je ten účet. Opravdu skupina studentů nemůže pořádat sbírku (na cokoliv).
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.