| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Šilhavost

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 1094  [Dalších 274 >>]
Leonie + 2 lvíčata 70868
21.12.2007 11:10:44
Hele Terko bud v klidu, naše Viki to taky odskákala za všechny (operace 3 hodinová ledviny v 6 měsících, ted očička)!!!!!!! A to musím ještě říct, když to tak vidím a čtu,že jsme ještě vyhrály!!!!!!! A máme naprosto zdravé děti...

Jo před chvílí jsem dělala hokus pokus. Otočila jsem brýle, aby se malá dívala přes těch 6 dioptrií- HRUZA. Řvala, rvala si je, no mazec, přitom si brýle nechává a spolupracuje max. Tak jsem usoudila, že ty 6tky asi nebudou to pravý. No uvidíme. Jen jsem chtěla zjistit jestli je náhodou nemá na očkach (+6diop), když říkala, že jí s největší pravděpodobností špatně poměřila. Vidím to asi na ty +5diop. Nevím těžko říct. Do března daleko, tak to budu muset rozchodit. Do blízka jí to ale zřejmě nevadí. (tak jak to původně má)

Jo zajela jsem zpět na této diskusy asi po stranu 1000 a zjišťuju, že tu byla spousta maminek, který už jsou dávno pryč a celkem to tu frčelo v dotezech a odpovědí. No a ted jsme tu asi jen 4 nebo 5 mamin, co si tu tak píšeme. chjooooo. Asi už jsou ty děti za vodou, vše je vyřešeno, tak nemají důvod sem chodit. Se mají!!!!!!!
Evista 25207
21.12.2007 10:32:34
s tema naplastema nemam srovnani,zrovna jsem chtela tyto,protoze je tady na diskuzi doporucovali...ale dle toho co pise Terez budou urcite lepsi.Take jsou 2x tak drahsi.
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
21.12.2007 9:34:30
jjj brácha taky mezi 2-3 rokem , snažím se v tom neutápět, bych se musela zbláznit - mám pocit že T vybírá všechny nemoci :-)))
Leonie + 2 lvíčata 70868
21.12.2007 9:30:16
Terko, takže u bráchy tupozrakost zůstala? No tak třeba ty naše děti vyváznou tím, že začaly tak brzo s léčbou. I když tvůj brácha taky,že? Si tu psala

Evisto, takže pro opta, budu si to pamatovat kdyby náhodou, tak at vím co mi má dr. napsat
21.12.2007 9:12:35
no asi si je tu teda zkusím objednat, taduna má taky atop :-((
Evista 25207
21.12.2007 8:48:30
Sara ma velice citlivou kuzi, proto i ten atop.exem...ale ty Pro Optha uplne v pohode,zadne ranky nebo lepidlo. Proste ji upozornim,trhnu,ona rekne au,pofoukame a nejde poznat ze mela ocicko zalepeny.
21.12.2007 8:34:42
kůžička se zahojila ale ještě to není úplně ono, brácha už nešilhá ale tupozrakosti zůstala
Leonie + 2 lvíčata 70868
21.12.2007 8:10:04
Ahoj holky, Evisto máš pravdu, oproti Iri tady řešíme kraviny, ale když na vás každej kouká jako na exota, tak toho taky mám někdy plný zuby. Každej by se měl starat o sebe.

V březnu jak půjdeme na kontrolu, tak se jí na ten okluzor zeptám. Ona mi totiž naposledy říkala, že jí mám zkusit sem tam přelepit jedno a pak druhý očičko a at si hraje z drobnýma věcma ale čím to takovýmu bobkovi mám přelepit mi už neřekla. Náplast na rány jí tam teda dávat nebudu-nejsem blázen!

Terko a tvůj brácha v brýlích šilhá? Né, jen když je sundá né?
A pořád se Tadeáškovi strhává kůžička? Já myslela, že už se to zahojilo. Písni jak pokračujete a Evisto, Sárinka s tou kůžičkou problémy nemá?

Žanet, kde si, dlouho si tu nebyla!!!!
Evista 25207
20.12.2007 22:37:00
u nas je cviceni titernosti problem,nebavi ji to,vsechno po dvou minutach odhodi a chce behat nebo kramovt:o( nenutim ji,stejne to nejde:o) uvidime co dalsi kontrola v breznu.
20.12.2007 21:25:40
Evisto tak si to moc užijte a mám to stejně. šilhání neštuduju, lepím a lepím a snažím se zahojit strhanou kůži a jen vysvětluju a vysvětluju, hodně lidí se ptá , mylsím že je po nějaký zákroku na oku :-))

článek vypadá zajímavě, brácha je léčen od malinkata a nějaká extra výsledky nejsou. důležitý je taky cvičení - různý titěrnosti, obtahování namalovaných čar, navlékání korálku apod.
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 1094  [Dalších 274 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.