Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 | 6929 |
|
|
3.3.2006 20:21:49
Ahoj Vendulko, díky za pozdrav, potěšil!:-) Písnu ti mailík, to bude jednodušší:-)
Marti v přímo v centru jsou všechny optiky drahé, já zkoušela na Kobližné, tam sice výběr i služby super, ale ceny nic moc:-( Tyto co jsem psala, jsou od centra kousíček, ale na cenách už je to poznat. Ovšem s výběrem klučičích variant přímo zkušenosti nemám, možná je to všeobecný problém. |
| Martina,chlapeček03,holčička99 | 41776 |
|
|
3.3.2006 20:08:13
tak to je síla my je máme fakt drahý! no příště půjdu jinam, už mám poznačeno díky Ivi ¨doporučení otik, já jsem si vytislka z netu všechny co tam byli z Brna, ale neměla jsem čas běhat tak jsem navšívila dvě, no kdyby to šlo zrušit tak to hned stornuji, obroučky máme tenké ohebné asi taky lehčené mám pocit že mě to i říkala, ale na svoboďáku je to asi fakt dost drahé. Už jsem našla vizitku SASFIN a.s.-APIA, doporučili mě ji na očním že jsou tam maminy spokjené, a pak jsem ještě byla TOP OPTI GRŮZOVÁ, protože ta je i u nás a s tama by mě je i poslali k nám do top optiku, ale něměli modré so by mu seděli ani jiné barvy pro kluky, měli pěkné červené ty seděli ale nějak k němu nešla ta barva, ale ten výběr byl fakt dost ubohý.
|
| Vendula,Ondra9/02,Terezka3/04 | 9273 |
|
|
3.3.2006 19:57:29
Ahoj.
Promiňte, že zasahuju. Jen jsem přišla pozdravit Ivču - ahoj Ivanko! Jak se vede? Cože se někdy "neukážeš", co děti??? Náhodou jsem si všimla v posledních příspěvkách, že jsi tu :) |
|
|
3.3.2006 19:54:59
Nechápu, jak to kdyby náhodou přišly? Vždyť ostatní také objednávají stejně jako vás!? Asi to řeši až při příjmu, držím palce, třeba budete mít štěstí. Se mnou tam byly maminky a všechny měly děti kolem tří let.
Cena brýlí se neodvíjí od velikosti ale od kvality materiálu, ze kterého jsou obroučky vyrobeny a taky podle druhu skel. My nejdřív měli obyč kolem tisícovky, teď už máme odlehčené a kvalitní a po odečtu zdravotní pojišťovny jsem platila 1800. |
| elindra | 28290 |
|
|
3.3.2006 19:33:50
Martino, myslím, že ta cena nezáleží na velikosti obrouček. Já měla v ceně taky plastová skla a to tenčení. Záleží na optice. S tou hospitalizací to teda nezávdím, určitě tam buď s ním. Když tak na stojáka, nebo na židli... Držím vám moc palce!!
|
|
|
3.3.2006 19:24:02
mají 3 ,mají volné v mém termínu ale čekají kdyby náhoudou přišly 3 maminky s dětmi do 1 roku, ani mě ho nechtěli zarezervovat, tak uvidím na místě,ach jo, a nadstandart je 3 měs. obsazen do předu. zažila jsem to v BV kde jsme se nedali(ale tam teda ani nebyli tak nedobytní) první že nemají a pak jsem v průběhu zjistila že na každém pokoji(jsou 2 lůžkové) byla jen jedna mamika, já jsem byla taky chvíli sama, a vede mě do 2 dnů dali dvě maminy a ten byl do té doby prázdný, v době mého nástupu měli cca 6 volných míst tak nevím co lhali?asi jeden den bylo plno ale to se celkem rychle střídá, málo kdo tam byl déle jak 4 dny.
|
|
|
3.3.2006 19:14:29
Ahoj Martino, nejdřív k brýlím: nám se osvědčily dvě optiky, co se týče cen, výběru a přístupu: v "Bílém domě" na Žerotínově náměstí optika Richter a na poliklinice Zahradníkova JOY optik. Obojí moc chválím a že jsme toho už prošly, takže můžu srovnávat.
V Dětské nemocnici na očním lze i ubytovat matku s dítětem na pokoji, mají tam takové pokoje minimálně tři. Obzvlášť když jsi mimobrněnská. Možná že je problém v termínu, že je třeba už mají obsazené. Znovu se ptej! Dcera tam byla na operaci právě šilhání. Já sice docházela jen přes den, ale stoprocentně ta možnost tam je! Pokud se šilhání neléčí, tak oči nespojují obraz, takže dítko neustále vidí dvojmo:-( A nemá prostorové vidění:-( Nás neminula operace, v květnu 2005 a vše už je v perfektním pořádku, zadařilo se!!!:-) |
|
|
3.3.2006 19:05:30
eli já nevím jestli ještě nezáleží na velikosti brýlí, já jsem mu zkoušela brýle za 1200 a ty byli malinké ale vzhledem k tomu že má dvojí vadu, musí mít větší sklíčka a ty brýle už byli draží, je to cena se vším, má plastové skla a nějaké tvrzené, já si teď musím všechno zjistit, byla jsem z toho vedle.a jak dlouho jste na vyhotovení čekali my musíme 14 dní, tady přímo u nás by byli za 3 dny ale neměli dětské obroučky (důvod,: že budou ale až po veletrhu který je teď v březnu) a čekat další měsíc se mě nechce čím dříve začnem trénova tím lépe. Zatím nosíme venku sluneční ty nosí rád a dáváme brýle plyšákům, zapojila jsem i 6-ti letou dceru, dává brýle vystřihlé z papíru panenkám.
|
|
|
3.3.2006 18:57:21
tak jsem konečně přečetla spětně několik odstavečků, Evi nic si z toho nedělej že se ti chce brečet, já se o oční vadě malého dozvěděla toto pondělí 28.2. paní MUDr. nás doporučila do Brna do dět. nemoc. na ultrazvuk protože mu jedno očičko vystupuje, oni mu od narození vystupovali obě a tak v listopadu mu levé zapadlo do normálu a asi tak do měsíce začal na to vystouplé občas šilhat, nedalo mě to a šla jsem co nejdříve k lékři a máme na tom šilhavém 3 dioptrie na tom zdravém 0,5, v brně nás vyšetřila a raději ještě objednali na magnetickou rezonanci aby vyloučili jestli za očičkem něco neroste, nějaký nádor, o pondělí jsem hotová, včera jsem probrečela celé odpoledne, protože mě ještě řekli že na noc s ním nebudu na pokoji ale na ubytovně, ale to jsem tu řešila už v jiné diskuzi.Nás ty brýlky teprve čekají mame je mít hotové 14.3. tak jsem zvědavá jak to zvládne s nosením a s klapkou. zkusím nají článek o šilhavosti je tam popsané co se stane když se neléčí, u dětí to očičko zakrní jak psala Iva a když se to stane dospělému člověku tak vidí dvojitě. všem držím pěstičky a pevné nervy při nošení brýleček Martina a dvě dětičky.
|
| elindra | 28290 |
|
|
3.3.2006 18:38:55
Martino, my platili 1300 po těch slevách (2300 se mi zdá opravdu moc), hadříček a pouzdro jsme k tomu dostali zadarmo. Jak přesvědčit dítě nosit brejle záleží na dítěti a věku, zkus vysvětlovat, už je přece jen starší, chválit, jak mu sluší a taky pomáhá odvézt pozornost, třeba zapomene, že je má. Děti si rychle zvyknou, navíc zjistí, že s brejličkama vidí líp a pak je vyžadujou - to mi aspoň teda tvrdili v optice.
Pavlo, tady na diskusi se o tom dost psalo, zkus zalistovat zpátky. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.