| TaJ | 81121 | 
| 
 | 
 21.9.2022 9:36:57 
Půlko, on hlavně nikdo nemrzne, počítám, že nikdo nemá doma po nulou😁 
 | 
| TaJ | 81121 | 
| 
 | 
 21.9.2022 9:35:19 
Libiku, jo, to je všeobecně známé, že větrat v zimě se má krátce a intenzivně, třeba několikrát za den otevřít okna, ideálně udělat průvan a pak zase zavřít...doporučuje se to nejen kvůli úspoře, ale i kvůli plísním, když je otevřeno pořád, tak zdi prochládají a vlhkost s tam víc drží. Posledně nám to říkal zrovna topenář, když u nás byl na pravidelné údržbě plynového kotle, necháváme ho každý podzim vyčistit a seřídit. 
 | 
| Federika | 14090 | 
| 
 | 
 21.9.2022 8:50:34 
To já se přiznám, že chci žít v neustálém komfortu ( a teple), pestrý život si udělám jinak 
![]() V ložnici vyvětrám před spaním a mám tam teplíčko.  | 
| Půlka psa | 24064 | 
| 
 | 
 21.9.2022 8:19:12 
Ale my nejsme v diskuzi o šetření energií.  
   | 
| Půlka psa | 24064 | 
| 
 | 
 21.9.2022 8:17:59 
Pochybuju, že někdo dobrovolně mrzne. Každý si to udělá tak, jak to má rád. Mrznout asi nechce nikdo, ale ono je subjektivní. 
 | 
| Beat | 107867 | 
| 
 | 
 21.9.2022 8:15:32 
Inko: dobrovolně mrzli.. Vždycky jde o srovnaní s necim.  Možná pro tebe mrznu ja, pro me zas mrzne ta moje kamarádka, ale ve výsledku to vůbec nevypovídá o necim mrznuti. Ja mrznu nerada, ta moje kamarádka taky.  
![]()  | 
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 | 
| 
 | 
 21.9.2022 8:15:05 
otevřená ventilačka v ložnici není o nějakém frajeření, je to prostá potřeba čerstvého vzduchu  
  mám za sebou pěkných pár let v různých kancelářích, kde se nedá okno otevřít a vzduch se vhání různými ventilacemi a jinými blbostmi a prostě nemůžu si pomoct, ale to je úplně jiný pocit, než dýchat čerstvý vzduch   bývala jsem pak víc unavená, bolívala mě hlava... od dob, kdy pracuju zase v normální kanceláři s okny jsem si potvrdila, že to není ničím jiným, než tím vzduchem... a spát ve vydýchané místnosti, to je vyloženě nesmysl... jasně, že pokud máš barák, kde ti tak trochu táhne kdejakou skulinou, nemáš dobře těsnící okna, záclona se mírně pohupuje i při zavřených oknech, tak ti aspoň nějaký vzduch do místnosti proudí, ale zateplený dům, plastová okna s těsněním, to když zavřeš, neslyšíš nic z ulice a taky přestává pořádně cirkulovat vzduch... | 
| Beat | 107867 | 
| 
 | 
 21.9.2022 8:13:59 
Jsme v diskuzi Otuzovani. Opakovane jsem psala, že šetření, zatím tedy, neřeším. V místnosti, kde netopim, vytopi se mi sama zbytkem domu a sluníčkem, nepovažuju větrání za plýtvání energii.  
Mmch. Diskuze se jmenuje Imunita a otuzovani. Tak jen, ze je dokázáno, je vydychany vzduch je “škodlivý” pro mozek, který je unavenejsi , nemyslí mu to atp. Aby teda tady nebyla nuda  .  | 
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 | 
| 
 | 
 21.9.2022 8:01:02 
Tady na Rodině se mi vždycky rozšíří obzory, ze svého okolí neznám lidi, co by dobrovolně mrzli. 
 | 
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 | 
| 
 | 
 21.9.2022 7:58:38 
To já zase chci žít v komfortu, nechci se dobrovolně týrat. Když přijde nějaká světová nebo lokální katastrofa, holt si budu muset zvyknout. 
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.