| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní kožní problémy

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 10303  [Dalších 9943 >>]
Fern 155759
10.1.2020 15:36:11
"co to tady plácáte za bludy z netu..." - přesně to bagatelizovala moje ml.obvodačka, prý strýček gúgl~a~.

Ale kdyby byla aktivnější,tak by člověk nemusel studovat gúgl,žejo.Ale to by se musel člověk dohadovat na všech frontách a věčně a proč to.~d~
byvala radka 154149
10.1.2020 14:15:15
na cévním jsem nebyla, ale já mám pocit, že ty otoky jsou od lymfy
svědčí pro to i zvětšené mízní uzliny a taky to, že mi natíká břicho (myslím, že otoky od cév jsou hlavně nohy)
jinak si myslím, že dnes je mnoho nových nebo dříve nepoznaných nemocí, syndromů, hodně patogenních organismů, co nám třeba dřív neškodily nebo je naše imunita dokázala zlikvidovat, ale teď už nestíhá (strava, prostředí, chemizace, elektrosmog, přemíra antibiotik)
navíc každý člověk je individuál, jak se ukazuje (výzkum mikrobiomu, jeho význam, druhý mozek atd atd), takže i léčba by měla být tak nějak cílená a podle člověka (evidence based medicine jde přímo proti tomuto); doktoři zatím asi taky neví, jak na to; jde jen o to, aby dokázali být otevření a nesmetli vše ze stolu stylem - co to tady plácáte za bludy z netu...
Jana a Petra 47153
10.1.2020 13:57:35
Píšeš: "zdravý selský rozum mi říká, že v případě, že by nemoc byla způsobena nějakými patogeny, bakteriemi, plísněmi atd., není dobré imunitu potlačovat"

S tím naprosto souhlasím. Já mám pocit, že české zdravotnictví nehledá příčinu problémů, jen je někdy ochotné řešit následky.
Fern 155759
10.1.2020 13:55:19
k těm otokům - zkusilas cevní poradnu?

Jinak mám pocit,že jsme u obvodáka něco jak housky na krámě a ještě méně.Vše si musí člověk zjištovat sám,k některým info přijde úplně náhodu,je to hnus.

byvala radka 154149
10.1.2020 13:51:29
Já jsem právě šla na alergoimuno, jak to mám s tou imunitou, no podle výsledků jako imunita v pohodě, jen ty alergické parametry velké (klasika IgE, eozinofily, bazofily - co si tak pamatuju)
jak jsem psala, ve mně se to tříská s tím, že v podstatě autoimunitní onemocnění se neléčí příčina (páč se neví), jen se zmírňují příznaky imunosupresivy, což má ale zase jiné vedlejší účinky
zdravý selský rozum mi říká, že v případě, že by nemoc byla způsobena nějakými patogeny, bakteriemi, plísněmi atd., není dobré imunitu potlačovat
byvala radka 154149
10.1.2020 13:46:45
dna též nic moc, to má občas manžel a je to zlé, vidím, jak trpí
určitě se Ti ozvu, akorát možná ne hned, dneska jsem byla nějaká zoufalá, tak jsem se tady vypsala, většinou se to tak nějak snažím zlehčit a namluvit si, že to není tak hrozné...
blbé je, že už doma jsou taky ze mě zoufalí, že tak nějak trpím a oni mi nemůžou pomoct a já si uvědomuju, jak je to protivné, když tam jenom úpím a stukám a nevařím, nesmejčím, nepovídám si s nima, jen si zalezu a v podstatě nemám sílu na nic, ani na nejbližší...
byvala radka 154149
10.1.2020 13:43:12
právě že už dlouhodobě nic moc nezvládám, jen chodit do práce a domácnost je v rozkladu (dle mých požadavků a parametrů, zbytek rodiny to až tak nevnímá)
přijdu z práce a stačím tak akorát prádlo nebo nákup cestou, jinak mytí, mazání, vlezu si do lůžka (své nory) a snažím se přežít do dalšího dne; uvědomuju si, že to není nic moc, v lepších dnech se snažím něco víc, ale teď už těch lepších moc není...
teď mám světlý bod - lázně, odjíždím v únoru
Jana a Petra 47153
10.1.2020 13:26:14
Když jsem si to četla, tak mě taky napadla borelioza, plicní chlamydie apod.
Pro vyloučení nebo potvrzení těchto infekcí je nejlepší mc-praha.cz, ale není to bohužel zadarmo. Cena záleží na tom, zda máš pojišťovnu, se kterou mají smlouvu nebo ne. MUDr. Klubal je imunolog a výborný diagnostik.
katka * 131821
10.1.2020 13:10:25
ahoj Radko, je mi líto co prožíváš, naprosto chápu tu bezmocnost... Co se týče kůže jsem na tom hodně podobně a zoufalá jsem stejně jako ty. Jen nemám ty problémy s klouby (mám trochu jiné - dnu) Kdyby sis chtěla popovídat o zkušenostech, napiš mi na mail katka.mos@seznamm.cz Budu moc ráda za oboustranou psychickou podporu. Mám pocit, že nemoc jako já snad nikdo nemá...
Lenk@@@ 9861
10.1.2020 12:25:00
A co kandida? Vysadila bych karbohydraty.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 10303  [Dalších 9943 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.