| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Žloutenka - hepatitida

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 415  [Dalších 55 >>]
TS
  • 
28.9.2008 11:49:25
http://zdravi.idnes.cz/osm-otazek-o-zloutence-0bh-/zdravi.asp?c=A080926_093507_zdravi_bad
Andrea
  • 
28.9.2008 11:49:23
Já na infekčním byla i v noci s dítětem.Asi záleží na nemocnici.
Jiřule a 3 skřítkové 855
28.9.2008 11:46:40
žloutenka A je nemoc špinavých rukou... jdeš na záchod, neumejšš si ruce, něco sníš.. zmáčkne šš čudlík na semaforu, neumeješ si ruce jdeš jíst... prevence hlavně si mt rtuce. Skrze špinavý jehly nedostaneš hepatitis A ale B a C. Roznesly jí narkomani zřerjmě tím, že se málokdy mají možnost umejt.. teda ti co už jsou na tom bídně
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500
28.9.2008 11:36:02
hospitalizace trvá 2-4 týdny a přesně tuto informaci ohledně pobytu na izolaci s dítětem jsem včera hledala na netu a nenašla.
Bettinka(Majda12/03 + Tom5/08) 33629
28.9.2008 11:29:56
Na infekcnim s detmi byt nemuzes. jsou v totalni izolaci a hospitalizace trva dva tydny, ne ctyri. Pak se drzi dva mesice prisna dieta.

Jinak nechapu proc tolik otazek. Co si to najit na netu? Zakladatelka najde vsechny tyto informace ve spouste odbornych clanku.
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500
28.9.2008 11:24:52
přesně zrovna mě včera napadlo, zda bych mohla zůstat na infekčním s dítětem. Syn 3,5 roku je očkovaný, ale roční dcerka ne a nenechám ji v nemocnici 4 týdny samotnou. Můžou mě násilím vyhodit???
° Anka ° 87154
28.9.2008 11:11:15
Ahojky, chci se zeptat jaké jsou příznaky žloutenky? A jak se může chytit? Třeba v obchodě když sáhnete na peníze a pak na jídlo? Nebo v MHD když si sednete po někom nemocném? Nebo když si koupíte pečivo, na které sáhnul někdo nemocný? Nebo ve školce, když dítě sáhne na hračku na kterou předtím sahalo nemocné dítě? Je to jen nemoc špinavých rukou nebo ji může dostat kdokoliv?
A jak je ta nemoc nebezpečná pro toho kdo ji už má? Musí se pak držet nějaká dieta? Postihuje to nějaké orgány? V televizi říkali, že nejsou vakcíny ani volno na infekčním, že např.Bulovka by musela otevřít kryty. To když ji chytnou moje děti tak tak ji chytneme od nich i my? Na infekčním mohou být rodiče i s dětmi? A proč bychom tedy měli být všichni v nemocnici nebo krytu a ještě jim platit za nepohodlí a nekvalitní jídlo když tam prý s nemocnými stejně nic nedělají?
Ještě jsem slyšela, že epidemii žloutenky tu zavinili zastupitelé na Praze 5 že prý odstranili jakýsi automat s čistými jehlami a narkomani s bezdomovci používali tedy staré. Pokud bysme teda byli nemocní nebo ti co už jsou nakažení a nemají s tím nic společného - děti, dospělí, kteří nejsou narkomani - je nějaká možnost žalovat stát nebo konkrétní osoby? Jak se taková žaloba podává?
proctoto 76390
12.2.2008 9:24:36
náš syn má žloutenku už 11. týden, hodnota kolem 130. Zatím MM nepřevařuji, dostali jsme akorát železo, které má údajně pomoci navázat na sebe bilirubin... nevím, jestli s tím některá máte zkušenost, ale náš kluk má z toho velkou zácpu. Půjdeme na sono bříška, tak uvidíme. Není to lehké vidět dítě pořád žluté. Držím Vám všem palce, ať mají naše děti jednou normální barvu!
STANKA,2KLUCI
  • 
5.2.2008 21:42:39
No,tak muj prvni syn byl pod zaricem 1 den,pak nas pustili domu,asi 1mesic travil u okna a zloutenka se ztratila. Muj druhy syn travil pod zaricem 4dny a noci,zloutenky mirne klesla,u okna na svetle byl porad,ale nakonec mi doktorka rekla, ze musim odstrikavat mliko a prevarovat,ze to taha ze me.Mam proti nemu nejaky protilatky???Moc tomu nerozumim...Pravda ale je,ze po tydnu,kdy sem mu mliko prevarovala,zacal blednout a do 14 dnu byl OK.Dopadlo to ale tak,ze sem o mliko postupne prisla,maly byl na umelym spokojeny a kresne pribiral. Taky dr.rikala,ze u dalsiho ditete to bude jeste horsi,ze to prevarovanim mlika nezvladneme.....Tak nech kojeni kojenim to umely mliko je ted kvalitni,hlavne aby se z toho maly rychle dostal a tys byla v pohode.
Eviska22 41073
5.2.2008 12:19:07
Ahoj, naše malá měla nov. žloutenku až do 3 měs. Vracely jsme se 2* do nemocnice na svícení, nepomohlo to. Pak jsme musela přestat kojit, protože její játra nezvládala moje mlíko. V těhu jsme jedla hodně moc mrkve, možná to bylo i tím. Ale co jsme přestala kojit, změnil se náš citrónek v krásnou růžovou holčičku:-) Hodně štěstí!!:-)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 415  [Dalších 55 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.