| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Stres

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 6776  [Dalších 6636 >>]
77kraska 132593
3.9.2023 13:30:07
Despi, jak si taky vzpominam, ze magratin manzel se k ni choval hrozne...myslim, ze byl hlavne nezraly a nezodpovedny

ale to, co pises, znamena roky souzeni (o SJM a dum) a taky nevim, jestli by to bylo dobre pro vychovu deti - manzela po urazu pustit k vode atd.

ale uznavam, ze to je take jedna z moznosti
Despi 158359
3.9.2023 13:23:31
No on by si žil sám. At se staraji ti, co mají kecy o tom jak je tvrdá.

A deti s Magratou. To je jasné. Ať duchod vybehaji manzekovi jeho sourozenci nebo mama když jsou tak chytří. Hůř na tom rozhodně nebude. Pozada o všemožné davky jako samoživitelka. A ubude jí koule na noze v podobě manzela co na ní leta kašlal (alespoň to tak mám v podvedomí z minula, možná se pletu) a jeho rodiny.

Barak prodat a on ať si jde k povedené rodince. A co říkají by mi bylo jedno.
77kraska 132593
3.9.2023 13:20:25
Okolik, toto je jeden z mala rozumnych a praktickych prispevku v teto diskusi

kdyz fungovala rodina v cervenci, tak snad bude fungovat i nadale

dceru, ktera je na VS, bych krome psychicke podpory ponechala sobe same, to je dospela zenska....to my jsme v tom veku za nasich casu davno zily samostatne a nektere z nas (ja zrovna ne) mely svou novou rodinu

podle mne je hlavni, aby se darilo dvema mladsim dceram a magrate samotne, i vzhledem k jeji nemoco
77kraska 132593
3.9.2023 13:17:01
Despi a soud myslis sveri dve nezletile divky do pece chlapa, ktery je po tezkem urazu a musi se v prvni rade lecit? a kde bude magrata potom bydlet? copak on je schopny ji vyplatit?
Žžena 83005
3.9.2023 13:14:24
Čumčo,
to je jedno, jak znáš magrátu. Porucha pozornosti je terminus technicus a není to obyčejná "roztěkanost, když toho je na člověka hodně". Zásadním způsobem to ovlivňuje celý život.
Okolík 129526
3.9.2023 12:34:01
Magrato, tak jsem si to teď přečetla poněkolikáté a přidala bych se k těm, co píší o delegování povinností.
Rodině oznam, že ti začíná školní rok, jsi jediný živitel, takže:
~d~ doprovod manzela k lékaři zajistí manželovi sourozenci/rodiče, ať se podělí. Netelefonuj s nimi, zbytečně tě to rozčiluje a depta.
~d~ Nákupy a úklid zajistí mladší dcery, když starší je na koleji, piš jim maily, SMS apod.
~d~ uvaří ten, kdo zrovna nemá školu/práci/kroužek
Vse s pevným rozpisem.
Zvládne manžel aspoň něco z chodu domácnosti? Pokud ano, taky zapojit.
Kdo se o vše staral, když jsi byla v lázních?
Vím, že se mi to dobře píše, ale hůř se to udělá. Zkus aspoň malou část z toho, která by ti ulevila ...
Jojona 24583
3.9.2023 12:31:17
A AD jsem brala mene nez rok (vcetne pozvolneho vysazovani) - nez se situace usadila, vyresil se privod dalsich penez do rozpoctu a vsechno se nejak zabehlo a povinnosti se mirne prerozdelily. Ted mi staci horcik :-)
Vubec bych se nebala a nechala si pomoct. Holky navrhuji plno skvelych veci, ale na kazdou malinkou vec musis mit a pouzit nejakou energii ji udelat...
Jojona 24583
3.9.2023 12:24:01
Ted jsem byla v Brne na kurzu pro pecujici a byla tam pani, co mluvila o odlehcovaci sluzbe. Rikala, ze v Brne patri k drazsim (nepamatuji si nazev) a do konce roku maji beznadejne plno a berou terminy na unor. A je sluzba jen pro bohatsi. Pamatuji si, ze rikala, ze musis dodat vsechnu kosmetiku, plenek kolik oni reknou a ze to muze byt dvojnasobek nez spotrebujes doma, protoze maji jiny system v prebalovani, nez ty doma. A cena byla myslim 26.000 na mesic + v tom nebylo plno veci a soucet byl pres 30.000 bez koupeni tech dalsich plenek a kosmetiky. Ty plenky byly pro seniory, ale proste mi to utkvelo.
Čumča. 160024
3.9.2023 12:16:40
Okolíku, souhlas. Já teda kdysi na 5ug antidepresiv hodně litovala, že jsem nesvolila dřív, mohla jsem si ušetřit spoustu trápení se.... Teprve potom jsem byla ve stavu, kdy jsem měla elementární sílu řešit běžné starosti a nezveličovala si je.~d~
Čumča. 160024
3.9.2023 12:11:14
Žženo, asi magratu znáš, já ne, vycházím jenom z toho, co sem napsala a nějakého střípku, co si pamatuju z minulosti.

Jasně že se můžu mýlit~d~, magrata toho napsala zatím málo, ale tvoje výzva, že nemám
komentovat, je bezpředmětná...
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 6776  [Dalších 6636 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.