| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Stres

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 6776  [Dalších 6456 >>]
K_at 121378
12.12.2022 15:08:40
Vlad, Já bych to tak asi cítila. Že budu tak nesmírně na výši, že se budu obtěžovat podat info - zcela stručně. Stroze. A pokud by magrata nechtěla vůbec, tak taky dobře.
77kraska 132593
12.12.2022 15:07:12
Irmi, ted bych neresila praci, resila bych svoje zdravi a hlavne zdravi dcery

ja si skoro denne musim opakovat priority, protoze mam tendence resit vsechno a vsechny kolem sebe, ruzne zname atd. - takze nejvetsi priorita je zdravi moji dcery, pak zdravi moje a zdravi mych senioru, pak moje prace a potom muj byt/chalupa atd. ...vedle toho jeste samozrejme pes
vlad. 38059
12.12.2022 15:06:33
"Podala bych 1x týdně informace nejmíň kreténskému členů rodiny."

Kat, proc my to mela delat ~d~ nespolupracuji, neposkytuji podporu a jen prudi, necht se zaridi sami
K_at 121378
12.12.2022 14:58:23
Irmi, to, co chceš teď - dát se do kupy.
Irmi 103002
12.12.2022 14:56:48
K_at, asi úplně nerozumím. Co myslíš, že mám udělat?
Sebe na první místo jsem nedokázala dát nikdy... vždycky byla přednější rodina, dcera, muž, máma... až se mi povedlo se z toho všeho kapánek zhroutit...
Rodinová 140078
12.12.2022 14:52:18
Irmi, mela jsem podobnou hruzu pred 50, behem a po rozvodu, tedy bez psa, ale stehovani, dite neanorekticke ale autoimunitni a zamestnavatel mi tu zavrel pobocku.
Zhubla jsem na 54 kilo a musela zacit zobat pres nejkritictejsi dobu prasky.

Vzala jsem misto, ktere se mi uplne nezdalo a ukazalo se, ze jsem si tipla dobre, po kratke dobe jsem odesla a znova zmenila a pak jeste jednou, pak uz misto dobry, casem i vsechno ostatni, vicemene.

Co rict k tve situaci, vis sama, ze poradit ti tady nikdo neumi, snad jedine k zamestnani, nemyslim si, ze na zmenu nevyhovujiciho mista pred 50 je pozde, a ze clovek vydrzi fakt hodne.

Znas "Every cloud has a silver lining"? Nekde tam pro tebe uz je ... :-)
Irmi 103002
12.12.2022 14:50:58
Despi, toho se bojím. Že udělám změnu jako prase a nebude ve finále k dobrému. Jsem konzerva, neumím dělat změny na počkání. Někdo ano. Kamarádka má pracovní pozici č. 16. Mění místa ze zábavy, jakmile pro ni práce ztratí "rajc" a má pocit, že už to obsáhla a nic jí to nepřináší, jde jinam.
Představa, že teď někde řeším drahý pronájem, kam po práci přijdu a budu tam přes týden stejně sama jako tady v bytě... tady mám tu zatracenou práci 5 minut od baráku...
Přesun jsem výhledově samozřejmě předpokládala, ale směrem k chlapovi, nebo on ke mně... prostě změnu i tímto směrem, k sobě v rámci bydlení. Toto by nás teritoriálně ještě vzdálilo. Byť on mě podporuje a hecuje, ať to udělám... že jsem nespokojená dlouhodobě, což je fakt.
Despi 158359
12.12.2022 14:39:01
Irmi,
Taky jsem odchazela z práce v době mizerné psychiky. V nové práci mi bylo pořád mizerně. Nejprve jsem si myslela že je to mnou. Ale pak jsem zjistila že lepší to nebude. S lidmi jsem si nakonec nesedla, neadaptovala se. I když jsem si myslela že výběr skvělý. Odešla jsem. Což bylo to nejlepší. Ulevilo se mi. Stres z tech pracovních přesunů trval asi půlrok i v dalším novém. Byl to zápřah. Takže věřím že se ti do toho nechce.
K_at 121378
12.12.2022 14:36:31
Vlad, Jo. Nechť si zavolají o info. Do nemocnice. Podala bych 1x týdně informace nejmíň kreténskému členů rodiny. A nazdar.
Nejhorší je, že takoví lidé obvykle vyžadují extra pomoc a okamžité služby ve chvíli, kdy se děje něco jim. Ale udělat cokoliv pro okolí, rodinu, ani omylem. ~o~
K_at 121378
12.12.2022 14:35:15
Irmi, aha, tak to chápu. Hele, udělej to. Cítíš to zřejmě dobře. A znamená to, že mj dáš sebe na 1.misto. Nečekej na nic. Zvaž, co by ti udělalo dobře. A opravdu udělej pro sebe to, co cítíš.
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 6776  [Dalších 6456 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.