Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 11.8MartinaEmma12 | 5730 |
|
|
29.6.2011 22:24:01
Díky všem za názory.
|
| 11.8MartinaEmma12 | 5730 |
|
|
29.6.2011 22:21:15
ftypné,to se cení
![]() |
| tereza |
| • |
29.6.2011 22:20:49
jasně, můj oblíbený vlku.
a k tématu, já to fakt nevím. Můj sen? Usedlost, která se uklízí rozměry naprosto blbě, jako náš dům.. s půdama, sklepama... ale bez plísní, rozpadajících se trámů - hlavně nosných ... se spoustou světla (tím nemyslím prosklené zimní zahrady), voda, i teplá, elektřina.. net.... já vám nevím, profesně potřebuji, jinak spíše prokrastinace. a obrovská zahrada se spoustou starých stromů, keřů, plevele... A BEZ ÚVĚRU. Ale miluju ty zahradnické nůžky, třeba bych za měsíc nadávala... Teď .... dům po novu, s hypoškou... a ty vady, pozemek? Ono to roste, ale pořád pomalu. Náklady na údržbu 0, pravda, inkaso srovnatelné s velkým bytem.... ale pro mne to prostě není to ono. |
| rachomejtle |
| • |
29.6.2011 22:18:33
novostavba, starejm barákům nevěřím, duši získá i ta novostavba, až se zabydlíš, navíc to bude duše tvoje. Starý cizí baráky - cizí duše.
Víc bych dala na duši pozemku, to už totiž nikdy nezměníš. Bydlela jsem u tchýně pár let, starší barák tzv. sice s duší, ale s neustálým vlhkým smradem, zimou, genius loci nula, deset metrů od silnice první třídy, okolo pole, sousedi nekomunikativní, zbytek obce daleko. Už nikdy více. A rozhodně za to nemůže ta tchýně. Navíc jsem městskej člověk a potřebuju nutně bydlet v bytovém domě, sama v baráku bych se hrozně bála a padla by na mě příšerná depka. |
| neznámá | 91073 |
|
29.6.2011 22:15:00
Aha, mělo být LIŤINOVY.
![]() |
| 10.3zlatoVLKáska12 | 36968 |
|
|
29.6.2011 22:12:29
terezo, jsi to ty?33?
|
| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
29.6.2011 22:11:29
To musi bejt nadhera...
|
| tereza |
| • |
29.6.2011 22:11:01
LEN i nám.... a to mi věř, on ten úvěrový pocit za krkem nebo zadkem v momentě, kdy si to místo už i adoptuješ není nic moc...
A do tohohle bych už znovu asi šla a asi nešla... já nevím. Vůbec nevím, co s tím, zatím zvládáme, ale okolo jde všechno tak nějak do kopru a do doby, než mi na tom místě začalo záležet jsem byla v klidu.... a najednou začínám chápat přístup MONTY v jiných diskuzích. Než hypotéku radši pronájem.... Nehroutí se tu nikdo, ale ten pocit, že se začínám cítit zodpovědná a uvazána k majetku... je divně.... protože rodina je jasná, ale NIKDY JSEM NEMĚLA NIC... FYZICKY... MAJETKOVĚ... NA ČEM BY MI ZÁLEŽELO... A je to úžasný, jsme vlastníci domu, zahrady, na kterou pořád něco sázíme... a tenhle pocit, že mi na tom záleží zažívám poprvý v životě - V SOUVISLOSTI S MAJETKEM.. NEMOVITÝM I MOVITÝM..... A jak jsem ve středním věku, bojuju fakt těžce. Omlouvám se za postesk, ale poprvý žijeme sami a jakoby ve vlastním, témata šoku po přestěhování jsem tu taky probrala.. a podrobně. |
| neznámá | 91073 |
|
29.6.2011 22:09:27
Ono se to těžko vysvětluje, ale já nemám ráda klima nových domečků. Asi jsem zvyklá na vlhko a celoroční teplotu 15 stupňů.
![]() Jsem magor co natírá linový radiatory, protože mu přijdou krásný. |
| madreci | 27639 |
|
|
29.6.2011 22:05:18
Tak za mě jednoznačně novostavba. Duše - neduše, ze starého se nikdy nový neudělá - vlhkost, chlad, nevyhovující rozvody, elektrika.... Je toho mraky, už leta opravujeme. Co už jsme jednou udělali, příště třeba zas nevyhovuje. A pokud se toho budete chtít vyvarovat, budete muset naráz investovat velkou částku a dostanete se na cenu nového, ne-li víc. Už bych do rekonstruování starého nikdy nešla.
Je to běh na dlouho trať a bez záruky čehokoliv. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.