Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| tereza |
| • |
29.6.2011 22:03:43
jémine....
to bylo mé fakt přání, jak budu likvidovat staré nebo přizpůsobovat nové. Tomu se říká štěstí, že jste kápli na to místo. A PŘEJU. |
| neznámá | 91073 |
|
29.6.2011 22:02:20
Většina nových domků obsahuje dost plastu. Alidem to není podivné.
Já se dost bavím, když jedu k rodičům. Většina ulice má plastové ploty a za plotem labradora nebo toho druhého zlatouše. ![]() |
| Ikula | 27147 |
|
|
29.6.2011 22:02:16
Máme starý, hlavně kvůli financím, protože opravy děláme postupně podle toho, kolik máme peněz. A hlavně kvůli umístění pozemku. Najít místo pro stavbu nového domu, tak aby nám to vyhovovalo, bylo nemožné. Chtěli jsme centrum menšího města blízko Prahy.
|
| Nessie a příšerky | 76358 |
|
|
29.6.2011 22:02:15
Záleží na možnostech. Kdybych nebyla finančně omezená, šla bych radši do novostavby podle vlastních představ na ideálním pozemku
![]() Finančně omezení jsme byli, takže máme starší RD a rozhodně nelitujeme. Není dispozičně ideální, je zbytečně velký, ale oslovilo nás místo. Nový by stál minimálně o mega víc kvůli pozemku. Bydlíme, užíváme si zahradu a např. nová koupelna bude, až budou peníze. Staré domy mají své kouzlo, pro mě mnohem větší než novostavby, ale nešla bych do vlhkého, nepodsklepeného, z nejasného materiálu (zdi z kotovice) apod. |
| Želvička78 | 56465 |
|
|
29.6.2011 22:01:52
![]() |
| Len | 108740 |
|
|
29.6.2011 22:01:17
Osobne bych stary dum nechtela prave kvuli te dusi nekoho ciziho v nem. Jedine nas rodinny, postaveny pradedeckem.
|
| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
29.6.2011 22:00:38
kdyz stary, tak valitni, nebo novy
|
| Ma-ky, Matyášek a Madlenka | 67045 |
|
|
29.6.2011 21:59:54
Tak my jsme dostali v rámci vyrovnání rodinného majetku taky starý dům - rok 1886, dvě stodoly, velká zahrada. Moc se nám to líbilo, už jsem viděli, jak to tam bude vypadat, co kde bude, ovšem ouha přišel první řemeslník - střecha trámy - nový, zdi mokrý, plesnivý, podlahy křivý, nebyla tam voda, no děsný. Takže po dlouhém váhání jsem se rozhodli pro zbourání a postavení nového podle našich představ - navrženo architektem, ovšem museli jsme v něčem ustoupit, páč to máme v památkové oblasti a kecají nám do toho památkáři, takže tak. Ale ještě nemáme ani zbouráno ani postaveno, jenom máme projekt, takže to ještě může dopadnout ledasjak, že:)
|
| Len | 108740 |
|
|
29.6.2011 21:59:42
Tak treba ja prohledla snad vsechny katalogy co existuji a nenasla jsem nic, co by mi naprosto vyhovovalo, vse by se muselo upravit.
Mame pozemek s dusi, jizni svah, u MHD a presto v prirode, kousek od hlidacich prarodicu Akorat by se k tomu hodila jeste vyhra v loterii, v patek bude v euromillions zhruba 160 milionu liber, to uz by slo![]() ![]() ![]() |
| tereza |
| • |
29.6.2011 21:59:08
neznámá - moje řeč. Nemyslím, že naše novostavba... - lego tomu říkáme.. dřevostavba má až tak duši.
ale je tak nějak jiná a po našem. Architektovi poté, co jsme projeli katalogy asi tak s několika tisíci domů, vypadlo z desek něco.... co nás oba položilo na záda. Pak sdělil cenu, na záda jsme spadli znovu... a pak jsme začali hledat kompromis. Stálo resp. stojí (splácíme víc, než jsme plánovali ..) to docela dost i tak, a k tomu, až když bydlíme, víme, co všechno je úplně blbě a že je toho hodně, ale prostě.. je to tak nějak jiný. a podobně jsem fakt tvrdě vyžadovala na chalupě obnovu původních trámů.. žádný, že budou nové, hezké, méně práce.... investice veliká (v té době jsme ani nestavěli a úspory byly), ale ... trámy jsou prostě původní. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.