| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Fobie a strachy

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 4181  [Dalších 3981 >>]
kambala pláááckááá 118391
6.11.2016 9:15:27
Příště mi volej,kočko. My,extraverti exhibicionističtí, s tím nemáme problém
Ruth 147384
6.11.2016 7:12:10
Termix,
dokázala jsi úžasné věci.
Stát se odborníkem. Váží si Tě.
Vychovávat děti v lásce a v tom, že jsou dobří. Zlomit tu větev. Nasměrovat jinam.

A pořád tu zůstává to oné...kurnik šopa.

Vychází mi z toho, že nejen vysokou školu jde zvládnout, ale i děti, když je ten náboj. A potom se člověk najednou zastaví...podívá se do slunce...klade si otázky (čím chytřejší, tím víc na dřeň):kdo jsem Já? Paní profesorka, děkuji. Maminka, díky Bohu za ty dary. Kdo je vlastně tá moje podstata, mám vůbec nějaké Já? Dovoluje mi to vstoupit do večírku lidí, pevně ukotvených? No nedovoluje, proto zdrhnu. Ale jenom dnes. Zítra to bude jinak.
Tak, jak těhotenství trvá 9 měsíců, aby to k něčemu bylo, trvají i jiné (důležité) okolnosti.~s~
zen 6251
6.11.2016 0:57:39
To co tu popisujes uplne chapu.Ja to mam take.Popisujes to uplne presne.Ale bohuzel si s tim take nevim rady.Byla jsem zvedava jestli nekdo neco vymysli,co by mohlo pomoci.

Nekdy jsem v pohode a nekdy se zaseknu a neprekonam to.Pokud se mi ten divny pocit podari prekonat, tak vetsinou se bavim a akce vyjde na jednicku.I manzel mi tvrdi,ze by vubec nepoznal, ze jsem mela nejaky problem.Nekdy se proste nedostavim a prinasi to dost problemu hledat vymluvy proc atd.
Jako dite jsem byla hodne citliva a stydliva.Cim jsem starsi, tak se ten pocit dostavuje mene.Treba se toho jednou zbavim uplne.
Monika 123907
5.11.2016 23:53:52
No, ale tušíš teda, čeho se vlastně bojíš (čemu ses chtěla/měla vyhnout, že jsi tam nešla) nebo ne?
Bouvier 147935
5.11.2016 23:29:35
Mám dny, kdy mám potřebu jim tento fakt sdělit snad 100x za den (ale já dovedu být i kritická~j~) Moje máma si, myslím, jasně uvědomuje ten rozdíl, ale relfexi vůči mě nevidím žádnou.
Bouvier 147935
5.11.2016 23:26:07
Právě. Mně přijde, že se to ve mně odvíjí dle rolí, které "hraji". Když jsem sama za sebe, tak pomalu nevím, co na sebe. Můj šatník je plný převleků.
Bouvier 147935
5.11.2016 23:22:20
Přesně takto jsem vedla a vedu děti já. Ale přiznám se, že to nebyl záměr, že mi to tak přijde přirozené. Ale u sebe právě vidím prapůvod mého "problému" v tom, že jeden z mých rodičů se náznak něčeho podobného a pro něj nepochopytelného pokusil a pokouší ve mně vylepšit. Prostě bych měla být lepší, tzn. jako ona. Naopak absolutně u mě neoceňuje některé, myslím, ocenitelné vlastnosti, které mám třeba po tátovi, na něm je oceňuje, ale pro ženu nevhodné. V práci mi do toho nemluví, tedy mluví~:-D, ale to jde mimo mě, přijde mi tam logické, že jsem na svém.
Termix 105545
5.11.2016 23:20:25
Přesně tuhle budoucnost mi prorokoval můj otec. No zklamala jsem ho :-).
Děti mám přiměřeně sebevědomé. Taky jim říkám pořád dokola,že jsou nejlepší :-)
Termix 105545
5.11.2016 23:18:51
Holky, tohle mám taky. S dětmi jsem matka. Nejsem tam za sebe. Navíc děti mě často vidí v roli té sebevědomé podnikatelky :-).
Termix 105545
5.11.2016 23:16:56
Tohle přesně mám při pohledu na jakékoliv myšoidní zvíře. Jsem úplně paralyzovaná :-)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 4181  [Dalších 3981 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.