| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v UK

Maminky v UK - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 49679  [Dalších 49569 >>]
babiki 4116
6.2.2017 15:16:25
Len, mam d/l az 20., ale spoustu materialu jeste...

jsi dobra, jako vzdy se podcenujes ~x~ mas zasek a pak to dopises na jeden zatah~:-D

drzim palce ~;((
Len 108740
6.2.2017 14:53:56
Mas ted taky TMA? Kdy mas d/l? Ja ve stredu, ted mam od vcerejska 500 slov a nemuzu s tim hnout k me spokojenosti. Potrebuju jeste 1000 slov, z toho tak 200 jako zaver a nevim, jak toho tam co nejvic vecpat, furt to prepisuju na papir.

Samocistici netusim, jak funguje, jen me na tom laka fakt, ze nebudu muset lezt po kolenou a cistit to tycinkou do usi~l~ I kdyz ted mame novy vysavac a jde to snaz, protoze to jakoby vytahne na povrch a pak to jen sundam rukou, ale stejne. No, jeste se neozvali.

Ja jsem v prosinci prochazela knihkupectvi a nejak se mi nechtelo to tahat domu, kdyz mam stejne v umyslu knihovnu rusit, neni na ni misto, potrebuju misto na detske knizky, ja si necham malou na kucharky a odborne knizky. No a tak jsem se do toho v lednu zakousla a nakonec jsem pres technicky antitalent zvladla alespon ten zaklad. Jo a jeste, kdyz uz jsem byla u toho, tak jsem si stahla par novych ceskych filmu a serial Pustina a ten je teda skvelej, doporucuju, az nebudes mit na co koukat~R^~R^

Na Whci kouknu, dam prestavku, az budu mit alespon 200 slov navic~l~
babiki 4116
6.2.2017 11:26:13
jo,Len prosim te nemuzes se mrknout na Which, jestli delali ty hot brushes, to jsou taove hrebeny misto zehlicky? zkousim najit nejaky i na baterky, bo jinak vim ze pokud budu muset byt u zasuvky jako s fenem, nebudu to pouzivat...je to zase veda jak blazen~d~
babiki 4116
6.2.2017 11:18:55
jo a ten God in ruins je o brachovi te Ursuly z Life after life, cte se to vyborne~x~
babiki 4116
6.2.2017 11:18:16
mne zmizely prispevky z patku ~e~

to jsi dobra, ze jsi vykoumala ceske knizky, ja jsem to kdysi vzdala~f~, ted jsem si nakazala ze se na to vrhnu az poslu tma...

samocistici zni dobre, jak to funguje?

my jsme sli vsichni do trampolinoveho centra, maly zvladal, bylo fajne.

jsi dobra, ze jsi zacala psat, ja mam furt resty ~n~, a druha cast jsou slides~7~

Len 108740
5.2.2017 15:37:34
Poslala jsem application na to AEG, tak uvidim, jaky model mi nabidnou a podle toho se rozhodnu. Rekla jsem si o samocistici kondenzator, tak treba nabidnou neco dobreho.

Mam uvod a pulku prvniho odstavce, zatim to jde, ale rozkladam si to na tri dny, tak snad to bude mit flow.

Doufam, ze si uzivate vikend~x~
Len 108740
3.2.2017 18:56:48
Zitra uz asi zacnu psat, akorat si k tomu musim upect neco sladkeho a slaneho, abych to mohla stridat~t~ Vubec se mi do toho nechce, mam to porad desne zmateny~a~
Len 108740
3.2.2017 16:09:57
Tak jsme zpet, hnusny vitr a tma, ale alespon, ze neprsi. Vytahla jsem jarni bundy, pristi tyden ale podle predpovedi budu muset zase nasadit kabat~l~

Prisla jsem na to tak, ze jsem chtela nejake starsi ceske knizky, ktere nejsou v prodeji jako eknihy a taky treba Betty MacDonald, kterou neni mozne dostat ani v aj. No a precetla jsem nekolik internetovych kniznich for a vyzkoumala to, jak to predelat do Kindle. Ale porad hodne ceskych autoru eknihy nevydava, nedaji se ani koupit, takze si postupne delam seznam, co chci v lete koupit v knihkupectvi. Snaz se takhle shani anglicky pisici, treba ta Atkinson je snad komplet ke stazeni, ale ja uz mam knizky koupene. A mam hroznou radost, ze jsem sehnala V Brooklynu roste strom v cestine~z~ V aj taky neni jako ebook, jen na americkem Amazonu. A me se navic hrozne libi ten preklad.
Len 108740
3.2.2017 15:18:17
No, u me ma pravdu v tech negativnich vecech~t~ Uz mi vic jak tri roky nevykladala, ale v lete jsem to dostala k narozeninam~t~

Life after Life jsem cetla~R^~R^ Takze myslis ten druhy dil? Ten uz mam taky ve ctecce dlouuuuho.

Jdeme se pesany ven, pak jeste napisu~:-D
babiki 4116
3.2.2017 14:58:20
Len diky za mail,vrhnu se a to v pondeli...hele a jak jsi na to prisla jak se to dela?

Atkinson je super, precti so nejdriv Life after life, bo to trochu navazuje. No a PD James - to ti zavidim, jednou se do ni ponoris a nevylezes nekolik tydnu ~t~~R^

Nasteti aspon Kremes nemusim, Tiramisu je obrovska krabcie jako v Tescu~a~

maly ma hnusnou rymu a kasle, ale stejne jsem ho dnes poslala, vikendy jsou vzdy narocne...

to vis ze u positivnich veci ma kartarka pravdu ~:-D

[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 49679  [Dalších 49569 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.