| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v UK

Maminky v UK - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 49679  [Dalších 49559 >>]
Len 108740
2.2.2017 15:03:48
Aaaahh, D mi prave prinesl k uceni krabici KrispyKreme~t~ Tak to te s tim tiramisu trumfnu, zejmena, pokud jde o kalorie~t~
Len 108740
2.2.2017 14:32:03
Mas mail~x~
Len 108740
2.2.2017 13:38:32
Tak to je super se segrou~x~~x~ Jen tak dal. Kartarka~t~~t~ Mne ta moje vesti jen sama pozitiva, tak doufam, ze ma i tentokrat pravdu.

No, zima je vzdycky blba. Ja zavidim ten snih v CR, Australie me nikdy nelakala~t~ Nutne potrebuju stridani rocnich obdobi. D dost spi, coz je trochu zneklidnujici a je min ukecany. No, tesim se na jaro~t~

Tiramisu, nam. Ja si musim neco upect. Pristi tyden je v Lidlu francouzsky tyden, budou makronky~w~

Jaka je nova Kate Atkinson? Dnes jsem zrovna neco od ni stahovala. We were liars mam ve ctecce uz hrozne dlouho, tak to vyhrabu. PD James jsem jeste zadnou necetla.
babiki 4116
2.2.2017 12:32:41
chudak maly, to je zima letos...ale radi to vsude, rano jsem rusila kvuli E.zubare a on zrovna volal ze neprijde, ze to ma taky ~t~

no, prave jsem na D. myslela, mam tady znamou s chronicou depresi a uzkostmi a ted se ji to hodne zhorsilo, jako kazdou zimu, je to hrozne videt, uplne jakoby ji pomalu v ocich vyhasinalo ""svetlo"". a M.klasicky otravuje a posila videa o zivote v Australii atd~8~ jako kazdou zimu. ja jsem akorat lina a zrava~t~

Jsem si rekla ze uz si nic nekoupim a ted jsem dotahla z Coop tiramisu ~o~~q~

jinak segra je na to o hodne lip,uz nema ani benzos,jen antidepresiva,zase ridi auto...myslim ze se pomalu smiruje s tim ze uz se nevrati~7~ jo a byla u kartarky kam chodiva obcas uz leta a naznacila ji, ze tam vubec spolecnou budoucnost nevidi, ale jakoze vubec a ze by nemel ridit, tak to bere ze bud umre nebo pujde do vezeni ~t~~8~

cetla jsem novou Kate Atknison, moc fajn a taky We were liars se dobre cte, jinak sjizdim vsechny dily PD James~f~
Len 108740
2.2.2017 10:47:38
Ha, u nas to same! Teda bez bliti. A zase malej~a~ Za posledni tri tydny chodil do skoly asi 4 dny.

O knizkach napisu mail, az si udelam ucici prestavku. Je toho nejak mooooooc. Potrebuju to v hlave zorganizovat, abych uz neco kloudneho na ten papir hodila. Mi to pripomnelo, jak jsme jeli v rodnem meste s mamkou autobusem a tam se dve studentky univerzity bavily, jak je to hrozne, ze maji z kazdeho ze tri predmetu 50-70 stranek k nauceni na zkousky v lednu~t~ No nic.

Prace, hledam, ale teda momentalne ne, zacnu az tohle napisu. Ale zmenila jsem to, co hledam. D zdravotne, no, je zima, takze hur. Navic mu psychiatra odesla delat consultant a novej je nejakej blb, ktery navrhuje kontroly jednou rocne~8~ Takze na to se asi vrhnu nejdriv, az napisu praci.

Zeru taky, uceni je na tohle hrozny~a~ A to az se budu ucit na zkousku, to bude teprve neco.

Mas nejake nove tipy na cteni? Ne, ze bych mela malo knizek~t~, ale nevim, na co se vrhnout.
babiki 4116
2.2.2017 10:08:10
Tak kdyz jsem naposledy psala, tak jsem neonemocnela,zato E.problibla a prokadila celou noc, je doma jeste dnes ~8~ tak jsem zvedava co bude zitra~t~

ty brdo ty jsi uplny odbornik na psy ~:-D

kurna ajak se ty ceske knihy delaji teda? ja uz si ani nepamatuju kdy jsem cetla naposledy knizku v cestine ~f~ mail napisu

maly je dobry s matikou ~R^,u nas E.zacina pomalu brblat ze skola je nuda, no, vydrzelo ji nadseni celkem dlouho...

hele a jak to vypada s praci, nakonec jsi nic nevybrala? budes se ted soustredit na studium?a jak se vede D.zdravotne? ja zase zeru furt sladka,budu muset prestat ~n~
Len 108740
31.1.2017 16:42:47
Jo a rozsirila se mi znacne knihovnicka ceskych knih (nejen teda, ale ceske si cenim nejvic). Daji se preposlat, tak mi napis mail, kdyz bys chtela seznam. Prisla jsem na ten zpusob, ktery jsi pred par mesici chtela pro maminku~:-D
Len 108740
31.1.2017 16:28:00
No, ja uz se lekla, ze jsi zavrena v nemocnici nebo tak neco~:-D~6~ Hele, ja letos jeste nic, nic, co by stalo za rec. Nevim, jestli je to tema praskama, co mi napsala svagrova nebo cim, ale fakt odolavam. Maly byl minuly tyden doma, protoze se mu do toho rozedreneho nosu dostala infekce, takze taky zazitek~a~ Ted uz ok, vcera byl na bowlingu misto skoly, neb vyhral nejakou matematickou soutez~t~ Akorat se nastval, ze nevyhral a burger k jidlu nestal za nic~:-D

No, u nas uz kocky psa milujou, hlavne teda Boris, ten si s ni hraje, honi se s ni, lehne si na podlahu a necha se okusovat~a~ Schnoodle je knirac + pudl, super nelinaci a chytre stvoreni~R^ Akorat pozor, muzi to byt F1 generace, primo krizenec pudl+knirac, pokud uz je to nekolikate krizeni primo schnoodle, tak tam se zvysuje pravdepodobnost prenosu genetickych nemoci obou plemen. No a rodice by meli byt vysetreni na PRA (geneticka nemoc oci, oslepnuti v mladem veku), ktere se u obou plemen vyskytuje. Jak je na tom maly a zvirata? U nas to fakt funguje vyslovene terapeuticky, nastesti.

Postgradual bez zkousek nevim, asi jak ktery obor. Me nejvic desi ta zaverecna disertacni prace~8~ Momentalne porad shromazduju materialy na TMA02, jeste jsem nenapsala ani radku (krome nadpisu)~l~

O Brexitu mi nemluv, ja z toho mam desnou depku a nekdy predminuly tyden jasny panick attack, fujtajbl, strasne stresu z toho~a~ Ekonomicky to bude katastrofa, jinak to nevidim. Veskery tables tomu odpovidaji. May samozrejme rekla tvrdy brexit protoze je ji jasne, ze nema vubec zadnou vyjednavaci pozici. No, nemuzu o tom moc premyslet, fakt se bojim.

Co segra??~x~~x~

To je stesti s tou kartou~6~ Na web kouknu, vubec netusim, co to je~t~
babiki 4116
31.1.2017 15:02:26
jo a v radiu byl porad o beautypie, mrkni na webovku, fakt zajimavy koncept, asi do toho pujdu.

Jo, od patku nemuzu najit bank card, byla jsem si jista ze je nekde doma, dnes uz jsem vzdala hledani a volala bance, a nekdo zavolal ze je ztracena a je blokla uz od patku ~8~, to jsem mela teda stesti...
babiki 4116
31.1.2017 10:57:33
Len ja se normalne bojim tu psat, bo pokazde potom onemocnim~a~nejaka trestajici ruka, mela jsem brutalni rymu snad poctvrte behem mesice~n~, ted uz jen kasel, ale vyzivny.

Doufam ze jste zdravi ~x~
TMA super~R^ a pokud mas zkousku tak spravny pristup, ja te obdivuju s tema zkouskama~s~, da se delat postmagisterske i bez zkousek? I kdyz ted mam pocit ze uz nikdy studovat nebudu~t~

mne by fakt zajimalo co by delaly nase kocky, kdybychom privedli psa, u vas to probiha celkem hladce~:-D jinak zachod a niceni veci v norme?

me se hrozne libi schnoodle, jedna znama si ho poridila a je k sezrani...ja bych hlavne potrebovala psa co nesteka~f~

jo a susicka - nekecej, to je super!!! beres, ne? mne nic prijit nemuze, bo jsem ji zapomnela tehdy zaregistrovat~n~, kdyz jsem se k tomu dokopala,bylo o den pozdeji...

jinak mi rekni co nas jeste politicky ceka???? rozhodla jsem se byt positivni, a uz se tesim na backlash po Trumpovi, ovsem vuci Brexit zadne positivum nevidim~l~
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 49679  [Dalších 49559 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.