| Len | 108740 |
|
|
26.1.2017 15:13:36
Ty jo, ted mi prislo od AEG, ze mi zdarma upgrade susicku za novy model
Neprislo ti to taky? |
| Len | 108740 |
|
|
26.1.2017 10:40:19
Tak co, jste zdravi? Ja dnes snad zacnu psat alespon osnovu na dalsi TMA, tak tu budu furt (prokrastinovat
).Mam doma starsi dite, opet. Ma silenou rymu a od ni uplne krvavy nos a pod nosem, ucitelka rekla, ze si ho mame nechat doma, tak jsem to udelala Jinak mu nic neni, teda jeste trochu kasel.Tak ja jdu premyslet ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
20.1.2017 10:17:34
Jo, jsme zdravi, alespon na pohled
Chripka to nastesti nebyla, jen nejaka nahla viroza.No, zimni obleceni mely deti s predlonska, koupili jsme tehdy dost velke, takze to tak je v planu i na pristi rok, snad se to povede. Brusle mela E ty pro prcky s dvemi nozi, jsou synovce, ale nastesti dostatecne zvetsovaci i na jeji nohu. Pristi rok musi mit samozrejme svoje. Pixie a kocky, to je tema Ona si s nimi chce hrat, ale kocouri az tak nadseni nejsou. Boris je v klidu a trpelivy, Basel obcas zasyci a Mikes ji zmlati Ale vetsinou se proste schovaji nekam vysoko a stene na ne maximalne stekne. K je dobrej Vidis, to je zvlastni pro mne byla taky fyzika oblibeny predmet a matika naopak. Je to kazdopadne skoda, ale asi by se s tou matikou dost trapil. Business je dobry, to se hodi, muze delat s M Ja mam ted ucici obdobi, necele tri tydny do TMA, otazku si nepamatuju Letos jsem zvolila jiny postup a ucim se komplet, ne cilene na otazku jako driv. Hlavne kvuli zkousce, nechci se pak z toho vseho zblaznit, takze delam i rozsahle vypisky. Z TMA 65, coz je fajn, prvni cast byla 70% a sebehodnoceni 30%, coz jsem docela slusne odflakla , takze z toho mam jen par bodu. Ono na znamce stejne nezalezi, cokoliv nad 40% beru![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
18.1.2017 12:06:25
Len uz jste vsichni zdravi?ja jsem taky lehla necekane...
fotky krasne, to by E.taky bavilo, my prave nemame zadne vybaveni a kdyz si predstavim kazdy rok kupovat nove ![]() Pixie je uzasne jmeno, jak reagujou kocky? no jo, specialni deti...maly je ted challenging zase, on ma takove obdobi ruzne, ted zas hodne nadava..ale jenom doma nastesti. Co D.ve skole? K.mel vysledky mock GSCE, tak to vypada ze ho vemou na Sixht form, ovsem z matiky C, takze na studium fyziky muze zapomenout...on uz mi to rikal davno,ze uz matiku nezvlada jako kdysi, ale stejne je mi to lito. Hrozne ho bavil business, tak chce studovat business...no je to skoda, bo z fyziy je furt hodne dobry, ale bez matiy ji neda a na kazde studium fyziky chteji Alevel z matiky... ja jsem posledni TMA nenapsala, byla subsitute,dnes jdu konecne napsat tutorce a ucit se,po prazdninach je to vzdy tezke..a teda ten module je spis jak Level 2, mam uz studia plne zuby. Jakou mas pristi otazku? |
| Len | 108740 |
|
|
11.1.2017 21:02:46
Tady braska vozi deti
![]() A tady E jezdi ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
11.1.2017 20:49:55
No, malemu je o neco lip, ale ted lehla mala
Z toho se zblaznim, neumi polykat prasky, sirup odmita, ted teda spolkla pulku paralenu, tak snad ji alespon trochu prestane bolet hlava. Taky to na ni padlo uplne z niceho nic, presne jako na maleho.Jo, TMA, poslu, az ji najdu Ja na to uplne zapomnela a ted ji hledam a nemuzu najit. Furt se v tomhle pocitaci nevyznam.Tak to je super, ze jste si to takhle uzili Ja taky cekala, ze E vubec na brusle nevleze a nakonec se ji to moc libilo a pristi rok chce svoje. Tatka nasel ve sklepe brusle po mne, ktere jsem mela ve veku E a co myslis? E ma o dve cisla vetsi nohu Takze musime koupit nove, jestli teda bude poradna zima. Bohuzel te nejvetsi zime jsme ujeli, ja miluju poradnou zimu, strasne mi chybi to stridani rocnich obdobi.Pixie (pes) je cerny dabel, hrozne zlobiva potvurka a zaroven naprosto k sezrani, vsechny deti v E skole ji milujou a byla s nami i na D vanocnim predstaveni v jeho skole, tam ji hlavne miloval cely ucitelsky sbor a recepcni ![]() To vis, kdyz clovek neni se specialnim ditetem porad, tak takovy narazovy pobyt s nim na par tydnu dost vystavi a pak premysli, jak to rodice zvladaji porad, 24/7 Kdyz byl D malej, tak jsem se obcas taky obdivovala, hlavne, kdyz se narodila E a ja teprve poznala, co je to bezne dite, tak jsem si rikala, ze jsem fakt zvladala hodne Ted uz mi to prijde normalni a E ma taky svoje libustky. |
| babiki | 4116 |
|
|
11.1.2017 11:42:59
Hej hej, furt cekam na tma
se mi to i rymuje![]() a co pejsek, zapomnela jsem jmeno ![]() jsme zpatky od 4.1, bylo fajne, ale pak uz jsem se tesila na to byt sama,jsem hrozna. M.nakoupil wet suit a ucil deti potapet,fakt parada, myslela jsem ze Emma bude vyvadeta nezvladne to, ale byla natural, uplne nadsena ze vseho, potapeli se celkem kus od brehu tak videla hodne sea life. Mamka mi pak ke konci furt rikala jak jsme dobri ze zvladame maleho, no co uz s nim, ze ![]() ted si vychutnavam klid a ticho a samotu... chudak maly, uz je mu lip? to jste se vyhli tomu nejvetsimu mrazu, co? segra ze Slovenska mi poslala vyfoceny teplomer predevcirem -28 ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
10.1.2017 22:01:49
Hej hej, uz jste zpatky? Jak bylo?
My se meli skvele, klidek bez chlapa Navic jsem sikovne ve vyprodejich koupila lednici, kterou dodali jeste v dobe, kdyz jsme byli v CR a tak jsem se vyhla tomu premistovani okolo (ta stara nesla moc dobre vytahnout). Uzili jsme si prave zimy, mala bruslila na jezere, i sankovani jsme zvladli. D prezil v pohode, i kdyz prvni dny mel z toho docela depku.Malej si bohuzel privezl nejakou nemoc, takze sel do skoly jen v pondeli a ted asi do konce tydne doma, vcera zase v noci halucinace jako vzdy s teplotou Doufam, ze to nechytime. |
| Len | 108740 |
|
|
14.12.2016 21:13:46
Jo, poslu. Ale je to desny, nejsem rozepsana
Navic ta otazka byla takova vagni, furt jsem se ji tam snazila nacpat a poradne to neslo. Snad projdu. O znamky mi ted moc nejde, samozrejme lepsi je mit je dobre, kazdopadne nejde o kazdou znamku, protoze to zaverecne hodnoceni za masters neni rozdelene na znamky, jen merit a pak uz je to jedno. Na merit si fakt neverim![]() Darky, ufff, jeden mi tu spi pod stolem a jinak koupim tady fakt jen male veci (vetsinou s motivem mopse ) a v CR prikoupim neco vetsiho. Vubec nemam predstavu, co nasim, teda pro tatku uz mam objednano, to prijde zitra, mamku neviiiim Pro brasku uz mam darek v CR a pro svagrovou koupim Pandora privesen na letisti. Letime ze Stanstedu, skoda, mohli jsme se videt Bacha, ten Luton je desne zasekanej, vyjedte vcas![]() Chudak sestra fakt na vrazdu toho chlapa![]() M se alespon v teple vyhreje a ta slana voda na to taky dela dobre. Ale timing teda fakt bezva, snad vydrzi v letadle ![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
14.12.2016 10:54:34
Len tak jsem mamce koupila ty Ane Klein, jsou nadherne, diky moc.
Toz to jsi dobra, posli mi to . Ja mam z druhe 73![]() , bylato hruza a treti je substituteable tak premyslim ze ji neudelam,no uz ani nemam kdy. Jsou to cteni ze statistik atd, o nic neprijdu. Hele letite z Lutonu? my 20.12 odlitame ve 2hodiny odpoledne z Lutonu ![]() jinak segra se trochu zlepsila a pak zas zhorsila,uz jsem se bala ze skonci v nemocnici, ted snad trochu stabilizovana, nove leky. Mluvim s ni kazdy vecer od te doby co dam maleho spat nez jde ona spat...ach jo. M.seklo v zadech, super timing, vcera byl u osteopath ze ho malem zabil, crackoval ho brutalne a dnes ma velke bolesti a ze uz tam nejde, jenze pry ma uplne pokrivene zada i panev ze stareho zraneni, no musi vydrzet, chudak. dnes resim spoustu restu jako vzdy...jak to resis s darkama?beres je do CR? ja jsem vsem koupila hodinky jakozto skladny darek ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.