| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v UK

Maminky v UK - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 49679  [Dalších 49489 >>]
babiki 4116
25.10.2016 13:39:39
a tenhle je hezky, a ta zahrada ~:-D

http://www.rightmove.co.uk/property-for-sale/property-60276014.html
babiki 4116
25.10.2016 13:36:54
ty brdo, fakt sezral bryle ~8~
no nemam, mam par odstavcu a vubec me to nebavi ~t~ no presne, ale to tam napsat nemuzu..

az budes mit praci, tak tu mortgage date, ted se furt zlepsujou ~x~

no prave, zatim se takhle da koupit a jakoze velky barak, velke pokoje, ale ceny rostou rychle, tak premyslime jestli neco nekoupit mozna driv nez se vyresi tenhle...me se asi nejvic libil Merton, je tam krome vlaku a tramvaje i metro, a hrozne moc zelene a parku..jeden barak je uzasny, obrovsky, a back into National park, proste ze zahrady vejdes do parku..akorat je to terraced~:( to jsme nechteli.

jake jsou u vas ceny?

ja ji s radosti uz davno odevzdala~:-D

kolik stoji mopsik?

tohle je ten barak, dokonce ""jen"" 650 000
http://www.rightmove.co.uk/property-for-sale/property-44929572.html

Len 108740
25.10.2016 13:23:36
Sezral bryle, Oakleys, ktere mel D puvodne na cricket, ale ted uz je nosil furt, protoze ma v rodine ocni vadu, ktera vede k oslepnuti a musi mit na slunicku super bryle. No a pes je sezral~o~, asi jako odplatu za to, ze tu D v noci nebyl. £200 za nove.

750k, tak levny za 4 loznice?~:-D U nas je to teda drazsi a to dve z tech loznic nebyvaji double. Ja to vidim blede i s right to buy a s tim, ze mam slusnou sumu na deposit. Zkratka, penize je to jedine, co nam ted chybi. Ale jsem si jista, ze by se zase neco vynorilo, kdyby penize byly. Jen proste s nima je to o neco jednodussi. Skvele, ze je u vas takovy obrat, stehovani urcite zvladnete~x~

Tyyy jo, tak to uz mas prvni praci skoro hotovou, super~R^ Rekla bych, ze jsi se nic noveho asi nenaucila~t~

Obcanku mam, samozrejme. Jelikoz tady neexistuje trvale bydliste, tak muzes mit normalne ceskou obcanku.

Mopsik bude po Vanocich, E uz se nemuze dockat~t~. D na tu fotku upozornil ten casopis, zatim nic.
babiki 4116
25.10.2016 13:14:40
a psala jsi nekde ze jste se rozhodly pro mopse? kdy bude? nemuzu to najit..a resil D.tu fotku?
babiki 4116
25.10.2016 13:13:29
jinak mi doslo ze se opet nepridaly nebo vymazaly me prispevky, bo jsem ti psala hned jak jsme prisli od counseling a nic tu neni ~o~
babiki 4116
25.10.2016 13:12:05
a v coffee bylo vsechno, cultures, prachy, historie, celkem zajimave. Z 1 cup za 1.99 dollaru jde farmari 0.08 centu ~8~
babiki 4116
25.10.2016 13:10:59
jo a co to je ""sezral D.Oakley bryle""?
babiki 4116
25.10.2016 13:10:32
Len, no prave, a vidis, ted kdyz nemame starosti o penize tak resime kraviny stejne ~a~
jinak teda o dost lepsi u nas,fakt se oba snazime,M.je jak znovu zamilovany, tak snad mu to vydrzi~:-D

kdy mas prvni tutorial? nenervuj se~6~, kolikrat tutor vypadal ok a byla to svine a naopak, treba bude super, krome toho ty jsi fakt dobra ~R^ jinak ty skupinky co ted vsude chteji me taky stvou, ale co nadelame, je to ted mor vsude

Identifikovali jsme par oblasti Londyna, kde by to bylo kousek M.do prace a kde jsou v okoli 4 ruzne MLD soly..sice kazda v jinem burough~n~..Merton, Sutton,Streatham..barak 4 bedrooms maximum 750 000~8~ tak uz se s tim zacinam smirovat. Nasla jsem na FB skupiny lidi s postizenyma detma v tech oblastech a je to boj jako tady, bez Tribunalu asi nic~q~. Nejvic me desi jak dlouho bude maly bez skoly pokud nebude (jakoze nejsou) misto...

No ale nejdriv musime vyresit tenhle barak, furt jsme ceali az zacne platit novy Housing act, bo navrhuje prodlouzit Right to buy i vsem LHA, bo my mame ted jenom Right to acquire...ale zatim nikdo nevi kdy to bude (rozdil ve sleve z momentalnich 7 tisic az do 40 tisic...). No, tak uvidime.

Dnes jsem vyfutrovala maleho k childminder, starsi jeste spi ~e~, pisu TMA...900 slov, takze par paragrafu a mam velky problem psat jednoduse a jen ""describe""...asi si najdu ty nejstarsi tma""s..a vubec nevim co budu psat jako self reflection jaky jsem se naucila skill atd~t~

To jsem nevedela ze mas obcanku jeste!!
Len 108740
25.10.2016 12:11:10
Tak co, jak je?~x~ Doufam, ze si uzivate prazdniny.

Tak tutorial mam na vyber online nebo na LSE, asi proto, ze tam tutorka uci. Jeste nevim, co si vyberu. A mam jich 6~8~
Len 108740
21.10.2016 20:57:40
Konecne se mi vratila obcanka ze student loans, normalne se mi uz par dni zdalo o tom, ze mi ji zpatky neposlou~t~

Mam silenou migrenu od vcerejsiho vecera, momentalne mirne polevila, tak jsem si alespon na chvili otevrela pocitac. Mame tu tchynino psisko, na tyden a neco. V noci sezral D Oakleys bryle~8~ Fakt nevim, co ji napadlo si poridit zrovna tohle plemeno, jsou mu tri a zda se, ze dospelost je jeste daleko.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 49679  [Dalších 49489 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.