| Len | 108740 |
|
|
19.10.2016 15:51:34
No prave, chlastem, ten je treba prevest na neco jineho, ale to je na dlouhe lokte, vim. U nas to byly ty cigarety. Psycholozka teda skvela
Hlavne, ze je alespon ochoten chodit, i kdyz jen jako dvojice Chlap, no, musi to svest na nekoho jinyho a manzelka je prvni na rane, u nas jsem taky za vsechno mohla ja, ted uz neco takoveho z pusy vypusti jen v pripade, ze "blbe" naviguju v aute S tema skolama mas naprostou pravdu, zarizovani je sileny a taky by se mi do toho nechtelo, zvlast s malym. Mohl by se casti chopit M, i kdyz je tak zamestnany, tak pres vikend by si mohl udelat reasearch a kdyz ma chvilku volnou, tak obvolavat. To cestovani do a z prace je teda sileny, ale ve spicce to i jen k nam trva z centra casto dve hodiny, proste jsou vsude zacpy a v dopravnich prostredcich stojis na jedne noze a to jeste ne na sve vlastni.U nas nic pozitivniho, ted mam takove low obdobi, desi me skola, hlavne tutorka a ta spolecna prace online. Hledam nejakou dobrovolnickou cinnost nekde, kde by me pak mohli zamestnat, protoze jsem si ujasnila, ze v obchode fakt delat nechci. K tomu me boli cele telo, ted beru par dni velke davky horciku, zacina to byt trosku lepsi, ale stejne naprd. D furt zapasi ve skole s obdivujicim chlapeckem, jsem docela rada, ze to ted na chvili prerusi prazdniny. Deti se rozhodly, ze chteji mopse, takze hledame stenata. Alespon maji co studovat, delaji si pekne samy research plemene a jeho potreb, z toho mam radost, jde jim to pekne ![]() Jee, co se ucite o coffee? Money pro mne osobne znamena security a freedom, bohuzel. Nemelo by to tak byt, ale kdyz je clovek bez, tak to tak vidi. To jsou takove hezke otazky level 1, jesteze nemas k temhle starostem doma nejaky level 3 modul ![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
19.10.2016 15:23:07
Len, taky me desi prace ve skupinkach...to je jako mor ted vsude
prave bych se mela vybavovat na foru, co pro me znamena money...no,on prave relaxuje tim chlastem, to ho uvolni a nevidi na tom nic spatneho..ono tady nejde o to, jak casto, ale ze kdyz uz, jak moc, nema stopku vubec... kazdopadne jsme v pondeli byli u psych., tak mu hezky vysvetlila co se v mozku deje pri podobnych akcich..no, 10 dnu pred tim spal v office (jsem mu rekla at odejde), oba jsme furt nasrani, unaveni (uplne jsem prestala spat zase, to mam tak kretenskou reakci na stres) a tak vubec..ale domluvili jsme se ze tam budeme chodit..sam by asi nesel, protoze problem nema jen on me doslo, ze on mi dava za vinu ze se mi nechce zpatky do Londyna, ze maka jak maka a ma pocit, ze to neocenim a za druhe ze mi je jedno ze 4 hodiny cestuje...no,neni, ale predstava opetovneho stehovani, zarizovani 3 skol, vcetne maleho specialky me proste desi temer stejne jako predstava rozvodu..ja kdyz si jen vzpomenu na ten stres okolo Tribunal tak mam chut se vystrelit na Mars...doted kdyz vidim obalku s Essex county council tak se mi udela spatne..asi tu psycholozku fakt taky potrebuju ![]() kazdopadne byla super, prokoukla ho hned, ale nedala to najevo,presne vedela jak na nej mluvit, jakym tonem atd... ono tech city typu s highly stressed jobs bude asi hodne, ovsem kdovi kolik z nich to haze na manzelku, protoze on svoji praci miluje a problem mam jenom ja ![]() kdybychom nebyli tak ok v posteli jak jsme tak ho kopnu do prdele i s jeho prachama ![]() fakt uzasne first world problems no a reakce deti kdyz tu nebyl pres vikend...hlavne maly teda, nevim jak by rozchod prezil hele co u vas? napis mi neco positivniho 10 dnu jsem mela takove nervy ze jsem nesahla na uceni, tak to ted dohanim, jde to ztuha s par hodinama polospanku...zrovn se ucime o coffee a pristi tyden prazdniny ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
18.10.2016 16:58:38
Tak co, jaky byl vikend?
![]() Mam tutorku, dela international development consultant mimojine pro UN, vypada desne nepristupne, brrr, uplne se bojim ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
14.10.2016 13:39:26
Tak zrovna vcera jsem cetla nekolik stranek o tom, ze nesmime pouzivat fotky bez dovoleni autora, zadne (krome specialnich stranek), ze vsechny maji copyright a budeme penalizovani, navic autor muze vymahat odmenu. No a ted D dostal echo, ze jeden magazin o zivotnim stylu pouzil jeho fotku a nezeptal se
![]() |
| Len | 108740 |
|
|
14.10.2016 10:10:59
Bab, to je dobry napad, trosku to zaobalit, aby se nelekl
To dojizdeni chapu, ze musi byt des, jste fakt dost daleko. Je to jak u tech deti, ve skole svatousci a doma radi Asi by to chtelo najit i nejaky zpusob, jak ucinne relaxovat az meditovat, na kazdeho funguje neco jineho, nekdo ma jako meditaci treba i trapny golf, D ma foceni, ja a malej D zvirata. Proste neco, co ho zbavi stresu. D hledal hodne dlouho, myslel si, ze je to cricket, ale ten je podle mne pro nej spis dalsi stresovy faktor![]() No, OU chce prave vic te prace ve skupinach a tak, protoze je to vyzadovano pak v pracovnim prostredi. Tak to zavadi takhle a je to neco, ceho se bojim nejvic Jinak ta klasifikace masters degree je uplne jina, na merit si teda neverim a pak uz je jen pass nebo fail, tak snad dam ten pass![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
14.10.2016 9:09:15
Len my mame taky ruzne povinne participation, asi je to ted v mode
![]() Tutorial system je pry furt divny... Diky moc, nejhorsi je, ze on chvilema prizna ze velka cast je zousobena jeho problemy, pak to zase popira, - furt dokola. Samozrejme v praci je za kinga a nikdo nic netusi. Leky odmita, bo je totalni hypochondr, byl presvedceny ze i vitaminy mu zpusobuji buseni srdce atd(behem par hodin ). Takze me napadlo, najit psychologa ktery dela anxiety i relationship counselling a predhotit to jako ze budeme chodit do poradny, protoze jinak ho nikam nedostanu. Nerikam ze jsem svata, ale vetsina je proste defence mechanism, obranne reakce. Asi budeme muset ten Londyn nakonec dat, bo to cestovani je velky stresor monentalne taky... |
| Len | 108740 |
|
|
13.10.2016 21:07:46
Bab
![]() ![]() Muzes klidne do mailu nebo zavolat, chapu, ze tady nechces Ja to znam, nastesti jsem nebyla uplne ok ani pred D, jinak bych mu to urcite davala za vinu. Jeste ten podzim k tomu, to je vsechno horsi, nez kdyby to bylo v lete Drz se![]() To zmeknuti je normalni, vzdyt mas za sebou pomerne nedavno hodne tezky obdobi z nekolika duvodu, tak jeste nejsi zpatky ve forme. No a ted tohle...Jo, cely online, o vikendu zacnu s tiskem. K tomu jeste povinne participation na diskuzich a na jakesi reflective wall , jeste uplne nechapu, co to jako je. Tutorialy budou, ale nevim kdy a kde, tutora jeste taky nemam. Dneska se objevily prvni dva prispevky na foru, jeden spoluzak dela pro Red Cross, druhy je trustee Hope and Aid Direct, jezdi do Kosova a do Recka. Uplne z toho na mne pada moje neuzitecnost Musim si najit nejakou voluntary work v tomhle oboru, abych se pak k tem jobum dostala. |
| babiki | 4116 |
|
|
13.10.2016 20:55:18
Zmizely prispevky ze vcerejska
![]() Se synem si rozumi, je rad, on dela spis admin a accounts,M. sales... Krize pokracuje, takovou jsme jeste nemeli. Kdysi bych tu napsala podrobnosti, ale uz radsi ne. Jsem jak zombie, od patku jsem nespala vic nez 3 hodiny ![]() a az ted vim co je to tezka anxiety, pekny humus teda. Ovsem marmite me pobavil ![]() Online uplne cely? Chudero, to bude tisknuti...muj je tak na pul a uz to me stve. Ale otazka dobra Mas i tutorials? Kamoska mi donesla nejake leky, to je uleva. Ale jen par,snad se brzo vzpamatuju ![]() Jsem pekne nasrana jak jsem mekka. A zrovna nedavno byl porad jake velke procento lidi, kteri maji partnery s nelecenym MH issues, sami skonci s MH issurs ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
13.10.2016 12:56:44
Moje prvni TMA otazka:
Write an essay of 1000 words outlining your understanding of development in relation to different discourses of development, based on your studies of Part 1. This should include: at least one example or case study use of the power, agency, scale and history (PASH) concepts and PASH as a conceptual framework at least two references to module materials or material you have reviewed during your online searches. PASH is back! ![]() Milovala jsem ten modul, tak snad tohle nejak pujde. Dneska se objevily materialy online, tak brzy zacnu.D dneska vybehl do Morrisons a nakoupil Marmite tak na rok dopredu ![]() Jinak je to des, vsechno, Brexit depka je zpet![]() |
| Len | 108740 |
|
|
12.10.2016 10:40:40
Uff, ja furt cekam materialy z OU a stale nic, tak jsem si dnes konecne najela na module description a zjistila jsem, ze je to komplet online
Strasne nesnasim ucit se z pocitace![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.