| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v UK

Maminky v UK - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 49679  [Dalších 49469 >>]
Len 108740
11.10.2016 13:58:33
No, u nas by si dneska E dala~t~ Kupodivu si je vyzadal D, ktery je obvykle nema moc rad. Fish fingers jsou dobry, my taky jedeme kazdy den ve stejnych vecerich, akorat E strida ruzne zeleniny k jejim hranolkam a krutim dinosaurum~l~ Mladej zase vyzaduje cheeseburgers nebo palacinky.

Bureau na Amazonu a myslim, ze druhou serii mel D stazenou, nez se na Amazonu objevila, ale ted uz tam je.

Tak alespon, ze je syn majitele (spolumajitele~:-D ) ok. Ale stres to je, no~6~ Navic podzim je fakt zatezovy~:(
babiki 4116
11.10.2016 13:34:42
Len a kde se divas na Bureau? Jo, Fall jde nejak pomalu ted...

no presne, on byval drive typ ktery ve stresu fungoval skvele,ale ted ho to dohani a on si to nechce priznat...syn je super, jsou oba radi, on dela spis admin a accounts, M.sales a vsechny ostatni...aspon prestal mluvit o prestehovani do Londyna, na to fakt ted nemam kapacity.

jee Harvest, dik za pripominku~:-D

varici obdobi jsem mela nedavno, ted prezivam na vajickach a dnes bude macaroni cheese~l~, ale premysim ze si zas zacnu objednavat vegetable box, aspon to cloveka donuti hledat nove recepty. I kdyz, jak pises, me deti to taky neoceni, E.chce kazdy den jacket potato a maly zacal jist fish fingers a chce je taky kazdy den~8~, K. ma obdobi ze si kupuje chips a cokolady, no uzasne stravovani vsichni.

Podzimni depka, no, prave ~6~

Len 108740
11.10.2016 12:59:58
Jo a Fall uz mame stazenou treti serii a zatim se mi to nejak nelibi~:-D Tak snad se to jeste zlepsi. Skvela detektivka (spy) je The Bureau, francouzsky s titulkama, to se mi libilo opravdu hodne. Bohuzel jen dve serie, uz mame dokoukano.
Len 108740
11.10.2016 12:54:12
Teda~6~~6~ Je to hrozny, jak clapi blbe snaseji stres, co? Ja to chapu, ze je M v hodne stresove situaci, blbe je, ze se s tim neumi vyporadat. Prave v takove situaci mel D totalni kolaps, dusledky nas ovladaji dodnes~a~ Je fakt treba s tim neco delat, nez bude pozde~6~ Nebo nez prave zacne medikovat ruznymi prostredky. Ach jo~6~ A jaky je ten syn? Ocekava M nejake problemy?

U nas nic noveho, mam pocit, ze na mne seda podzimni depka~:( Par dni jsem nemohla mluvit, neco mi vlezlo na hlasivky, dneska je to mirne lepsi. D ok, deti taky (az na to, ze jsem dnes zapomnela dat mlade do skoly veci na harvest festival).

Rozhodla jsem se snizit budget na jidlo, porad varim, sice si vic pochutnam, ale leze mi to na mozek~t~ Deti k mym vytvorum neprimeju, D je nadsen, alespon neco.

Jdu si udelat obed a asi na chvili zalezu s knizkou, jsem jak prejeta~l~
babiki 4116
11.10.2016 11:34:40
Len, system byl uplne mimo nekolik tydnu. No stejne chodit nebudu na year 1...
Aha, uz vim co to bylo, je nova serie dobra?
The fall je novy, ale zjistila jsem ze jsem propasla series 2, tak to dohanim~:-D

No to je fakt, kazdy autista je jiny, jedna holcicka byla u maleho ve tride a ta byla tak hlucna a ukecana ze on je proti ni amater~t~

Meli jsme hnusny, uhadany vikend, M.je fakt vystresovany z prace, maji toho hodne a spolumajitel (pry nemam rikat sef kdyz ma ted shares~8~) odchazi do duchodu, zustava M. a syn s 50% shares each. Takze bude jeste vetsi mazec. Jao mela bych se radovat jak je uspesny, ovsem on ten stres ktery se projevuje heart palpitations, spat nemuze, blba nalada, resi self-medicating chlastem - ne casto, ale kdyz uz tak sejde z radaru celou noc, ja tohle proste nesnesu, on to vi a stene to udela ~d~. Tak jsem udelala po dlouhe dobe fakt scenu a slibil ze zacne chodit na terapii zase.Ja jsem presvedcena ze vsechny jeho isues plynou z detstvi (taky mu to kdysi jeden psychous rekl) a proste se na to musi zamerit, nedavno mu zemreli prarodice, ma panicky strach ze smrti a nemoci~8~, no proste je ted obdobi ze ma spoustu issues a odnasim si to ja.

Tak jsem furt tak nasrana ze vubec nespim.A zacalo mi tez bouchat srdce casto, jestli ja ze stresu z neho dostanu taky anxiety a palpitations tak se naseru ~o~, leky uz fakt nechcu.Zrovna byl nedavno porad v radiu jak se zhorsuje psychicky stav lidi zijici s lidma nelecenyma~o~

Ja nevim proc on se vyhyba poradnemu psychousi jako cert krize, min.rok zkousel par mesicu nejake meditace, jako renomovane strediska, ovsem se mu vsechno zhorsilo,tohle pomaha jen na mirne pripady a to on neni, zbytku spis uskodi...tak doufam ze se ted fakt hecne, bo uz me to nebavi.A vubec nemam komu to rict, bo vsichni ho znaji jako vysmateho atd, byla bych jen za hysterku ktere vadi obcasna parba, a vubec, nemam o tom naladu mluvit.

tak doufam ze u vas je lip ~:-D. Nejake novinky ohledne prace?

Jinak K.je taky vystresovany z GSCE, E.se zacala v 9ti letech bat pavouku, much a tmy a maly travi rano tim ze mi kontinualne nadava, mlati sebou a nechce se ani oblect, fakt pohoda ~q~~t~. Samozrejme je to ma vina, bo nemaji dostatek discipiny~o~, no ke by ji vzaly kdyz ji nema ani tatinek ~t~

Jdu se zkusit ucit, tma za dnu a ja nic nedelam ~7~
Len 108740
6.10.2016 15:34:12
Jak tutorialy nefungujou? Jako ten system nebo primo face to face setkani s tutorem a ostatnimi studenty? Ja bych chodila, kdyby byly v rozumne vzdalenosti, i kvuli tomu chci jezdit. Lessons jeste mit budu, protoze si neverim a potrebuju to procvicit. Nez si neco vlastniho koupim, tak musim umet jezdit~t~

Cold Feet s Jamesem Nesbittem:

Rachel je teda mrtva, ta umrela v posledni serii, tusim, ze to vysilali, kdyz jsem byla tehotna s D. Ale fakt dobry, libi se mi to, jak po tolika letech dokazali navazat. The Fall je dalsi serie?? Dik, tak to musim videt~:-D

Ten kluk je taky autista, oni ve skole moc jine deti nemaji, asi dve s DS a jinak autisti. Jenze zase kazdy se chova jinak a chlapecek se asi zaradoval, ze bude mit kamarada, D ovsem o kamarady nestoji, je vyslovene soliter. Myslim jako nejaky vetsi kontakt s vrstevnikama, je ok na treba desetiminutovy rozhovor a nejakou spolecne pobihani po hristi, bohuzel chlapecek je mu za zadama tech 7 hodin denne, to je proste moc.

Jeeee, ty mi delas chute~w~ Ja naan moc nemusim, ovsem ruzne placky by me lakaly. Jsi sikula!~x~ No nic, jdu si namazat chleba maslem~t~

babiki 4116
6.10.2016 14:39:18
No super~g~ tak budes jeste mit lessons? kurna vidis jak se podcenujes ~o~~:-D

pry tutorialy nefungujou, tak to bylo blbe, no stejne se mi nechce nikam chodit.

No prave, s tema studentama to nechapu, a i verejnosti jsou ukradeni, nechapu kdo na tyhle kraviny chodi.

Cold feet~:-D si to moc nepmatuju, neni to neco jako Friends, anglicka verze?

My jsem ted ficeli na The night of a divame se na Fall,oboji super.

Vsadim se, ze ten kluk co obdivuje vaseho asi nema ASD? Bo presne takhle maly otravuje jednoho autika v taxiku ~8~, on proste nepochopi ze ten chudak nema rad mluveni a hlasitost...

taky se chvalim, minuly tyden se mi povedlo indicke jidlo Butter chicken na kterem jsem si vypestovala zavislost, dnes jsem se hecla ze zkusim roti (chapati) a ja, ktera vubec neumi s testem, to vladla~:-D chutnaji skvele, tak jdu zas udelat butter chicken ~t~
V Indii jsem zjistila ze Naan se ji jen prilezitostne, spis pro turisty, ale ty vsechny mozne placky byly uzasne. Nejlepsi parotha, ale to se nikdy nenaucim, moc tezke~n~
Len 108740
5.10.2016 19:14:01
Pochvalim se, dneska jsem mela prvni jizdu a nenabourala jsem, podle instruktora zadne osvezovaci jizdy nepotrebuju~t~ Razeni druhou rukou bez problemu a problem s urcovanim prava-leva ma pry spousta lidi, z toho si taky nemam delat hlavu~k~

Hastings??!~8~ To je trochu z ruky, ne? Tutorialy by byt mely, ale jeste nejsou vypsany, tak uvidim. Dneska jsem posilala obcanku kvuli te studijni pujcce, doufam, ze mi ji neztrati.

Ja nechapu, co chteji delat s mezinarodnimi studenty, kdyz education je treti nejvetsi vyvozni artikl (doufam, ze si to dobre pamatuju, pred par lety to bylo receno na prednasce LSE). Londynske univerzity jsou plne cinskych studentu a hoooodne pochybuju, ze tech by se chteli zbavit. No, kazdopadne dalsi "plus" pri hledani prace~a~

D mi ted stahnul nove dily Cold Feet, jsem uplne hooked~t~ Prehraju si i ty stare dily.

Mladej ma ted problem ve skole, je tam nejaky novy student, ktery se v nem zhlednul, vzhlizi k nemu a porad ho pronasleduje, malej je z toho silene otravenej, vcera uz doslo k nejake potycce~a~ Udelala jsem mu doma dlouhou prednasku, ucitele se budou snazit toho noveho trosku odlakat, aby mu nelezl do personal space, snad to bude fungovat.

babiki 4116
5.10.2016 13:38:52
A kolik takovy pejsek stoji?tak uz chapu proc tu neni tolik vorisku ~:-D

Jsi dobra s oslavou, me by to taky vycerpalo...no jo, videt deti vyrustat, ja furt mluvim o synovci jako Martinko, az na to ze Martinkovi uz je 26 let ~t~

maly v taxiku jakztakz, obcas zlobi, ale uz dlouho nevolali...dnes jsem ja debil nejvetsi dala malemu tasku od E.,~o~~8~, to jsem zvedava jestli neco sni a mam nervy, no snad neco sni, to je nevyhoda ze je tak daleko a meho nerizeni ~:(

jdu se mrknout na uceni, prvni otazka ""Describe some of the ways in which debt and consumption are significant in udertsanding the role of money in society~t~. maji novy tutorial system,kde se tutorialy bukujou, muj nejblizsi je Hastings~d~. Ty budes mit tutorialy?

Dnes mam zase depku z nasi vlady, ono to vypada ze ti kreteni nas vytahnou i z customs union, a ty kecy vcera o mezinarodnich studentech a british jobs fo british people, to uz fakt neni velky rozdil kdyby byl premier typek z BNP~Rv

Len 108740
2.10.2016 20:59:08
Dneska jsme byli na oslave tchyninych sedmdesatin, jeji sestra s manzelem, vsechny deti, vsechna vnoucata a i nektere pestounske deti se dostavily, jsem uplne socialne vycerpana~t~ Ale jsem rada, ze jsem nektere videla opravdu po letech, neter, ktera mi byla za druzicku, je dospela dvadvacetileta zenska, neuveritelny:-) Akorat to foceni bylo opravdu strasny.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 49679  [Dalších 49469 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.