| Len | 108740 |
|
|
30.9.2016 15:06:22
Prej osklivi
![]() Podle meho uplne k sezrani, jak jsou krasni! Veda to je, venuju se tomu od peti let A prave proto me vorisci neberou, protoze v kynologickych knizkach jsou pomlouvani. Teda, ted mame voriska, respektive crossbread, coz za voriska oznaci v CR, tady se prodavaji krizenci dvou ras za stejne penize jako cistokrevni. A lidi, co nechteji chovat, tak vetsinou kastrujou, proto tu nejsou ti pravi vorisci. Stenatko bude az v pristim roce, asi v zime. Pokud bysme chteli toho jezevcika, tak asi to bude trvat dyl, je jich malo a je o ne obri zajem![]() Chudak E No, lita to tu dost, sousedi maji taky nemocne dite, slysim ji od rana![]() Otazky jeste neznam. Prvni TMA, no jo, ta o tom street furniture nebo jak se to jmenovalo ![]() To bylo strasny, rozhodlo to o tom, ze cista sociologie asi nebude nic pro mne A ta tutorka No jo, o Zuzce nic nevim, co nejsem na fb, snad se ma dobre.Maly ve skole se urcite vzorne nechova, ale doma je hodnej Tak malej M je vtipnej i doma , klanovi verim. A co v taxiku, uz dobry?![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
30.9.2016 13:45:35
Hlasim se z kadernictvi :)
To je zase veda kolem pejsku , me byli vzdy nejsympatictejsi orisci, ale tady jich moc neni...no, jezevcik je hezky, ti ostatni dva vzdy lituju jak je vidim, jak jsou osklivi ![]() ![]() Kdy budete vedet koho mate? Berete stenatko? E. je dnes taky doma, silena ryma a lehka teplota, a poptve sama, pry to zvladne, tak jsem lehce nervozni. Uz mas prvni otazku? Ja mam neco jako Describe..pamatujes, jak uplne prvni nase TMA ![]() Jak nas tehdy Zuzka nakopla do studia, ze? Uz s ni nejsem vubec v kontaktu ![]() M. tvrdi ze pracku zvladne on, hmm. Co maly ve skole, chovani vzorne ? Ta moje potvora je tridni klaun,ale doma umi byt desny. Oblibil si slovo ""idiot"", coz je fakt vtipne kdyz nam tak rika dite s LD ![]() ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
28.9.2016 10:24:07
Uvazujeme nad temahle:
Pug ![]() Presne tenhle typ jezevcika: ![]() A bostonsky terier: ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
28.9.2016 10:19:26
No, malej je furt doma, ale zitra masti do skoly. Ucho uz polevilo, ma kasel, rymu a nema teplotu.
Neni uznane znamena, ze to neni v podstate plemeno, ale vorisek. Obecne uznava plemena psu organizace FCI, ale treba UK Kennel Club s FCI nehraje a uznava plemen mnohem mene, takze je tu vice vorisku , vcetne prakticky vsech ceskych plemen. Kdyz pes neni uznany, tak nedostane oficialni prukaz puvodu, nemuzes vystavovat, rodice nemusi mit geneticke testy a ruzne vysetreni pred tim, nez maji stenata a tak. Konkretne u labradoodla jsou problem dysplazie a slepota, ktera se u uznanych plemen vysetruje a hlida. Urcite nekteri chovatele to vysetrit nechaji, ale treba jezevcici to vysetreni mit musi, labradoodle ne.Mops je pug. Ona vsechna plemena s kratkym cumakem maji sklony k dychacim problemum, ale treba u mopse je prumerny vek doziti 12-15 let, coz je fakt dobry, neni to tak nemocny plemeno, jak se snazi namluvit. Hlavne se nesmi nechat ztloustnout, to byva jejich nejvetsi problem. No, uvidime, co nakonec poridime. Prvni TMA 14. prosince, zkouska kolem 24. dubna, jeste to neni uplne presne stanoveny. Taky jeste nejsem ve study mode ![]() Pracka, ty jo, to nevim. Na tohle se asi nebude vztahovat zaruka, mel by to umet opravit snad i normalni opravar. Ale zase jestli nezavolas primo Samsung a pak se s prackou stane neco, na co by se zaruka vztahovala, tak oni asi poznaji, ze byla opravena, neco vymeneny a muzou ti odmitnout zarucni opravu ![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
27.9.2016 23:07:45
Len tak co deti
? Diky moc, na Palmknihy mrknu. Ja prave taky nechapu ze muzou stahovat zadarmo. Co to znamena,ze psi rasa neni uznana? Tak kdo toho psa pak ""namichal""? Mops je ten pudge, jak o nich ted vsude psali? Uz mam tutorku, jednu z dobrych byvalych...kdy mas prvni TMA? A zkousku? Nemam ani sesit, vubec nejsem v study mode;) Maly je tez nachcipany, snad to neprejde v nic horsiho. Jo, predstav si,zasekl se mi ve dverich pracky provazek z kalhot a je tam dirka v tesneni, Tak trochu tece ted:(, ma 3roky, je lepsi volat Samsung nebo normalniho opravare? Dnes rikal v radiu vedec,ze na ledvinove kameny funguje perfektne takovy ten kolotoc, kde to s lidma natrasa ![]() ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
26.9.2016 9:15:18
Uz mam vypsany TMAs a examination, ufff, docela se desim
![]() Mladej je doma a asi bude par dni. No a E je teda taky slusne nachcipana, jsem zvedava, jak dlouho to vydrzi. |
| Len | 108740 |
|
|
25.9.2016 17:29:19
Mladej nam asi lehne s uchem. Mala ma desnou rymu, ze ji neni rozumet a ja mam uz par dni bolehlav, vcera to bylo hrozny, dneska nastesti lepsi. Zkratka, podzim je tady
![]() |
| Len | 108740 |
|
|
22.9.2016 14:04:36
Bab, ne, S ne, tohle bylo jen na osmihodinovku v mistnim Yodel v adminu, kvuli praxi. S si nechavam na pozdeji, pokud se nic noveho nenaskytne. Pristi patek mam pohovor v HSBC.
No, ja prave asi vyloucila mopse, cekam, ze bude nejaky zakon proti chovu tehle psu, posledni rok to noviny hrozne propiraji. Ja znam same zdrave a jsou to naprosto uzasni psi, pouzivaji se hodne ve speckach jako terapeuticti psi. Ja bych ho fakt chtela, ale chceme vystavovat a mit stenata a nemam touhu se prat se zakonama. Jeste musim popremyslet. Nejspis bude minijezevcik, jestli nevybereme neco chlupateho. Na jezevcikovi jsme se shodli vsichni, tak to asi tak nechame. Akorat je jich fakt malo. Brala bych i nejakou mini rasu, jenze se bojim, ze by to neprezilo hry nasi psice a hlavne teda tchynina podesa, budeme ho tu mit pristi rok na mesic. Labradoodle je super, ale neuznane plemeno a hodne se tam vyskytuji odchylky v chovani, bohuzel je jich dost agresivnich, jeste to neni vychytane. No, ja jsem pejskar kazdym coulem, naucila jsem se cist kvuli a podle atlasu psu ![]() Knizku mam v aj, koupila jsem pouzitou pres Amazon. Preregistrovani nevim, musis asi odregistrovat a pak tvoje maminka zaregistrovat pod svym jmenem. Knizky v cj kupuju na Palmknihy, je to hrozne jednoduchy. Zaregistrujes si tam svuj Kindle mail a pak uz nakupujes a knizky chodi uplne stejne jako od Amazonu, automaticky, nemusis nic pretransformovavat nebo pretahovat z pocitace. Zadarmo nestahuju, nezakonne to neni, nezakonne je jen sdileni, ale nejak se mi to prici. Hranolky a hermelin v deset rano bych si taky dala Taky mam PMS Ale to na tom neni zavisle, jsem proste prasatko![]() Njn, M je dobrej a ma pravdu. Jenze ve fyzice nebo co to chtel K studovat, to asi takhle nepujde ![]() Jizdy mam na zacatku rijna a pak par v listopadu. Uz se bojim ![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
22.9.2016 13:20:04
Len ty to ctes v anglictine?
nahodou, nevis jak preusnout pouzivani me stare Kindle na mamku? ja vubec nevim jak se stahujou knizky v cestine, kde se kupuji, jak se to dela? mamka tvrdi ze na sve (mrtve) ctecce ji svagr natahl spoustu knih zdarma, ale to nevim kde a jestli je to legalni? |
| babiki | 4116 |
|
|
22.9.2016 13:14:14
Len a jake bylo interiew a s kym, se S?
Dik za tip na knizku, koupim ve fyzicke podobe. Pejsci zni super, ja jsem nedavno silene sympatickeho maleho psa, i jsem si rikala ze neco takoveho buch mozna doma snesla , melo to zlvastni jmeno neco jako labradoodle a byl kamos s kockama v rodine...me se libi jen tyhle plysacke typy z malych psu no, nejsem proste dog personkdy zacinas jizdy? ja jsem dnes v 10 rano jedla hranolky a smazeny hermelin, PMS je sfina ![]() K.vychazi vsechny grades na C/B a mu to pripada v pohode, no nebudu se rozcilovat, nejhorsi je ze vim ze ma na vic samozrejme podpora M.je ve stylu ""I left school at 16 and look at me"" ![]() ![]() jdu se mrknout na ctu ctenarskou diskuzi, na dalsi tipy |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.