Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fren | 117315 |
|
27.9.2016 20:53:11
divila bych se,kdyby myšlenka na snížení alíků už dávno nenapadla nextku,kdyyž ti chlapi jsou takoví pomalí...
![]() |
| Fren | 117315 |
|
27.9.2016 20:48:20
tak logicky,pokud plodím děti,tak bych se měla postarat i o jejich dobrou živ.úroven,nikoli o to,aby stávajícím potomkům mým nezodpovědným chováním,jejich živ.úroven a ost.zúčastněných klesala,nemyslíš??! A když na to nemám,tak tomu uzpůsobím i své chování,snad,ne?!
|
| Fren | 117315 |
|
27.9.2016 20:45:49
přesně to jsem očekávala - jestli bude chtít snížit alíky
a taky že jo. |
| Dadyna s mláďaty | 150151 |
|
27.9.2016 20:10:05
Jasně, ty lidi kolem syna neovlivníš, co kdo kdy plácne... taky - jasně - jsem zapomněla napsat, že hodně velký vliv bude a má už teď vztah mezi synem a otcem /tvým ex/.
Držím palce! |
| 00 | 130816 |
|
27.9.2016 19:38:36
Děkuju. U nás právě jde jen o ty alimenty. Ex sám od sebe navíc nekoupí v podstatě nic. Jen tak 1x ročně věc navíc mimo výživné do 500kč.
Takže nějaký tábory, lyžáky, potřeby napůl neexistuje. Všechno sama. |
| Ivka3 | 115865 |
|
27.9.2016 19:24:48
U nás to proběhlo v pohodě, já i ex máme dítko se svým novým partnerem. A jelikož máme pohodové vztahy, nijak se to nikoho nedotklo, alimenty stejný, vzájemně se mají rádi, pohoda. Ale myslím, že to je o přístupu všech stran
|
| 00 | 130816 |
|
27.9.2016 18:46:44
Děkuju. S přítelem si myslím, že situaci ustojíme, nemáme zapotřebí ex nějak očerňovat. Spíš se trochu obávám mojí mámy, případně exův táta může nevhodně reagovat.
|
| 00 | 130816 |
|
27.9.2016 18:43:46
Protože bohužel tikot biologických hodin tenkrát přehlušil mojí vcelku rozumnou praktickou povahu. A hlavně, zase bych neměla malýho prďolu. Možná bych neměla vůbec žádný dítě, možná by se narodilo postižený, možností spousta.
Ale právě proto jsem si říkala, že ta která přijde po mně snad stejnou chybu neudělá. |
| Mia | 149705 |
|
27.9.2016 18:41:28
Proč máte děcka s takovými ubožáky!!!
|
| Dadyna s mláďaty | 150151 |
|
27.9.2016 18:24:47
Chápu tě, nová situace pro syna i tebe, přirozeně se cítíš za něj tak nějak ohroženě....
Zažila jsem dvakrát - můj ex měl dítě, které narození našeho společného dítěte neslo "celkem dobře", dál k nám jezdilo až do doby jiných zájmů na prahu dospělosti, i teď se obě děti občas v létě vídají (ona už je teda dospělá),ale je teda pravda, že jeho matka (expartnerka) dost vyypruzovala (právě ve smyslu zdejších odpovědí, chtěla víc peněz a ze stejného platu prostě nebylo z čeho navyšovat...). Podruhé nastala tahle situace s mým novým partnerem, který má také dítě z předchozího vztahu. Vychovávané je echtjedináčkovsky, takže naše společné děti (a také mého syna z prvního vztahu) těžce nedává. Vedlo to k tomu, že mi při druhém těhotenství expartnerka mého muže volala a psala sms, ať jdu na potrat... Neměnný postoj v dítěti pěstovala bohužel i manželova matka a otec, takže jsou všechny kontakty na nule. Společné víkendy byly peklo pro všechny, dělali z toho i psycho a deptali nás dost, citově vydírali... Takže manžel pouze platí výživné, pravidelně. Ale můj osobní názor je, že hodně udělalo to podhoubí, ta nálada a celkově, že všichni u malého doma pořád řešili, že to bude špatné, když má táta i někoho jiného a tak. Bylo mu v té době 5 a dost často tu říkal věty, které prostě dítě nevymyslí, spíš opapouškuje. Takže tak, to je hodně špatný. Ale je to o tom, že naše děti nemají prarodiče, vyhrál je on :-( Myslím, že pokud mu to vysvětlíš objektivně, mohl by to vzít celkem OK, pokud bude "zpracovaný, že sourozenec je konkurent", dobré to nebude, hodně záleží i na vás doma, tobě a tvém partnerovi. Jinak teda můj syn bydlí se mnou a s novým partnerem, máme další dvě děti a zvládl to dobře, jen mu občas zdravě lezou na nervy, ale je to jiné, jsou spolu pořád. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.