| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Čtyři v tom

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1388  [Dalších 1258 >>]
Monty 129940
10.3.2014 21:56:07
Kapradino,
to je furt dokola - jak má přispívat, když nemá z čeho? ~a~
Kapradina 34186
10.3.2014 21:54:18
Monty,
nepřispívala by někomu, ale vlastnímu dítěti - ona je rodič a ne, že přehodí svý povinnosti na starší dítě. ~d~

Koneckonců nestrčila kluka do děcáku jen mu dopřála "lepší" život u jeho bratra.

Zaplať PB za toho staršího bráchu, jinak by asi v tom děcáku fakt skončil. Smutný, že už dávno před tím neměl na autobus nebo svačinu do školy.
Fren 117315
10.3.2014 21:52:52
Moc se mi tenhle dokument líbí,i ta 1.řada byla fajn,je to prima oddechovka na neděli večer.Ještě teda nemám jako ty zmáknuté jak se která jmenuje,ale teda Veroniku už si ted budu pamatovat;kristýna je ta produkční z tv?

Ta lesba byla celý těhotenství v poho,žádné poblbané spec.přípravy k porodu,na čemž si dnes zase leckdo mastí kapsu a šlo to jako po másle.

Ta první měla asistentku a já nevím čím vším prošla a stejně to byl nakonec očistec pro ni.Ale ten její partner je boží,jak to zvládá krásně s mimčem a na mimču bylo nyní krásně vidět,jak si to umývání pokakané prdélky pod tekoucí vodou krásně užívalo a jak si pak oba s tatkou vpohodě šli dát šlofíka.Je tady mezi těmi dvěma vidět už ted to pouto.~s~
Monty 129940
10.3.2014 21:51:13
Atlantis jsem skládala celej večer a vilu z Monster Fighters tři odpoledne. ~;)
Klarisanek 111002
10.3.2014 21:49:45
A delas to cele sobotni dopoledne jako on? Nas malej je taky Legem posedlej, tak se mi to snad z nej podari vytlouct nez se rozmnozi ~t~
Monty 129940
10.3.2014 21:30:09
Nediv se. Rodina je celkem výjimečnej ženskej (sorry, pánové... Michale, Filipe, Mystiku atd.) server, zbytek jsou příšerný slepičárny. Tady se nejspíš koncentruje veškerá ženská inteligence na českém netu. ~;)
lenka
  • 
10.3.2014 21:23:53
Obávám se, že zdravotníci to prostě nevidí. Četla jsem diskuzi na emiminu a spousta maminek se tam bije za Apolináře, a jaké že Kristýna dělala ofuky při odpovídání na otázky a vůbec nad těmi názory zůstává hlava stát. Taky prý je nutno s rodičkou udržovat kontakt, k čemuž prý ty dotazy slouží. Smutné ....
boží žena 67104
10.3.2014 21:22:25
tak to sem si nevšimla,
leda v prvním díle ta Petra co měla abela
ta tam o podobných plánech hovořila a byla snad i připravená

ta produkční si hned nechala udělat hamiltona, a už to jelo
u té včera jsem si nevšimla ničeho, jen iracionální připomínky, že by nejradši rodila v lese a proto šla asi k apolináři, jakou myslíš připravu?
Girili 117849
10.3.2014 21:18:13
Tak jsem to skoukla a ze vsech tech nemocnicnich porodu mam poradnou depku. Ja jsem sice take rodila v porodnici prvni dite, druhe skoro take, ale ani jednou to nebylo tak silene. Pravda, jsem pripravena nerizikova "alternativni" rodicka s porodnimi plany, ale mam pocit, ze i ty maminky v dokumentu byly pripravene a chtely rodit prirozene. Minimalne Kamila a Kristyna. Proc to dopada tak, jak to dopada? Vzdy nakonec rodi na zadech, napichane kanylami, rizene tlaceni pod ostrym svetlem, furt je tam nekdo prudi stupidnimi dotazy a prikazy...

To je skutecne bezny cesky standard a ja jsem mela takovou neskutecnou kliku, ze to u me slo jinak? Ani jedno sve dite jsem nerodila na porodnickem kresle (mam z nich uprimnou hruzu) nebo vleze na zadech, obe jsem mela hned u sebe atp. To se sakra v nasem porodnictvi porad nic nehybe k lepsimu? ~d~
peza&06/08+02/10+08/12 33625
10.3.2014 21:07:53
tak mně to teda přijde naopak, mladý nastávající tatínek mi přijde docela zodpovědný a že si staví lego mi teda vůbec neva, naopak, docela pěkný koníček. Zato ta Bára je důležitá, pořád je jí špatně, hlavně když má písemku, s takovou to teda dle mě nedodělá, i ty učitelky mi přišly, že ji berou s rezervou a snaží se jí všemožně pomoct...
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1388  [Dalších 1258 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.