| Monty | 129940 |
|
|
10.3.2014 21:06:22
Deniso,
a co, že si staví Lego? Já si taky ráda stavím Lego a to bych mohla být jeho matka. Doma občas hrajeme multiplayera Civilizace 5, to jsme asi úplně společensky vyřízený, ne? ![]() |
| Klarisanek | 111002 |
|
10.3.2014 21:04:12
Me ona pripada docela dobra na svuj vek, jeji spoluzacky v prvnim dile vyznely proti ni jako pubertalni slipky, co to s nima jeste mlati. Na dite se tesi a chce dodelat skolu. Zato to pako co si nasla, no potes koste. Stavi si Lego, kupuje pejsky, mentalne tak na 15 let. Nevim jestli ji bude oporou. Zaplatpanbuh alespon pracuje.
|
| Monty | 129940 |
|
|
10.3.2014 21:03:30
Kamarádka má RS, léky jsou drahý jako prase a nemoc je to pěkně blbá, takže nějaké úvahy nad tím, proč se matka finančně nepodílí mi přijdou fakt mimo.
|
| kreditka | 85904 |
|
|
10.3.2014 20:56:10
Tak jasně, ale kočárek musely koupit drahý, kvůli Amálce která má speciální potřeby....
|
| kreditka | 85904 |
|
|
10.3.2014 20:55:02
Jo Deniso ten mladej pár mi přijde taky tak nějak ujetej. Mě tedy hlavně Bára, chová se jak malé dítě, přijde mi že ji nedochází co ji čeká.. Osobně jsem zcvědavá zda vůbec dostuduje...
|
| kreditka | 85904 |
|
|
10.3.2014 20:52:59
Mě to včera taky vyděsilo, ale dnes jsem si to pustila znovu a "vychladla" jsem. Personál věděl co dělá nechtěl novopečenou maminku vyděsit a navíc daly dítěti šanci se nadechnout spontánně. Pro to svědčí i věta "My ho teď malinko vylepšíme otřeme..." Kristýna pomalu nic nezaregistrovala...
|
| kreditka | 85904 |
|
|
10.3.2014 20:51:05
Možná nouzi nemají díky své pracovitosti. Když se podívám na jejich zahradu je vidět že spoustu zeleniny si vypěstují a samozásobují se... Tvoje hláška mi připomněla jednu paní, která byla na návštěvě u sousedů, kde mají hospodářství a při pohledu na jejich narvaný mrazák pravila "Téda vy se máte tolik masa, koukám že jste na tom finančně výborně" Jo mrazák plný měli, ale že den co den lítali pro kopřivy na krmení, nejely ani na dovču protože zvířata musí žrát apod. to už neviděla.... jsou přece tak bohatí
![]() |
| Klarisanek | 111002 |
|
10.3.2014 20:44:46
No, ja tomu nerozumim, ale kdyz jsem videla, jak ji davaji na prsa modre dite, kteremu leze pena z pusy, misto toho aby rvalo, hned me napadlo, ze to neni v poradku. A pak ho hned odnesli. Ono asi modre dite, ktere se nadechne a rve jako tur je neco jineho nez modre dite co mu jde pena z pusinky. Ale jak rikam, nejsem odbornik, jen me to, co snimala kamera, dost vydesilo.
|
| kreditka | 85904 |
|
|
10.3.2014 20:44:03
KApradino pusť si předchozí díly. Je tam zmínka že maminka je na tom skutečně dosrt špatně jak finančně tak zdravotně a její syn neměl peníze kolikrát ani na autobus či svačinu do školy. Ono pokud bere ID jistě má taky vysoké výdaje za léky apod. Rozhodně bych ji neodsuzovala, koneckonců nestrčila kluka do děcáku jen mu dopřála "lepší" život u jeho bratra.
|
| Lassiesevrací | 134328 |
|
10.3.2014 20:31:18
To je zase žblept, promiň. Moje prvorozená se narodila taky černá, manžel pořád tvrdí, že měla barvu jako lilek. Apgar ukázkovej.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.