Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Šešule | 94264 |
|
|
12.2.2013 14:34:58
Tady nejde o dítě, ale o princip. Přijde mi, že pokud jde o jednu nezodpovědnost (děti), jsi kategoricky proti, když jde o jinou (dluhy a jejich neplacení), projevuješ vrchovatou míru pochopení. Přijde mi to nekonzistentní
![]() |
| Monty | 129940 |
|
|
12.2.2013 14:33:41
Persepolis,
přesně. Výběr partnera je o štěstí. Bohužel někteří lidé pokládají štěstí za zásluhu. |
| Monty | 129940 |
|
|
12.2.2013 14:32:47
Sam,
to, že někoho/něco chápeš ani neznamená, že ho lituješ. Já třeba Lucku nelituju ani náhodou. |
| Persepolis | 107413 |
|
|
12.2.2013 14:32:30
Sam, souhlasím, až na výběr partnera. Tam to záleží vyloženě na štěstí.
|
| Sam01 | 129844 |
|
|
12.2.2013 14:29:52
Monty,
nikdo netvrdí,že se musíš nutně v životě vyhnout všem průšvihům,ale já pevně věřím tomu,že je svým chováním můžeš minimalizovat. Ano takové věci jako,že tě srazí nějaký vůl to neovlivníš,ale výběr partnera třeba ano. Placení složenek versus dělání dluhů také ovlivníš. A zcela upřímně,kdyby došla na PRE,tak by se v pohodě dohodla na splátkovém kalendáři jenomže ona vědomě zazdila další dluh i penále tím,že utratila prachy za kraviny,které nutně nepotřebovala a nebo i kdyby potřebovala,tak je mohla koupit za zlomek ceny. Z dokumentu vyplynulo,že dluhy měla i když dítě neměla,takže je vědomě neplatila. Jízda načerno a neplacení zdravotního bylo její rozhodnutí to ovlivnit mohla.Kdyby měli stejný přístup k životu i ostatní,tak to tu můžeme zabalit,protože nikdo nebude provozovat ztrátový podnik třeba MHD nebo rozvod elektřiny,vody,tepla atd. Se někdy divím,že se na to nevykašleme všichni,když pak čtu reakce,že tyhle týpky ještě někdo lituje. |
| Monty | 129940 |
|
|
12.2.2013 14:25:50
Šešule,
jenže já "neobhajuju" to, že si pořídila dítě za daných podmínek, dokonce to za sebe ani neschvaluju, jen píšu, že dovedu pochopit, proč se chová tak, jak se chová. Něco chápat a souhlasit s tím jsou dvě zcela odlišné věci. |
| Monty | 129940 |
|
|
12.2.2013 14:24:26
Cimbur,
pokud máš navíc ještě štěstí, tak ano. Jenže to každej nemá, protože samotný fakt, že jsi zodpovědná ty bohužel neznamená, že budou i všichni ostatní. Takže tě může srazit autem nezodpovědný řidič, může tě poškodit nezodpovědný doktor, můžeš dokonce i narazit na nezodpovědného partnera, který se zpočátku jeví jako zodpovědný... atd. atd. |
| Šešule | 94264 |
|
|
12.2.2013 14:19:22
Monty, když se tu diskutuje o počtu dětí, nebo o tom, že se někdo octnul v tísni a má víc dětí, razíš názor, že člověk by měl mít jen tolik dětí, kolik sám uživí a že nespoléhat se na druhej příjem, že pořizovat si dídě nezajištěnej neexistuje atd.
A teď tu obhajuješ chování výrazně nezodpovědný To mi přijde zvlášntí. |
| Cirilinka | 121321 |
|
|
12.2.2013 14:10:45
pokud si ta kobyla nechala šahat na zadek a ani se nepohnula, je to klidný zvíře a nebude dělat blbosti...
|
| Sam01 | 129844 |
|
|
12.2.2013 14:09:12
Monty,
ano to se může stát,ale jak nízké je to procento vzhledem k sexuálně aktivním lidem? Ta pravděpodobnost je dost malá. Cimburčanko buď v klidu. Cítím to stejně a nemám pocit,že by se mi tahle strategie nevyplácela. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.