| susu. | 129001 |
|
12.10.2023 12:59:30
"Pokud je dítko umělec, tak ten sešit má pomalovaný obalený i neobalený"
Ehm, výchova v rodině, že po sešitech se nečmárá? No a ano některým rodinám je to jedno a výchova pokulhává. To je vidět i tady. "pokud je schopno každý sešit přivést do salátového vydání, tak tomu obal taky nepomůže" Opět výchova v rodině... "Možná jediný rozdíl udělá vhodně umístěné patlací jídlo, že se čirou náhodou opatlá jen na obal. Tekutým pohromám obal ve zničení sešitu nezabrání. " No a obal taky chrání sešit před upatlanými dětskými pacičkami dětí z rodin, kde pokulhává i mytí rukou. Před položením do mastného či mokrého fleku na stole či lince, odložením rožku sešitu do krajíce či talíře, ... |
| Federika | 14090 |
|
|
12.10.2023 12:56:09
Aha, tak já to nezažila, ty děti svý sešity potřebujou, nikdo jim je nevybírá, testy a další věci fakt píšou jen na papíry, všechny tři moje děti to tak měly.
A újma paní učitelky při pohledu na saláty mých dětí, mě teda nezajímá, no ![]() |
| susu. | 129001 |
|
12.10.2023 12:53:21
a) tohle je různé, někde se písemky i slohy i úkoly píší do sešitů
b) učitel sešity vidí i když je nevybírá. ![]() |
| Alena | 129302 |
|
12.10.2023 12:49:55
"pokud se mi neobalený sešit v důsledku nějaké události zničí, tak si pak můžu nadávat leda sama sobě, že s obalem by se to nejspíš nestalo" Muzu poprosit o priklad takove udalosti? Vazne me zadna nenapada. Neobaleny sesit ma za nasledek maximalne jen a pouze zohybane rohy. Obal vodotesny neni naopak pri politi tekutina zatece pod nej. Pri pozaru shori u z obalem, co by se tedy mohlo stat?
|
| Kaliope X | 157897 |
|
12.10.2023 12:49:34
Nechápu čemu ten obal pomůže? Pokud je dítko umělec, tak ten sešit má pomalovaný obalený i neobalený, pokud je schopno každý sešit přivést do salátového vydání, tak tomu obal taky nezabrání. Možná jediný rozdíl udělá vhodně umístěné patlací jídlo, že se čirou náhodou opatlá jen na obal. Tekutým pohromám obal ve zničení sešitu nezabrání. Vzorné dítě má vzorný sešit i neobalený.
|
| Federika | 14090 |
|
|
12.10.2023 12:42:37
Susu, sešity se vybírají. a opravují snad někdy jen v prvních třídách, písanka či co.
Později se testy vybírají ve formě volných papírů, sešity slouží jen žákům, na poznámky.Takže to tě učitelům může být úplně fuk. |
| Federika | 14090 |
|
|
12.10.2023 12:38:27
Přesně tak, Huso.
|
| Federika | 14090 |
|
|
12.10.2023 12:37:43
Buzerace to je, Taj. Protože to často chtějí po všech. A""t si obalí sešity ten, kdo je obalené mít chce a touží po tom, aby měl sešity hezký, úhledný atd..
Můj mladší syn má třeba naprostý saláty, do jednoho sešitu vždycky psal víc předmětů, psal dokonce i zezadu. Přední strana utržená, mastná místa, jelikož sešity vytahoval v autobuse a jedl nad nimi. No. co, Sešit má sloužit jemu a taky slouží, píše si tam, co potřebuje, využije, co chce a má znát. A pak se někdy stane, že některý vyučující sešity vybere a "zkontroluje". Paráda.Další buzerace. Protože sešit má sloužit tomu, kdo ty poznámky potřebuje, využívá.Pokud mu dokonale slouží, byť je to ohmataný, pomuchlaný, pokapaný atd., v čem je problém? |
| TaJ | 81121 |
|
|
12.10.2023 12:37:00
Federiko, tak je fakt, že pokud se mi neobalený sešit v důsledku nějaké události zničí, tak si pak můžu nadávat leda sama sobě, že s obalem by se to nejspíš nestalo a že teď si musím poznámky někde sehnat a opsat jinde... upřímně, dávám přednost tomu, aby se takovým věcem předešlo, než to pak muset nějak řešit...
|
| susu. | 129001 |
|
12.10.2023 12:34:52
Paní učitelky asi mají důvod, když denně vidí hromady sešitů svých žáků.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.