| *Kate* | 158396 |
|
|
2.7.2022 10:23:45
Huso, tak nevylézat v případě nemoci je samozřejmě optimální.
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
2.7.2022 10:22:06
Ve Španělsku se to mezi lidi normálně nosí, povinně
|
| Aximo | 151917 |
|
|
2.7.2022 10:09:05
Nikdo nic nekontroloval, ale covid certifikát museli mít sebou (školní zájezd od CK).
Roušky jsou doporučené, ale téměř nikdo je nenosí. Skoro v každém muzeu se prochází bezpečnostním rámem jinak nic. Paříž ca před týdnem. |
| Stará husa | 154854 |
|
2.7.2022 9:52:09
Kate, vzhledem k tomu, že už nemusím do práce, tak v případě nějakého respiračního onemocnění radši vůbec nevylezu z baráku, než abych si brala ten hadr na obličej. Už to nikdy nechci nosit! Je mi to tak nepříjemný jako máloco.
|
| *Kate* | 158396 |
|
|
2.7.2022 8:10:40
"...at si v sezone viru nosi respik ten, kdo to uzna za vhodne...ja ne"
Ještě jednou zkusím dát ke zvážení možnost brát si respirátor, pokud kašlu, smrkám, mám pocit virózy atd. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
2.7.2022 7:50:16
Duben není léto. To byl ještě dost prostor se kdekoliv čímkoliv nakazit pokud bych měla respirátorem tak oslabenou imunitu jak někteří naznačují. A právě že se nestalo to že chytím okamžitě v prvním týdnu první virus co poletí kolem. To jsem tím chtěla říct.
|
| Stará husa | 154854 |
|
1.7.2022 17:30:13
Juillet, přesně tak. Už se nechci povinně dusit v roušce či respirátoru. Doufám že to nechají na dobrovolnosti. Já to nosit nebudu. Dám si je maximálně v čekárně u doktora. Covidu se nebojím víc než jiných nemocí.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
1.7.2022 16:26:39
"když jsem respirátor letos v dubnu zcela odložila, tak nic. Běžné choroby mě nekosily"
V létě tě asi kosit nebudou, otázkou je odolnost v sezóně. Jestli si na každou sezónu až do dubna budeš nasazovat respirátor, tak to je to, o čem Juillet píše - na "věky věků" ochrana respirátorem. Já osobně bych se tedy ráda vrátila do stavu před covidem, kdy jsem respirátory nepoužívala a byla celoročně zdráva. |
| anexa | 804 |
|
|
1.7.2022 15:22:15
Už mě to štve! Člověk aby se bál si bloknout letenku třeba na říjen.
Všichni jsme ztratili pár let a už mě nebaví se buď testovat, nebo očkovat, nosit respirátor. Je to šílený! Nehledě na to, že vše, co přikázali jim následně za x měsíců shodil soud, že to bylo nezákonnné. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
1.7.2022 14:33:37
"to spousta lidí, ovšem aby to takto fungovalo dál, museli by všichni nosit respirátory již na věky věků...v okamžiku,kdy je sundají, skosí je kde co....."
Ale ne. Stačí nosit respirátor přes zimu, když je epidemie resp. nemocí a tam kde je hodně lidí. Já si dávala extra pozor před covidem, jak je tu známo. A když jsem respirátor letos v dubnu zcela odložila, tak nic. Běžné choroby mě nekosily. Covidu se ovšem stále obávám, vzhledem k tomu, jak je zákeřný. Ráda bych se nechala přeočkovat a doufala jsem, že to bude stačit v září. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.