| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 22741  [Dalších 22341 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
15.9.2022 12:37:20
"přišlo mi nespravedlivé, že někdo má hudební sluch nebo talent na pohyb bez vlastního úsilí, jen tak od pánaboha"

no a někdo zase má od pánaboha talent na jazyky, na matematiku nebo jakýkoliv jiný předmět... a někdo má skvělou paměť, někdo schopnost se rychle učit, někdo má logické myšlení, jiný zase rozvinutou sociální inteligenci ~d~
možná někomu zase přišlo nespravedlivé, že ty si zapamatuješ slovíčka (vyjmenovaná slova, vzorečky...) a on i kdyby je dřel od rána do večera, stejně za dva dny neví ani jedno ~d~
Federika 14090
15.9.2022 12:34:04
Můj mladší syn vždycky říkal, že si musí na jednu misku vah dát energii, čas a úsilí, které by měl věnovat a na druhou stranu hodnotu toho výsledku a pokud to není alespoň v rovnováze, tak nebrat~:-D
A má pravdu, dřít má smysl jedině v tom případě, že fakt chci. Že mi to dává smysl.
Federika 14090
15.9.2022 12:32:15
Ani nemusela obhajovat, nikdo to neřešil:-)
Ani já ne, byl konec školního roku, prázdniny, měla jsem jiné potřeby~:-D
Stará husa 154854
15.9.2022 12:28:21
Já jsem tak nějak chápala, že nemůžu mít jedničku, když mi hudebka ani tělocvik nejdou, ale přišlo mi nespravedlivé, že někdo má hudební sluch nebo talent na pohyb bez vlastního úsilí, jen tak od pánaboha.
Ropucha + 2 120300
15.9.2022 12:21:43
Federiko, to je zvláštní, že si paní učitelka tu známku obhájila.
Ale tuhle zkušenost máme asi všichni, že jsme během školní docházky dostali nespravedlivé hodnocení.
Já si své křivdy také pamatuji, i když zrovna z výchov to nebylo :-)
Ropucha + 2 120300
15.9.2022 12:18:09
Huso, každý asi nemusí, ale vystrčit hlavu z ohlávky a zkusit si prošlapat vlastní cestu podle mě k procesu dospívání patří.
Přijde mi trochu smutné, když je člověk starý-mladý, ale pokud je tak šťastný, je to asi v pořádku.
Stará husa 154854
15.9.2022 12:04:07
Ropucho, proč by měl každý rebelovat? Já nerebelovala, ani žádná moje kamarádka. Jasně, že mi rodiče v pubertě připadali staromódní a nesouhlasila jsem s nimi, ale většinou jsem si to nechávala pro sebe. Že bych dělala něco naschvál, abych je naštvala nebo abych šokovala okolí, to rozhodně ne. Já se celý život nerada hádám a nesnáším konflikty, to radši ustoupím. A měla jsem to tak i v pubertě.
Federika 14090
15.9.2022 11:56:18
Tenkrát mi to vadilo, spíš tedy z principu, než kvůli "zkaženýmu vysvědčení".Vadilo mi to proto, že jsme měl fůru známek za různý testy a tak, já tam měla jen jedničky. A kluci, kteří z těch testů měli třeba čtyřky, dostali na vysvědčení tu jedničku.
Myslím,že dneska by se to nestalo. Současní rodiče si jen tak něco nenechají líbit ~:-D
Ropucha + 2 120300
15.9.2022 11:50:27
Federiko, hm, co na to říct, to je holt smutná ukázka primitivní malosti.
Mně takhle jeden rok vyhrožovala tělocvikářka, protože nemám ráda míčové hry a při vybice jsem se vždycky nechala vybít a šla si důstojně sednout. Navíc nesnáším cvičení na hrazdě, vadí mi být hlavou dolů, tak jsem nechtěla dělat výmyk a podobné věci. Paní soptila, že prý si myslím, že když se dobře učím, nic mi nehrozí. Ale dvojku mi nakonec nedala. (Mně by to možná ani tolik nevadilo, nějaké dvojky jsem už tehdy myslím měla.)
Federika 14090
15.9.2022 11:40:09
Ropucho,
tak já jo ~:-D
Měla jsem samý jedničky a myslím, že někdy v sedmičce dvojku z hudebky. Vůbec k tomu vlastně nebyl důvod, ale učitelkou byla matka mé spolužačky, ráno před vysvědčením jsme se. potkali před školou a spolužačka na mě:" Heeeč, máma ti dal dvojec z hudebky, aby ti pokazila vysvědčení!!":-)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 22741  [Dalších 22341 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.