Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2022 11:39:23
Huso, tak učit na gymnáziu myslím není málo, nicméně asi to lze kvalitně dělat i bez celoživotních samých jedniček
Pokud je někdo schopný a věci mu jdou samy, nemám vůbec nic proti jedničkám, ale trochu mě děsí urputná cílevědomost ve věku, kdy by člověk podle mého měl trochu snít a rebelovat ![]() Ale proč ne, každý jsme jiný, hlavně, ať je každý se svou cestou spokojený. |
| Stará husa | 154854 |
|
15.9.2022 11:32:07
Ropucho, ta moje kamarádka se ale pořád jen neučila, ona byla rychlá a schopná. Hodně jsme spolu chodily ven, ona tedy musela doma hodně pomáhat, její maminka byla zdravotní sestra v nemocnici a měla ještě dva sourozence, takže neměla tolik času na domácnost, kamarádka od 17 chodila na vážno s klukem, hrála na klavír, chodila na jazzgymnastiku. Vystudovala na filde latinu a češtinu a celý život učí na gymplu, myslím, že byla i zástupkyní ředitele. Žádnou závratnou kariéru s těma jedničkám teda neudělala, ale ona byla celý život taková pilná a pracovitá, poctivá, nikdy nic neodflákla, narozdíl ode mě.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2022 11:30:13
Nezažila jsem, že by na ZŠ jedničkář dostal dvojku z výchov.
A vůbec si nejsem jistá, jestli dvojky dostával vůbec někdo. To už by asi musel být opravdu mimořádný případ, já měla vždy jedničky, i v době, kdy už by mi to vysvědčení nezkazilo. A zdaleka jsem neměla výborné výkony, v hudební výchově rozhodně ne. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2022 11:23:08
Soustavně dřít musí člověk, který má vyšší ambice než schopnosti, řekla bych.
(Tudíž klidně i velmi nadaný člověk, který touží dosáhnout něčeho mimořádného.) Pro mě to absolutně není, já své ambice upravuji podle toho, čeho jsem schopná dosáhnout s minimální námahou. Mám veliké štěstí, že mi bylo celkem štědře naděleno, takže průměrných cílů dosáhnu "s prstem v nose" a mířením výše si život nekomplikuji. |
| Stará husa | 154854 |
|
15.9.2022 11:22:47
Valkýro, u mě byl v osmé třídě orodovat u tělocvikářky můj třídní, aby mi nedala z tělocviku trojku, protože to bych nemohla jít na gympl, nebo vůbec na střední školu. Za mě trojkari maximálně do učení. Naše tělocvikářka mě nenáviděla a já byla v tělocviku opravdu ze všech nejhorší. No a hudebka byla taky tragédie, nemám hudebního sluchu, co by se za nehet vešlo, nerozeznám ani falešnou melodií od čisté, neumím vyloudit čistý tón, hrůza. Byli na mě ještě hodní s těma dvojkama.
|
| Federika | 14090 |
|
|
15.9.2022 11:09:08
Valkýro,
soustavná dřina JE ubíjející. Je dobrý umět mknout, když ti o něco jde. Ale soustavně dřít, to musí bejt děsný a rozhodně si nemyslím, že by mě to dělala šťastnou. |
| Federika | 14090 |
|
|
15.9.2022 11:07:09
Evelyn
,ale máš pravdu ![]() |
| Beat | 107867 |
|
|
15.9.2022 9:14:50
Včera jsem náhodně shlédla na Čt art první díl - Albatros. Popis.."Co skutečně stojí za tloušťkou aneb zhubni v kolektivu. Belgický seriál o „nemoci“ dneška oceněný Prix Europa v kategorii Nejlepší evropský seriál."
Seděla jsem jak přikovaná a jen koukala. Velmi neotřele natočeno. Prostředí, herci, kamera, nálada. Doporučuju. Jsem zvědavá na další díl. https://www.ceskatelevize.cz/porady/14552519293-albatros/ |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
15.9.2022 6:35:02
Dobré ráno
, Mám naspano 7 a půl hodiny, večer zpěv 18-21, takze dnes bez sloficku o víkendu dospim zbytek ![]() .... v dětství nějak pochopila, že v životě je potřeba soustavně makat a bez toho to nejde..... Tak to bych nesouhlasila, myslím, že to jde velice dobře ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
14.9.2022 23:41:54
Já jsem za celou základku neměla samé jedničky ani jednou. Ale nijak zvlášť mi to nevadilo, ani naši na známky netlačili, byla jsem dvojkař, trojkař, nic horšího jsem nikdy na vysvědčení neměla. Nešla mi matika, chemie, fyzika a podobné věci. A ani mě to nebavilo...zajímavé je, že když jsem pak šla na dvouletý administrativní učňák, tak tam jsem najednou pobrala i tu matiku a byla jsem druhá nejlepší ve třídě a došlo i na ty samé jedničky. A když jsem si pak dodělávala večerně střední školu, tak jsem měla celou dobu vyznamenání. Tak nevím, asi mě to učení na základce vůbec nezajímalo a nebavilo, nebo jsem neměla štěstí na učitele, nebo nevím...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.