| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 22741  [Dalších 22321 >>]
TaJ 81121
14.9.2022 23:33:56
Půlko, to nevím...~:-D. Ale táta byl tiskař, takže k papíru jsem měla vždycky blízko. Ale víc než 17 let jsem pracovala v úplně jiném oboru, který jsem milovala a kdyby firma nešla do háje, tak tam jsem doteď. Papírnictví přišlo vlastně jako nápad, co bych vlastně mohla dělat, co by mi ještě bylo blízké...no a už se v tomhle oboru pohybuju nějakých 8 let...
Ropucha + 2 120300
14.9.2022 22:24:01
"Samé jedničky jsem měla jen na prvním stupni, když nebylo nutné se doma učit."

Přesně tak já.
V páté třídě (to byl za nás už druhý stupeň) jsem měla první dvojku a pak už vždycky nějaké. Na gymnáziu i trojky (a jedniček už minimum).
Zpětně to považuji za značný úspěch, protože jsem se doma vůbec neučila nebo jen velmi vzácně, ty známky jsem měla za to, co jsem pochytala ve škole. A ve škole jsem dost často zasněně hleděla z okna, měli jsme z budovy gymnázia malebný výhled ~:-D
Ropucha + 2 120300
14.9.2022 22:17:47
"když přišla ze školy domů, hned si zopakovala úplně všechno, co jsme se ten den ve škole učili a odpoledne se znovu našprtala všecko na příští den. Taky měla, narozdíl ode mne, pořád samé jedničky, i celý gympl, i celou výšku a promovala s červeným diplomem"

Z toho mám úplně husí kůži. To je fungování robota, ne život mladého člověka.
Zajímalo by mě, jestli tihle lidé jsou pak v životě šťastní, spokojení, naplnění.
Chápu zápal pro nějaký obor, hluboký zájem, chápu i ambici dostat se na prestižní univerzitu, když člověk sleduje nějaký svůj sen.
Ale šprtání jen tak z principu kvůli jedničkám, to je mému přístupu k životu zcela vzdálené.
Půlka psa 24064
14.9.2022 22:06:14
" ty sešity jsem si taky takhle zdobila"

Na zdobení sešitů je vidět, že ti bylo to prodávání v papírnictví souzeno už od základky. ~:-D
Stará husa 154854
14.9.2022 21:45:28
Já jsem samé jedničky neměla nikdy, vždycky aspoň dvojku z hudebky a tělocviku. A i na první stupni jsem se učila doma. Holt jsem byla asi hloupá.
Evelyn1968,2děti 6269
14.9.2022 21:42:50
Samé jedničky jsem měla jen na prvním stupni, když nebylo nutné se doma učit.
Stará husa 154854
14.9.2022 21:41:24
Já jsem školu brala strašně vážně. Vlastně to byl středobod mého života. Nechodila jsem na žádné kroužky, nedělala jsem žádný sport, kromě čtení knížek jsem neměla žádné koníčky. Maminka mi stále zdůrazňovala, že dobře se učit je moje jediná povinnost, tak jsem se dobře učila. Byla jsem hodná a poslušná holčička. A to jsem ještě nebyla taková, jako moje tehdy nejlepší kamarádka, která když přišla ze školy domů, hned si zopakovala úplně všechno, co jsme se ten den ve škole učili a odpoledne se znovu našprtala všecko na příští den. Taky měla, narozdíl ode mne, pořád samé jedničky, i celý gympl, i celou výšku a promovala s červeným diplomem.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
14.9.2022 21:27:47
Úkoly - podle toho, jestli jsem zrovna měla období snaživosti, to jsem je psala ve škole o přestávce nebo o hodině hned jak jsme je dostali, jinak těsně před odevzdáním, naštěstí nás nikdo nehlídal o přestávkách... Nikdy mi nedělalo potíže pod lavicí počítat úkoly z matiky při češtině a opačně... Občas mě při tom teda chytili, ale učitelé asi moc dobře věděli, že je zázrak, že ty úkoly vůbec dělám, taky si asi cenili toho, že je neopisuju ~:-D
No a slovíčka, kalendář přírody, herbář a podobné věci jsem nikdy neměla včas, to jsem narychlo dělala až na druhý, třetí termín, prostě jsem nebyla schopná to dělat včas a pravidelně...
Federika 14090
14.9.2022 20:18:07
Já si vybavuju, jak jsme na gymplu brali Vrchlickýho, já slyšela" Za trochu lásky šel bych světa kraj" a pořád mi lítalo v hlavě:"Za trochu spánku dala bych život..."~:-D
Byla jsem permanentně nevyspalá. Ožívala jsem zas až večer.
Evelyn1968,2děti 6269
14.9.2022 20:08:59
Tak já jsem do noci tancovala na kroužku ~;)až od 16 a bydlela jsem kousek od centra města, to byla výhoda.
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 22741  [Dalších 22321 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.