Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Federika | 14090 |
|
|
14.9.2022 19:52:21
Slovíčka do slovníčku nikdy, vždycky jsem to nenáviděla a byla jsem ráda, že slovníčky se ve výuce mých dětí úplně vytratily.
A koly jsem nepsal doma, zásadně ve škole. Od 13 let jsem hrála divadlo, zkoušky byly často do deseti do večera, přijížděla jsem domů stopem. Což moji rodiče netušili. |
| TaJ | 81121 |
|
|
14.9.2022 19:16:54
Stará huso, jo, ty sešity jsem si taky takhle zdobila, bavilo mě to a občas mi za to učitelé dali i nějakou malou jedničku, nebo k tomu prihledli při hodnocení 😉
|
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
14.9.2022 18:44:10
No, já jsem už od dětství taková chaoticka a neorganizovana, vzpomněla jsem si až ve škole
![]() Několikrát jsem zapomněla jít i do hudebky, ještě že jsou teď ty mobilní kalendáře. |
| Stará husa | 154854 |
|
14.9.2022 18:17:16
Aha, tak to jo. Já neopisovala, ostatní opisovali ode mně.
![]() |
|
|
14.9.2022 17:20:30
Tak na tom záchodě se opisovalo, to šlo bez soustředění
![]() |
| Stará husa | 154854 |
|
14.9.2022 17:00:05
Na úkoly jsem potřebovala ticho, klid a soustředit se, na záchodě nebo o přestávce, kdyby kolem mě bylo plno lidí, bych akorát tak nadělala plno chyb. I učit jsem se musela vždy doma, sama, abych si to mohla říkat nahlas, tím, že jsem si někde něco jen přečetla, jsem si nic nezapamatovala. A je fakt, že když jsem něco nestihla, tak jsem radši vstala ráno dřív, než abych to mazala pozdě večer s chybama. Asi jsem spíš taky víc skřivan, sova určitě ne. Akorát pozdní skřivan, nejradši vstávám v půl deváté, to je pro mně akorát ráno.
|
| kysnutá knedla | 99495 |
|
14.9.2022 16:38:13
Termix, tiež milujem ranné ticho (a výkonnosť), u mňa je ale ten problém, že síce vstanem s veľkým náskokom pred zvyškom rodiny, lenže každorannú dilemu (pripraviť rodine krásne ráno, alebo si dať do tela a naštartovať seba na nový deň?) obvykle vyriešim sebecky, tj vybehnem von a rodina má tým pádom po rannej idylke. Aby som zvládla rodinu aj seba, musela by som vstať najneskôr o 4h.
|
|
|
14.9.2022 16:11:11
Úkoly často ráno na záchodě
, jinak chodily dozory do tříd a úkoly sbíraly. Nebyla jsem asi moc studijní typ spíš línej flegmouš |
| Stará husa | 154854 |
|
14.9.2022 15:34:00
Vy, co jste se nikdy doma neučili, jste ani nepsali úkoly? Nebo slovíčka do slovníčku? Já jsem se teda učit musela, hlavně chemii a fyziku, tam jsem si ze školy nezapamatovala nic. A na písemky jsem se učila i ostatní předměty. A pamatuju si, jak jsem si zdobila sešity třeba do zeměpisu nebo biologie, vystřihovala jsem si obrázky z časopisů a lepila si je tam. Psala jsem si nadpisy ozdobným písmem a barevnými fixy. Docela jsem si se školou vyhrála, mě to bavilo. Jinak jsem byla většinou doma a četla jsem si. Občas jsme šly s kamarádkou vyvenčit jejího psa do parku, ale ona mívala povinnosti doma a neměla tolik času jako já, takže to nebylo každý den.
|
|
|
14.9.2022 15:25:26
Nikdy jsem se moc neučila, ale od deseti večer dělám nejradši úplně všechno. To se do mě vleje neskutečný energie, akorát spát se mi nechce
.Ráno se mi nechce vůbec nic. Mám pocit, že už je dost na tom, když vstanu ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.