Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| TaJ | 81121 |
|
|
14.9.2022 12:51:13
Federiko, taky jsem se učila až večer, odpoledne jsme přišli že školy, hodili tašku do pokoje a do večera litali venku venku s naší sídlištní partičkou, nebo s kým jsme se prostě venku potkali, nebo ve škole domluvili...když bylo blbé počasí, tak jsem si celé odpoledne četla, nebo malovala...učení jsem dělala až po večeři. Nejlíp se mi učilo večer, když už byla tma a všechno bylo takové ztichlé. Syn úkoly dělá taky až tak v 21h a na písemku se učí i později, před spaním...prý by to jinak do zítra stejně zapomněl 😁
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
14.9.2022 11:55:25
V dětství jsem se mimo školu neučila
![]() Na SŠ tu a tam nárazově nějak večer, pravidelněji až na VŠ, a to kdykoliv, kdy jsem byla vzhůru a měla čas. Klidně v noci, když jsem přes den měla jinou zábavu. Obecně dobře funguji kdykoliv mezi svým přirozeným časem probuzení a usínání. Když se musím vybičovat násilím, rychle se vyčerpám a uvadnu. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
14.9.2022 11:54:53
na základce jsem měla denně program, dobrovolně vybraný, být doma zavánělo nějakou prací
domů jsem chodila obvykle až navečer, moc jsem se teda neučila, max nějaké básničky a to mi šlo nejlépe po večeři (nějaké snahy učit se odpoledne s kamarádkou sice proběhly, ale účinné to moc nebylo), jinak jsem si vždycky musela vystačit s tím, co jsem pochytila ve škole, byla jsem děsný flink ![]() na střední jsme zase měly spoustu jiných zájmů, hodně jsme couraly po městě, na intr jsme většinou taky dorazily až se setměním... to jsem se učila jen výjimečně, pokud nás čekaly nějaké větší testy a taky až po večeři, nejčastěji v posteli... pokud teda na ten den nepřipadl zajímavější program jako divadlo nebo kino ![]() (no uznávám, že kdybych nebyla takový flákač, mohla jsem být dneska určitě mnohem vzdělanější ) |
| Stará husa | 154854 |
|
14.9.2022 11:21:03
Já jsem měla školu do půl druhé, žádné odpoledky jsme neměli, spíš jsme mívali na sedmou tělák nebo laboratorky. Takže jsem přijela domů ve dvě, udělala si hodinu volno a pak jsem si psala úkoly a učila se. Nebyla jsem tak chytrá, abych si to pamatovala ze školy, takže jsem se učit musela, přinejmenším slovíčka. Neměla jsem tedy žádné kroužky, za mě to nebylo. Některé holky chodily do šití, to mě teda nebavilo, nebo do jazzgnastiky, na to jsem taky nebyla. Takže já jsem měla po škole odpoledne volno. Bylo to super, mohla jsem si celé odpoledne číst, na to jsem se každý den moc těšila.
|
| Federika | 14090 |
|
|
14.9.2022 10:33:54
Od 3 do 4 jsem ještě nikdy doma nebyla
ěti to asi zdědily po mně, nikdy se přes den neučí. Nejstarší syn nevím nikdy jsem ho neviděla se učit. Mladší tak od deseti večer a dcera než jde spát. Taky tvrdí,že přes den jim do hlavy nic neleze. |
| Stará husa | 154854 |
|
14.9.2022 10:26:33
Já jsem byla schopná učit se jen ve dne. Večer, zvlášť, když byla tma, jsem byla už unavená a ospalá. Pamatuju se, že náš třídní na základce nám říkal, že si máme po škole udělat volno a učit se až tak od pěti odpoledne, ale na mě to bylo pozdě, už mi to nelezlo do hlavy. Dala jsem si hodinu pauzu a úkoly si dělala tak od tří do čtyř. A na VŠ jsem ve zkouškovém vstávala o půl osmé, nasnidala se a hned se začala učit a učila se s pauzou na oběd maximálně do osmi večer. I v práci mi to šlo nejlépe hned ráno od osmi. Těžké a důležité věci jsem dělala vždy ráno, nikdy jsem si je nenechávala na odpoledne, od 14 hodin už mi mozek tak dobře nepracoval.
|
| Federika | 14090 |
|
|
14.9.2022 10:08:54
Já se zas už od dětství učila zásadně až tak od devíti večer. Dřív mi do hlavy stejně nic neleze.
Jsem schopná pracovat nejlépe od ca devíti večer do ejndý v noci. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
14.9.2022 9:28:54
"po ránu je řada dopravních nehod způsobená právě indispozicí z neprobuzenosti"
já jsem vděčná, že v autě dokážu fungovat na automat poměrně hodně spolehlivě, jakmile usednu za volant, přepne mi mozek do jiného módu - mám otestováno i při únavě nebo třeba při horečce přes 40 stupňů - většinou mě přejdou i nějaké bolesti a podobně... o to větší únava teda pak dolehne po vystoupení z auta... jinak jsem z těch, co ráno jedou neprobuzení, vůbec se budím až mezi osmou a devátou ráno, přestože vstávám v 5,20... ranní rituály proběhnou po paměti, včetně cesty a ranního nákupu... až v práci během snídaně mi pomalu nabíhá mozek ![]() |
| Termix | 105545 |
|
|
14.9.2022 9:16:31
Já ráno vstávám, protože miluju ten klid a ticho. A taky mám ráda, když o víkendu uklidím brzy ráno, upeču snídani a zbytek rodiny vstává do jakési pohody. Jenže špatně usínám, v noci se budím a jsem pak rozlámaná.
|
| Klabe+3 kluci (08,10,15) | 83527 |
|
|
14.9.2022 9:08:12
Knedli, ta desátá je ještě fajn (7 hodin spánku mi víceméně stačí, otázka je, jestli na moje hubnutí
, ale obecně jsem spáč a nerada vstávám před šestou . Ale většinou to nevyjde. A jak jdu spát v 11 a později, tak jsem nevyspalá a vstávání je problém (zvlášť teď, když už je tma). |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.