| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 22741  [Dalších 22281 >>]
Ropucha + 2 120300
13.9.2022 20:08:00
Evelyn, když musím být někde na osmou, znamená to vstávat cca v šest, což je teď v létě v pět, a to je utrpení.
Moje výprava vypadá jako groteska s Mr. Beanem, snažím se chvátat a být efektivní, ale absolutně mi to v tuto noční hodinu nejde, bolí mě hlava, mátožím se, nemyslí mi to, hlava prostě nefunguje.
Snídaně nepřipadá v úvahu, na to nemám ani pomyšlení, žaludek se probouzí po osmé, takže to pak musím zimprovizovat nějak už v procesu.
Veškerou energii nápírám k cíli stihnout to a neudělat botu za volantem.
Což se samozřejmě projeví odpoledním deficitem a chutěmi.
Obdivuji, že sis našla systém, jak fungovat a dokonce hubnout a tak dlouhodobě to udržet.
Já bych asi v režimu denního časného vstávání byla beznadějně tlustá, nevýkonná a s podlomenou imunitou.
.
Evelyn1968,2děti 6269
13.9.2022 18:51:30
Ropucho, pracuju naštěstí od 8, kdybych netrvala na klidně dlouhé snídani a klidném pomalém ránu , stačí mi vstávat v 7,ale radši bych pracovala tak od 10 ~;)
Ropucha + 2 120300
13.9.2022 18:41:10
Evelyn, tak ty to máš posunuté už opravdu hodně na sovu.
Obdivuji, jak to kloubíš s prací, kde musíš být aktivní a komunikativní před osmou hodinou (půl roku tedy před sedmou).
Já jsem myslím takový přirozený střed, ani vyložená sova, ani skřivan (ten tedy vůbec). Ale být denně nastoupená v tak brzkou hodinu bych už nedávala. Odtrpěla jsem si to za školní docházky za cenu bolestí hlavy a různých dalších neduhů. Od té doby se tomu vyhýbám. Někdy musím, ale nesnáším to. Většinu dnů naštěstí nemusím.
Evelyn1968,2děti 6269
13.9.2022 15:53:51
Potřebuju nejmíň 8 hodin, jinak jsem unavená, nic se mi nechce a ani nehubnu.
Spim kolem 7 hodin v noci a doháním odpoledne, mám předsevzetí, že se budu snažit těch 8 hodin naspat v noci, protože se mi pak nechce vstávat na večerní aktivity. Vlastně vstávám 2x a já vstávání nerada:-).

Ale bez prášku to nepůjde, navíc tak jako vnitřně nechci chodit spát už před 11, budu si připadat jako malý dite~;), ale prostě do práce se musí ráno ~d~
Kdykoliv mám delší volno, posune se mi to spaní a vstávání samo od sebe tak, že bych už málem usinala rano a vstávala odpoledne~f~
Stará husa 154854
13.9.2022 15:44:57
Ropucho, před desátou neusnu, i když je tma. A zase když to přetáhnu, tak potom taky nemůžu usnout. Kolikrát se mi stalo, že jsem byla začtená do knížky a pak už jsem neusnula vůbec až do rána, nebo jsem usnula v 6 ráno a v 6.30 jsem musela vstávat.
K_at 121378
13.9.2022 15:19:52
Potřebuju kolem 7 hodin spánku. Ale z neděle na pondělí jsem neusnula vůbec a jela jsem včera až cca do 22.30. To bych v mládí nezvládla.
Ropucha + 2 120300
13.9.2022 15:11:01
Nonstop už spát neumím.
Budím se xkrát za noc, zůstalo mi to jako následek mateřství.
Ale když mohu spát cca 23 - 7, stačí mi to.
Když se mlátím v posteli od 20 hod., abych vstávala před pátou, nestojí ten spánek vůbec za nic.
A následující den také nestojí za nic.
Ropucha + 2 120300
13.9.2022 14:59:27
Huso, jsem na tom podobně.
K pocitu pohody otřebuji vstávat nejdříve kolem 7. hodiny, tj. v době "letního času" kolem 8..
Je mi úplně jedno, kdy se rozednívá, časnější vstávání je mi fyzicky i psychicky nepříjemné.
A nijak nepomůže chodit dříve spát. Špatně se mi usíná, dokud není hluboká tma, je to pro mě nepřirozené a ráno se mi nevstává o nic lépe.
Samozřejmě vstanu, když musím, a nějak funguji, ale je to pro mě stres.
Federika 14090
13.9.2022 14:04:10
Jo, TaJ,
to jsem měla taky.
Ale po padesátce, plíživě, to začalo nějak haprovat.
Jednu výhodu to má:-) Neděsí mě tolik dny, kdy musím vstávat brzy. Stejně jsem vzhůru.
TaJ 81121
13.9.2022 14:02:45
Federiko, já spím většinou 5-6 hodin, ale prostě lehnu, za pár minut spím a vzbudím se až ráno, spím jak dřevo, nevzbudí mě ani manželův budík kousek vedle v půl páté~:-D
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 22741  [Dalších 22281 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.