| Monika | 123907 |
|
13.9.2024 17:51:59
TaJ, já snědla k tomu kakau 2 čerstvé rohlíky s máslem. Lepší by byl teda jen jeden, ale bylo to fakt dobré. Teď se mi už nechce vařit večeři, protože já jsem najedená, ale syn přijde z tréninku a manžel neměl dnes teplý oběd, tak alespoň ty těstoviny bych asi ukuchtit měla (a mám k nim koupené mleté maso, které by se mělo asi už dnes sníst) ...
|
| Monika | 123907 |
|
13.9.2024 17:49:54
Yuki, já piju kakao právě teď, asi po půl roce jsem na něj dostala chuť, já ho jinak moc nepiju. Ale přesně jsem měla chuť na něco teplého a "uklidňujícího" (protože všude vyhrožují povodněmi + nějaké zdravotní potíže dcery + v práci trochu větší stres než obvykle). Váhala jsem mezi mátovým čajem (z čerstvé máty) a právě kakaem. Ještě mě napadl svařák, ale 1) nemáme červené víno, 2) mám představu, že ještě něco budu potřebovat doma udělat
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
13.9.2024 17:48:37
Yuki, tak to by mi asi na večeři nestačilo...leda tak 2 kousky bábovky k tomu, to už pak možná jo
![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
13.9.2024 17:47:17
Huso, já to mám s oblibou vaření podobně, takže pro rychlý proces mám pochopení.
Ale v zásobě se snažím mít mimo čerstvých potravin hlavně konzervovanou zeleninu a luštěniny, mraženou zeleninu, sušené ovoce, nějaké ty noky a těstoviny, ořechy, obilné vločky, knäckebrot... Z toho se vždycky něco vytvoří. |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
13.9.2024 17:37:40
zrovna včera večer jsem měla chuť na něco teplého, tak jsem si k večeři uvařila velký hrnek kakaa
|
| Kaipa | 98564 |
|
13.9.2024 17:29:28
Těstovinový salát máme taky rádi. Dělám těstoviny, rajčata, papriky, okurky, majolku, bílý jogurt, šunku na kostičky, sůl, pepř. Někdy přidám sýr na kostičky a občas i vajíčka na čtvrtky. Ale nejraději máme ten základní.
|
| Kaipa | 98564 |
|
13.9.2024 17:25:18
Ropucho, těstoviny kupuju. Takže kecám a v polotovarech jedu taky.
|
| Stará husa | 154854 |
|
13.9.2024 17:17:46
Ropucho, taky nejsem moc spokojená s tím, že občas z lenosti použiju polotovary, ale většinou je to tak, že mi dojde čerstvé jídlo a nechce se mi jít nakoupit, tak použiju nějaký ten polotovar. Vařit se mi nechce nikdy, nenávidím vaření (a vůbec domácí práce), ale nenávidím i studené obědy. Takže zásadně vařím něco rychlého na pánvi a k tomu nějakou rychlou přílohu, k čemuž počítám i ty dvě brambory, které musím oloupat. Složitá jídla nevařím vůbec, oběd musí být nejpozději do půl hodiny hotový.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
13.9.2024 17:11:21
Bramborové noky také kupuji.
Ony nakonec i těstoviny jsou polotovar. Nebo předvařené luštěniny v plechovce. To považuji za takové relativně neškodné polotovary, které beru na milost. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
13.9.2024 17:05:58
"Mraženou pizzu nekupuju, stejně tak různé špecle, o kterých tady byla řeč. Polívky z pytlíku taky ne."
O nic nepřicházíš. Já myslím, že tělu více prospěje studené čerstvé jídlo než jídlo sice teplé, ale pochybného složení. Čímž zase netvrdím, že někomu ublíží, když potřebuje výjimečně jednou za čas navodit iluzi vařeného jídla polotovarem. Ale mám-li čas a kuchyň k dispozici, radši než rozmrazovat polotovar, hodím na pánev cuketu s česnekem, fazolky, houby, vajíčka nebo něco podobného, co se během chviličky dá sníst s pečivem. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.