| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 85706  [Dalších 85476 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
13.9.2024 15:09:50
když jsem ultra líná, obvykle plením mrazák, kde jsou většinou alespoň nějaké rybí prsty nebo kyjeváky, to dám na plech i s bramborama (mražené americké)
noebo hermelín a mraženou přílohu (stejná úprava - trouba, oboje najednou)
když mám čas u toho stát, tak zelenina na másle, rybí filet (surimi tyčinky)
když to vím předem (a jsem sama doma), koupím si játra d udělám si je jen na dvě strany jako biftek se zeleninou a dipem ze zakysanky
nebo kuskus s kukuřicí na másle (jinou zeleninou na másle) a strouhaným sýrem
nebo "zrní" z lidlu do mikrovlnky (takový ten sáček směs obilovin nebo quinoa a bulgur a podobně) a k tomu buď volské oko nebo šunka nebo sýr
Monika 123907
13.9.2024 14:51:30
No, topinka je taky vaření, ne? Takže pokud jde o to, co vařím jen pro sebe, když se mi vařit nechce, ale přesto chci něco teplého, tak asi míchaná vejce nebo nějaké rychlé těstoviny (nejspíš s pestem a sýrem nebo s nivou a česnekem), případně někdy mám chuť na ohřátý párek (většinou s křenem). Dříve jsem takovou situaci taky poměrně často řešila "čínskou polévkou" - takovými těmi nudlemi s kořením a olejem, ale to už mě teď nenapadá kupovat.
Děti mají jako rychlé teplé jídlo rády chleby ve vajíčku (taky si někdy dám s nimi, ale jen pro sebe to většinou nedělám), zapečené tousty se šunkou a sýrem nebo krupicovou kaši (to já radši ovesnou, ale to už není zase tak krátká doba vaření).
V práci už jsem si poměrně navykla na to, že holt teplý oběd nemám a jím třeba salát capreze nebo cottage s rajčaty.
Jo a super rychlé řešení teplého jídla jsou fazole z konzervy - kupuju v Tescu červené v chili omáčcce, stojí to míň než 20 korun a ohřáté v mikrovlnce s chlebem a třeba syrovou paprikou nebo jinou zeleninou je to fajn jídlo.
Topinky si dělám někdy k snídani - jenom "na sucho" v toustovači (a pak trochu pomáznu máslem), buď slané nebo třeba i sladké s marmeládou ...
Kaipa 98564
13.9.2024 14:29:01
Nemyslím jít do restaurace nebo si nechat jídlo dovézt. Prostě máte chuť na teplé jídlo, ale nechce se vám (nemáte čas) vařit. Já jsem si teď udělala topinku s volským okem a k tomu nějakou zeleninu. Jako jo, hlad nemám, ale že bych měla pocit, že jsem obědvala, to tedy ne.
Bouřka 7675
20.8.2024 9:11:00
Mám z Lidlu, funguje už roky v pohodě, akorát to zrovna extra nerozpašuje, spíš je to tryska.
byvala radka 154149
19.8.2024 17:51:47
dcera ma nejaky obyc z lidlu nebo tchiba? a funguje
na postrikani zeleniny na plech je to dobre a rychle
Yuki 00,03,07 49504
19.8.2024 17:37:27
používám (občas) z tescomy, jenom na "vymazání" bábovky, hrozně mi vadí ten oblak oleje a hnacích plynů nebo co to je, takže to stříkám na balkoně
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
19.8.2024 16:09:48
Teče to okolo, stříká moc silnej proud a ne mlhu, různě.
Girili 117849
19.8.2024 16:07:46
Co na tom může nefungovat? Koupila jsem před časem v nějaké prodejně typu Pepco nebo Action za pár korun a funguje tak, jak má.
sylvaina 77406
19.8.2024 16:05:05
Asi tě nepotěším. Jediný, který opravdu dlouhodobě funguje, jsme si dovezli z Řecka i s olejem. Je to úplně jednoduchá a obyčejná plastová nádobka s pístem a nejspíš to bylo myšleno na jedno použití. Již dva roky jí jenom dolévám a pořád dobré. Mezitím jsem koupila dva jiné, skleněné a měli by být mnohem lepší. Byly i celkem drahé. Po krátkém čase se ucpou a navíc blbě rozprašují. Takže je nepoužívám. Pokud by tu někdo znal fungující výrobek, taky bych to ocenila.
Jojona 24583
19.8.2024 15:49:17
A to používáš sprej nebo rozprašovač?
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 85706  [Dalších 85476 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.