| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kyčle

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1747  [Dalších 1517 >>]
Romca26 84924
15.4.2011 21:57:14
ježiši holky tak to s malou je uplná prkotina~:-D.Nikdy jsem se o kyčle moc nezajímala,muj první syn měl nožky uplně v pohodě a když teď čtu co je všechno u nožek možné běhá mi mráz po zádech.Ještě bych se vás holky chtěla jen ze zajímavosti zeptat : dají se u vašich holčiček uplně vyléčit nožky,aby neměli žádné následky?Kéž by vaše kontroly holky dopadly na výbornou~R^,moc Vám to přeji.Jinak s tím chozením na nočník v létě se určitě zbavíte plenek.Syn se to také naučil v létě je to pro ně jednodušší , naučil se a zbavil plín ve 2,5 letech.Zatím pa~3~
Honza +// 96654
15.4.2011 19:36:49
Jsem o rok mladší než ty.
Efka-Luca02/2009+Maty02/2012 98504
15.4.2011 19:00:01
Natalí jak píšeš,taky se bojim jestli druhé mimčo bude mít to samé co Lucinka.Záleží taky jak dopadneme na kontrole,kdyby šla Lucinka na operaci tak zase bude mít sádru na šest týdnů.No uvidíme,taky tomu nechávám volný průběh.Ale musím se rozhodnout rychle,vlak už ujíždí.Nejsem nejmladší.Letos mi bude 34.A tobě Natalí?
Natalí držim palečky na rozhodování.Pa
Honza +// 96654
15.4.2011 17:47:22
Klidový režim máme zatím do toho září a pak se uvidí. Druhé mimi: já bych chtěla, ale je to těžký, když člověk neví co bude a teď když Natálku pořád tahám. A navíc se přiznám, že mám i strach.Člověk až teď vidí co všechno se může stát, já jsem si to dlouho nepřipouštěla (myslím ohledně druhého dítěte), ale teď po poslední kontrole to se mnou hodně psychicky zatřáslo.Rozhodovat se musím rychle, jelikož nejsem nejmladší a někdy mám pocit, že už mi ujíždí vlak. Ale asi tomu nechám volný průběh. Těhotná zatím nejsem. A co ty?
15.4.2011 16:40:54
Ahojky Natalí,Lucinka chodí docela dobře.Davá neoperovanou nožku dovnitř.Doktor říkal když se to nezlepší než půjde do školy,tak by to pak srovnal.
Na kontrolu jdeme 5.května.Holky děkuji že na nás myslíte a držíte palečky.Jste hodné.
Hodně jste mi tady pomohly.
Natalí na jak dlouho máte klidový režim.Tak to jste šikulky z mluvením,Luca neopakuje.Pořád mluví to svou řečí.Luca ráda ted kouká na šmoulové,na shreka.
Holky opatrujte,at jsou kyčle o.k.A pište
Natalí a co druhé~p~.Pa
Honza +// 96654
15.4.2011 15:05:55
Jo a ještě jsem se chtěla Petrklíčku zeptat, jak Lucinka chodí? Je to dobré?
Honza +// 96654
15.4.2011 15:04:39
Romčo, moc moc Vám přeju ať se dečky zbavíte, ať jsou kyčle v pohodě. Dej vědět. My jdeme na kontrolu v září, takže takový další mezník. To jsem teda zvědavá.

Petrklíčku, Vy jdete s Lucinkou na kontrolu teď v květnu ne? Na Vás jsem taky zvědavá.Moc držím palce.~x~ Jinak Natálka taky nechce chodit na nočník. Nevim jak jí ty plíny odnaučit. Už jsem zkoušela všechno možný a nic, tak ještě upínám naděje k létu,že jí nechám běhat po zahradě bez plíny, jinak už nevim. Nejlepší je, že když ji dám v poledne do postýlky a ona potřebuje zrovna kadit, tak se vykadí do plíny, kterou si následně sundá a hovňouse rozmaže všude. Jako zrovna před chvilkou~a~ To je pak skvělý, můžu koupat, povlíkat, prát a vydrbat postýlku.~q~
Mluvit začíná hodně, všechno už opakuje. Jinak máme ten klidový řežim, tak jí hodně nosím (mám už úplně odrovnaný záda) a hodně jezdíme v kočárku, venku jí chodit nenechávám a to je někdy taky očistec, protože se v tom kočáře dost nudí. Někdy jí upíchnu na písek, tak tam vydrží sedět a hrát si třeba hodinku, tak to jsem taky ráda, že jsou nožky v klidu. Taky hodně čteme a začala koukat na krtečka, tak v rámci klidového režimu ji ho pouštím, když už mám pocit, že toho doma naběhala dost, tak ho pustím a zase v klidu chvilku posedí. Tak to je u nás tak nějak ve zkratce. Tak zas někdy holky pa.
Romca26 84924
15.4.2011 11:20:29
NATALI TED NÁM BUDOU ZA PÁR DNÍ 3 MĚSÍCE,OD 3 TÝDNU MÁ ŠIROKÉ BALENÍ A OD 8 TÝDNU FREJKOVOU PEŘINKU NA 6 NEDĚL.TAK NÁM ZBÝVAJÍ JEŠTĚ 3 TÝDNY.PEŘINKU JÍ DÁVÁM POCTIVĚ NEMÁ JÍ TAK PŘES DEN + - HODINU.SNAD UŽ BRZY UDĚLÁME JÍ SBOHEM.
PETRKLÍČKU PŘEJU VÁM MOOC AT VÁM DOBŘE DOPADNE KONTROLA.ROMČA
15.4.2011 9:12:08
Ahojky Romčo tak to je dobře že je vše o.k.Jak píše Natalí třeba je jen líná.Luca je líná na nočník.Nechce tam sedět,řve.Mluvit taky nechce.
Romčo užili jsme si hodně,snad už je to za námi.V květnu jdeme na kontrolu tak jsem zvědavá co nám řekne.
Dej pak vědět jak jste na tom.Pa
Honza +// 96654
15.4.2011 8:50:09
Ahoj Romčo, to jsem ráda, že jsi dala vědět. Tak vidíš stím pasením to bude určitě dobré, třeba je malá jen trochu lenoch.~:-D
A k těm nožkám, já si myslím, že kdyby se to zhoršovalo, tak už by to snad bylo vidět a když poctivě dáváš frejkovku, tak to snad bude dobré. Nález nemáte tak hrozný. Kolik měsíců že je malé? A i kdyby to nebylo dobré, tak věř že doktoři mají ještě spousty munice, kterou ve vašem případě nevystřílely. Takže jí určitě použijí, když bude třeba, ale neboj, já věřím, že to bude OK~6~ Určitě dej vědět jak se to u vás vyvíjí.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1747  [Dalších 1517 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.