| Romca26 | 84924 |
|
|
14.4.2011 21:09:29
Ne necvičíme,doktorka řekla , že je to dobré,že se jí nezdá že by něco bylo špatné.Také se tam malá předvedla,hned jak jí položila na bříško hlavu zvedla nahoru jako žirafa,zvedala malou do vzduchu a vše prý dobré.Ale když jsme to zkoušely doma před tím než jsme šly k dr. tak jí nezvedla,prostě mi ukázala,že to u dr.dokáže,tak jsem si připadala jako blb
.Jo petrklíčku tak jsem dočetla v diskuzi Vaše trápeníčko je mi to moc líto.Romča |
| Efka-Luca02/2009+Maty02/2012 | 98504 |
|
|
14.4.2011 19:53:29
Ahojky Romčo,tak to je dobrá zpráva.Když budeš dávat dečku poctivě,tak si myslím že se to nezhorší.
Romčo Lucinka měla dx.IV sin.IIc instab. Tak vy jste na tom o hodně lépe.Jste šikulky.A cvičíte tu vojtovku?Holky držte se a dávejte o sobě vědět.Pa |
| Romca26 | 84924 |
|
|
14.4.2011 17:59:59
ahojky Petrklíčku a Nikol jak jsem tu minule psala ohledněš těch kyčlí, tak jsme dneska byly na kontrole dečky, jestli malá nepotřebuje větší a nepotřebuje zustala nam stejná.A tak jsem se sestřičky zeptala jak to máme tak před těmi 3týdny jsme měly IIA,tak jsem zvědava zda už to malé za 3.týdny tu frejkovou peřinku sundají.Myslíe holky,že se to může ještě zhoršit?Malé je 11týdnu.A take jsme byly před 2týdny u dětské kvůli tomu pasení koníčku řekla,že to je dorý tak doufám,že ano.díky Romča
|
| Andrea,2 děti |
| • |
4.4.2011 15:43:33
Dobrý den,pokud někdo znáte rodiče,kteří mají miminka nebo děti s rozštěpem sítnice či jiné části oka,kontaktujte mne.Máme novou skupinu!!!!Vzhledem k tomu,že tyto děti mají i jiná postižení,vady srdce,kýly,opičí ručičky,různá svalová ochabnutí atd.jsou vítáni všichni,co se chtějí podělit o svoje poznatky,zkušenosti atd.kostalovaandrea@seznam.cz
|
| Romca26 | 84924 |
|
|
3.4.2011 21:42:28
JEŽIŠ TAK TO JE MI MOC LÍTO TAK JSI SI TEDA UŽILA NEBO SI UŽÍVAŠ
.UŽ JSEM SI DOMLUVILA SCHUZKU NA ZÍTRA K DĚTSKÝ TAK UVIDÍME JAK DOPADNEME.ALE NELÍBÍ SE MI TO NECHCE OTÁČET HLAVIČKU VŮBEC NA DRUHOU STRANU MÁJÍ POŘÁD JEN NA JEDNÉ STRANĚ KDYŽ JÍ DÁM NA BŘÍŠKO,JINAK POHYBUJE NA ZÁDÍČKÁCH NA OBĚ STRANY.DÍKY TI MOC ZA RADU PA PA ROMČA |
|
|
3.4.2011 19:10:34
Ahojky Romčo peřinku jsme neměli.V porodnici mi ortoped řekl že mám dávat široké balení.ve čtyřech týdnech jsme šli na kontrolu kyčlí,řekli mi že je to špatný že má kyčelní luxaci.Tak jsme v Kladně byli na distrakci 14dní.Pořád to bylo špatný.Tak nás poslali do Motola.Tam byla distrakce 8týdnů.Pak třmínky od 4měsíce do 1roka.Pak operace.Kyčel nám nespadla do jamky.
Držim palečky.Pa |
| Romca26 | 84924 |
|
|
3.4.2011 8:25:37
Díky ti mooc,hned v pondělí zavolám doktorce a zeptám.A vy jste taky měli frejkovou peřinku?
|
|
|
31.3.2011 13:21:09
Ahojky holky,
Romčo,já jsem cvičila s Lucinkou vojtovku od druhého měsíce kvůli kyčlím. Já bych se na to zeptala bud pediatra nebo ortopeda. Držim palečky at to dobře dopadne.Pa |
| arsiela, | 59672 |
|
|
30.3.2011 13:00:11
při kyčlích se vojtovka dá cvičit,my právě cvičili kuli prohýbání do luku a špatnému držení hlavičky.Bohužel jsme se v první fázi nechala ukolébat taky tím,že nám zas pro změnu řekli nejdřív se bude řešit srdce a kyčle(malej je kromě kyčlí i kardiak)a to držení hlavy jsme pěkně prošvihly.Takže si to zkontrolovat určitě nech.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.