| Romca26 | 84924 |
|
|
28.3.2011 21:01:17
ahoj holky,
mohly by jste mi prosím trošku poradit? Chtěla bycvh se zeptat: Malá měla od 3 týdnu široké balení,od 8 týdnu frejkovou peřinku,ted nám je 9 týdnu a máme peřinku na 6 týdnu,ale chtěla jsem se zeptat,když se snažím jí dát na bříšku,aby pásla koníčky tak má vyvýšený zadeček a nožičky do vzduchu a hlavičku položenou na levé straně a nejde jí moc zvednout hlavičku,myslíte, když jí na chviličku budu tak to pokládat,že by se to mohlo srovnat nebo už je třeba s nějakým cvičením?Doktorky jsem se ptala,řekla mi,že ted jsou nejduležitější kyčle a pak když tak cvičení.Nemám to nějak začít řešit?Nerada bych něco zanedbala.Nemaáte s tím někdo zkušenosti? Díky moc za odpověď romča |
| arsiela, | 59672 |
|
|
13.3.2011 8:51:23
Natalí super ,že se perthes nepotvrdil.Hlavice může být změněná následkem dysplazie,mluvím z vlastní zkušenosti.Já měla hlavice fakt otřesný.dělali mi pak nějaké úpravy těch hlavic,ale moc to platné nebylo.
|
| Severanka + 07/05 + 12/08 | 23748 |
|
|
12.3.2011 22:27:26
Natali, uf si si prezila
... verim ze to o pol roka bude OK a uz Vas necakaju ziadne jobovky. Ingres, no teraz to mozno rozdiel je, ale kym pojdu do skoly bude urcite uplne jedno kto zacal kedy chodit, rozpravat, nenosit plienky ... |
| Ingres | 101494 |
|
|
12.3.2011 20:19:45
Natalí ,no to jsem ze srdce ráda,že se vám nepotvrdila ta nepěkná nemoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Moc moc ráda
![]() Ono opravdu jak říká Evča bude asi problém s těmi nožkami celý život..No,co naděláme..Jen ať to není horší a na to lepší a lepší si určitě všechny rády počkáme ![]() Moc držím všem pěsti ![]() Dnes jsme byli v Sokolově na hřišťátku a koukala jsem na ty dětičky ,co jsou tak stejně staré a tedy velikýýýýýýýýýýýýýýýýýý rozdíl co se chůze týče,no... Ale chodíme a to je nejdůležitější ![]() |
| Honza +// | 96654 |
|
|
11.3.2011 19:21:55
Druhé mimi bych chtěla. Manžel moc nechce. Tak uvidíme.
![]() |
| Efka-Luca02/2009+Maty02/2012 | 98504 |
|
|
11.3.2011 19:00:55
Natalí tak to jsem ráda že to není Perthes.Piju vínko na vaše zdraví.
Nám doktor řekl že bude mít problém celý život. Natalí a co druhé ?.Holky přeji hezký víkend. Natalí dej si taky panáka nebo vínečko zaloužíš si to |
| Honza +// | 96654 |
|
|
11.3.2011 18:05:21
Tak jsem tam volala a pan doktor řekl, že se s paní doktorkou shodly, že to zřejmně není Perthes, ale následek našeho problému s vykloubenýma nožkama. Máme přijít za půl roku na kontrolu. Máme dodržovat klidnější režim. Pokud by začal být problém, tak máme přijít okamžitě.
Vyšokoval mě teda dokonale, a já jsem zvědavá co nám řekne za půl roku. S těma nohama snad nebude nikdy klid. ![]() |
|
|
11.3.2011 14:56:16
Natalí a kdy si máš volat pro výsledky?Moc na vás myslím holky.Dej pak vědět jak jste dopadli.Pa Eva
|
| Honza +// | 96654 |
|
|
10.3.2011 18:11:29
No, já jsem o této nemoci v pondělí slyšela také prvně. Když jsem se o ní zmínila mojí mamině, tak mi řekla, že jedna její sestřenice má dceru (holka stejně stará jako já) a že když byla malá tak tuto nemoc měla.
Bylo to tak, že nám dělal ten rentgen jak už jsem psala, tam se mu to nelíbilo a zřejmně dost vážně o tom uvažoval (o Perthesu), ale zatím mi nic neřekl. Pak jsem mu měla volat, tak řekl, že pro jistotu uděláme ještě jeden rentgen z jiného úhlu. Řekl, že ten prý vypadá dobře ten snímek, ale chce konzultaci. Nemá stím až takové zkušenosti. Tak jsem ráda, že se poradí a uvidíme co na to ta doktorka, co se sní bude radit. V pondělí večer se přiznám jsem se doslova zhroutila.Teď už to beru, třeba to tak vůbec nebude a jak jsem psala, když to bude toto tak to snad také zvládneme, ale hlavně ať to není nic horšího. Petrklíčku jinak díky za podporu, jsi hodná. Zatím pa. |
|
|
10.3.2011 16:27:18
Natalí,to je hrůza.O této nemoci slyším prvně.Dej zítra vědět co ti řekl doktor.
Drž se,dej si panáka,zaloužíš si to. Držíme všechny palečky. A to ti doktor řekl že máte perthes?Pa,jsem z toho nějaká špatná,nemůžu z toho ani psát.Pa |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.